Мега фен
Мега фен
сложи едно Brembo с вентилирани дискове
Мега фен
аз съм поръчал, ама още не са дошли
Мега фен
найс... аз бих резнал малко предната броня и бих сложил един интерколер... все пак е турбо, а и с интерколера ще е по-злобна трабата
Мега фен
тя има още работа, малко опира и ще се нареже, иначе да ще има интеркулер
Мега фен
най-малкото е че ще ти качи 2 коня отгоре... студения въздух е за предпочитане
Мега фен
дамм, ама има още време да се прави, щом няма да я получа тази година :Х
Мега фен
аз ще си купувам астра като взема книжката... бавареца остава на баща ми и ще го карам ако имам само вип среща
Мега фен
Мега фен
единствените астри дето ме кефят са комбитата... седаните са супер грозни, хечбеците и те, двувратите хечбеци са малки кръгли сапунерки, а комбитата са създадени да пълниш багажника с бас... може и астра G ама екотека гори яко масло
Мега фен
с черни стъкла, и кристални фарове
Мега фен
F-ката си е най-добре... и да тъмно син металик с черни стъкла, angel eyes и броня от фейслифта... ко повече. За джанти някой ронал...
Мега фен
с едни борбети 17-ки и газова
Мега фен
борбет на астра не ходи... само за BMW до 2000 модел, и всички голфове, корадота...
Мега фен
Мега фен
като взема книжка , ще се повозиме на гробаря
Мега фен
аз в катафалка жив никога няма да се кача
Мега фен
не в катафалката, а в траба. кръстих го гробаря понеже наема доста бързо пик и малко прилича на такъв
Мега фен
а аз като взема в бавара и астрата... да видиш кво мога с астра "
Мега фен
важното е да вземеш някоя запазена
Мега фен
важното е да няма ръжда... те двигателите им са като на БМВ - доливаш с масло и караш нищо друго
Мега фен
само ръждата и огледалата са проблем
Мега фен
те не са гнилочи като кадетите... имам един познат дето караше служебен кадетт хечбег... мега изгнилия дето беше, шасито явно е било яко разядено, човека тръгнал рязко от един светофар, чул трясък, педалите потънали навътре, волана блокирал, колата угаснала... дига капака и ко да види... двигатела на земята... :X
Мега фен
Мега фен
въйййй, добре че не е станало при висока скорост , че .............
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила