- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
не то колата е огромен седан ама... сам най-хубаво![]()
е ти имаш аз нямам![]()
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...95876770_n.jpg
ето ни двете :Д
сладурани{}
sarin4eto, Какво е rice? А ти rice ли си?
Мне съвсем... Какво лошо има да те питам нещо? Ти в другата тема спомена, че твой приятел вика на хонда "оризови бегачки", та аз викам да те попитам от къде идва това..
Ти много грубо ми скачаш, особено в другата тема. Не ми се получавало, не съм бил интересен, не всеки имал много пари да мята, блаблабла. Не може ли човек да иска да поприказва приятелски с някого? Защо всичко трябва да е заяждане?
За сведения, първата ми кола не беше RS4
най-якото ауди е S8
Саринче, моля те, не чети между редовете! първата ми кола НЕ беше RS4. А него го няма от известно време, ма човек не може си смени подписа с този нов форум... Аз знам, че на Honda им викат Rice, но бих се радвал ако ти ми обесниш защо.
няма нищо вярно... хондите са японски, а там не ядат ориз, в китай ядат ;d
Аз го виждам като за 20 000лв не можеш да очакваш качество или надеждност. Ако се замислиш колко труд се влага в направата на 1 кола и колко пари струва измислянето на 1 кола от нищо ще се ти дойде на ума, че 20 000лв не са много пари за 1 кола. После като се замислиш колко много части има в 1 кола и как всяка 1 частица е измислена от нищо, произведена и сложена заедно с другите частици в 1 кола.
Най-голямата грешка която човек прави е да се метне на име. Всяка 1 кола си има свойте проблеми и всяка 1 кола ще има recalls. Също така си зависи и от как се отнасяш с тази кола. Проблема идва когато всеки ден откриваш нещо ново... Ценно правило когато купуваш чисто нова кола е никога да не купуваш кола първата година от която се произвежда. Те винаги са пълни с проблеми.
А по въпроса за Волво, аз го виждам като неква прехвалена марка която не прави толкова много продажби и не е толкова голяма компания, че да може да си позволи да направи свестни коли. Волво е повече име от колкото кола. Както и сааб беше.
Яко е... Бил съм в такова на изложение и много ми хареса. Проблема е, че не ги виждам по улицата въобще...
За мене R8 е най-якото Audi, но пък 2-те коли са в различна класа...
Не бе, не се заяждам... Аз много добре знам какво е Rice, все пак идва от този континент. Както и това с В-так рита и полита... Те са свързани
Сега като остановихме, че не знаеш какво е rice имам още 1 въпрос към тебе. Не искам да си помисляш че се заяждам! Та въпроса ми е дали тази хонда е твоя или на приятеля ти. Докато 1 ден се ровех из нета попаднах на тази тема:
http://forums.hondabg.com/index.php?...c=1987&st=1050
и цитирам: "Това е моята хондичка д15з6 и моята приятелка" Не можеш да не си признаеш, че човек би се объркал малко...
не знам дали е мит или истина, но съм чувал че шведските коли са най-здрави и надеждни. Дето има една приказка волвото се предава от дядо на внук ;d
То може да е било истина някога, но това не означава, че ще е истина завинаги. Не знам дали си гледал Top Gear, но в 1 от последните епизоди даваха за Сааб и защо струвал толкова много. По-точно защо по-ранните подели стрували толкова много. Гледай я тази серия.
Момиче, аз имам най-добри чувства, а ти ме нападаш... Защо така? Никога не съм споменал, че си измисляш или там подобни. Няма какво да идвам или да гледам. То е лесно да го кажеш на някой който живее на друг континент де... Както и да е.. не разбирам твоя неприязъм към мене.
По темата:
Някой виждал ли е 1001 HP Cube?
http://www.youtube.com/watch?v=UlgCw...layer_embedded