- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oформяне на вежди
Споделете как оформяте веждите си. Пуснете и снимки ако може.
Скубя ги с пинсета и ги 'подрязвам' с ножичка :Д Стърчащите косъмчета,де. Тези в началото особено.
На козметик за веждите ми не съм ходила от ужасно много време, пък и не виждам смисъл, сама се справям повече от добре.
Сега само имам една дупка на едната, която ме побърка и ми се налага да я запълвам със сенки/молив :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Конец,пинсета,последния път като си ги вземах с едната прекалих и сега едната ми е по-дълга от другата![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
по същият начин (: преди имах голям проблем, понеже едната ми беше по-долу, а другата по-горе. Сега пак е така, но не се забелязва много. Иначе един съвет /който btw ми беше дал някой от тук : )))) / ако искаш да си оформиш веждите, а не ти растат - намажи ги с чесънне се шегувам (:
Аз си ходя на козметик... не търпя сама да си скубя веждите, изпилява ми нервичките.
Ами по стандартния начин с пинсета си ги вземам.Преди бях с козметик,сега сама си свършвам работата,ама веднъж малко ги бях уплескала и сега имат лека разлика,та за такива случаи козметика е много полезен,пък и да почнеш сам иска много нерви найстинаГледам да не са твърде тънки,нещо средно-прекалено тънките вежди хич не ми допадат ...
скубя ги с пинцета/конец и ако има нужда ги подравнявам с ножичка .
Hostis Honori Invidia
При козметик с пинсета, че сама се правя като бавно развиваща.. ;д А някой може ли да ме светне за това с конеца, че съм го чувала обаче не знам как става?![]()
А за чесъна, колко време се стои? Че аз сега си ги направиш на нищо, много се дразня така. Тъкмо са ми станали добре, аз реша уж да ги пооправя ии..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз ги оформям с пинсета и от време на време като пораснат по-дълги ги подрязвам с ножичка като си помагам с гребенче.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами аз си махам с пинсета само косъмчетата , които са м-у окото и веждата и ен са част от нея...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ходя на козметичка веднъж на един-два месеца, колкото да ме оправи, ако тотално съм се окепазила, което се случва.
Гледам да си скубя веждите само когато имам муза и ужасно много време. Сядам пред 7х огледалото, скубя, после си мокря четката за зъби и ги приглаждам нагоре, режа с ножичка, после надолу, пак режа... Половин час отива. Супер бързо ми растат, много е гадно, а ако ги оставя, ще стане страшно.
^ ъх, ти па може ли с четка за зъби да си ги приглаждаш, тва после ти е в устата .. ;x де да знам. Можеш да си купиш има такива четчици-гребенчета точно за тази цел или молив за вежди, който си има четчица.
Оле, много ми е удобно, тия гребенчета хич не ми вършат работа :д
Говоря за такова http://vianperfect.bg/products/uploads/vn-055.jpgсъмнявам се, че няма да ти свърши работа.
Не успява да ми ги среше :д
На козметик не съм ходила никога. Иначе с пинсета, ножичката за подрязване също влиза в употреба от време на време. Моите са някви супер бързорастящи, та всеки ден дръпвам по нещо xD
Тия гребенчета за нищо не стават.
Аз също си ги сресвам с четка за зъби, ама си имам отделна за това, де.
Става и с гъста стара четчица от спирала, обаче с четка е най-добре.
Everything changes, but beauty remains ...