- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
И като седнеш у него е 1 такова вехто...
да имаш по-запазена кола като RS4, S8, E39 M5 или квото и да е в България си е атракция...
тука всяка 2ра кола е golf 3, e36 318, astra f...
Ето това ни е сбърканото. Тук намираме за атрактивно да караме някоя по-запазена вехтория.
Как го сложи RS4 до E39 M5 хаха
Мене не ми дреме кой какво що си мисли за мене и за мойте коли. Аз ги купувам защото ми харесват и ми харесва да ги карам. Дали е атракция или не ми дреме на ******
От друга страна в България така кола няма ли да изчезне бързичко? Или най-малкото циганите да я разпарцатошат докато си до супермаркета?
те в България на тия коли им ебават майката... първо дупка до дупка, трошат окачвания особено като ги карат със 100 градско, бензина ни е боклук, разреждат го с вода, тровят двигателя, и и правят поддръжка чак като се развали. Българска му работа. Бях видял едно E60 M5 със смачкана задница, отпред имаше голямо кафяво петно (залята с боя май) ама на пича много му пука... тръгна си със 7000 оборота от светофара ;d Аз ако имам такава кола всяка седмица ще я карам да я преглеждат не като се счупи нещо после да си продавам бъбрека за ремонт.
Ненавиждам хора които карат ударените си коли. Когато видя някой идиот на пътя задължително го засичам и задължително си правя гавра с него. Не е като да се усеща защо е...
За какво ти е да имаш кола като трябва някой друг да се грижи за нея?
Иначе то и тука пътищата не са кой знае колко хубаво. Вярно е, че всичко е асфалт, на вълки и напукан, ма асфалт. Вярно е, че няма 20см дупки, но пак има пътища където е просто ад. А това, че бензина в България е скапан го знам от опит. Тука 89 е по-добър от 100 в България...
И къде по-точно е разликата между ежеседмичната диагностика и смяната при повреда? В единия случай ще ти кажат "омекнал тампон" в другия ще ти кажат "скъсан тампон", а цената за детайла си е една и съща.
аз говоря за коли за над 50 000 лева - m5 e60, rs4, rs6, или каквато и да е. Това не са коли по които можеш да човъркаш сам, щото 70%от тях са електроника. Аз ако имам M5-ца ще я карам при някои хубав BMW сервиз, не при бай Тошо. Ще излезе по скъпо, но знам че ще е направено като хората. А и E60-ката е със най-гадното окачване на БМВ, а и те откъде измислиха тоя SMG не знам. Вярно сега няма проблеми, но при първите Е60-ки беше кошмар.
А и аз не харесвам коли които вместо шофьора, слушат компа. Подаваш газ, компа изчислява колко да подаде за да не се завъртиш и убиеш. да не говорим че опцията авто парк на петиците е пълна гавра със шофьорите. То трябва да си мега малоумен или за пръв път да се качваш в кола за да я караш тя да паркирва вместо теб-
Че ти заради електрониката ли ще я караш у сервиз всяка седмица? Пха... За кво ще я караш у дилъра? Така, че да може да си прай joy rides всяка седмица?
просто на преглед. Като знам E60-ките кви са чупливи, а и аз ако имам такова БМВ няма да сляза от него, ще го пазя като очите си.
Ако електрониката ти е проблема просто изчакай лампичката да ти светне. БМВ са като коледни елхички
Ако нещо я блъсна или тотално се прецака електрониката и вадя V10-ката и го слагам на E30. Вярно губи 40 коня, ама пак е нещо ;d
Въпрос към Nakadah
имаш ли мнение за S8-ците D2 2000-2002? здрави ли са, правят ли проблеми, щото има възможност да вземем такова.
Никаква идея си нямам. Никакви наблюдения нямам...
ако е проблемна не я искам, първо че частите и са супер скъпи, второ че трябва често да ходи на ремонт. Ако е куче като 124 веднага я взимам, стига да дойдат парите.
Ниииииква идея. Поразрови се малко из интернета. Защо просто не я купиш и ако не ти хареса не я продадеш?
доста голям скок е... от е34 на S8. 360 коня мутренски зверски седан. Аз ако я взема няма да я продада никога.
Що па няма да я продадеш?
да ти кажа честно S8 D2 е единственото ауди по което въздишам като я видя. Просто забравям за БМВ. Супер много ме кефи, отдавна я искам и няма да я разкарам. Харесвам огромни немски седани, BMW 7 серия, S-класата на Бенц, S8-ка на ауди. Просто на 7 серия съм се нагледал, дори на F02, С класи бол, S8-ци рядкост. Най-слаби са да, но пък най-ме радват
Е па взимай я. Кво има да се чудиш...
Чакаме да пристигнат едни 140 000 евро... тогава ако трябва ще я внасям от Германия
Защо не си вземеш WV от по-новите модели? Много пари са тия БМВ/Ауди и за какво? ..
Е тая реклама ме кефи мене
http://www.youtube.com/watch?v=50A9wjJ40Dk