.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Oформяне на вежди

Споделете как оформяте веждите си. Пуснете и снимки ако може.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Скубя ги с пинсета и ги 'подрязвам' с ножичка :Д Стърчащите косъмчета,де. Тези в началото особено.
    На козметик за веждите ми не съм ходила от ужасно много време, пък и не виждам смисъл, сама се справям повече от добре.
    Сега само имам една дупка на едната, която ме побърка и ми се налага да я запълвам със сенки/молив :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен
    Град
    България
    Конец,пинсета,последния път като си ги вземах с едната прекалих и сега едната ми е по-дълга от другата
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Скубя ги с пинсета и ги 'подрязвам' с ножичка :Д Стърчащите косъмчета,де. Тези в началото особено.
    по същият начин (: преди имах голям проблем, понеже едната ми беше по-долу, а другата по-горе. Сега пак е така, но не се забелязва много. Иначе един съвет /който btw ми беше дал някой от тук : )))) / ако искаш да си оформиш веждите, а не ти растат - намажи ги с чесън не се шегувам (:

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз си ходя на козметик... не търпя сама да си скубя веждите, изпилява ми нервичките.

Цитирай Първоначално написано от missa Виж мнението
    Иначе един съвет /който btw ми беше дал някой от тук : )))) / ако искаш да си оформиш веждите, а не ти растат - намажи ги с чесън не се шегувам (:
    ъхх няма ли някакъв друг начин..

Ами по стандартния начин с пинсета си ги вземам.Преди бях с козметик,сега сама си свършвам работата,ама веднъж малко ги бях уплескала и сега имат лека разлика,та за такива случаи козметика е много полезен,пък и да почнеш сам иска много нерви найстина Гледам да не са твърде тънки,нещо средно-прекалено тънките вежди хич не ми допадат ...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    скубя ги с пинцета/конец и ако има нужда ги подравнявам с ножичка .
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    При козметик с пинсета, че сама се правя като бавно развиваща.. ;д А някой може ли да ме светне за това с конеца, че съм го чувала обаче не знам как става?

Супер фен Аватара на lqlq89
    А за чесъна, колко време се стои? Че аз сега си ги направиш на нищо, много се дразня така. Тъкмо са ми станали добре, аз реша уж да ги пооправя ии..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз ги оформям с пинсета и от време на време като пораснат по-дълги ги подрязвам с ножичка като си помагам с гребенче.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Ами аз си махам с пинсета само косъмчетата , които са м-у окото и веждата и ен са част от нея...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Сама с пинцета и при козметик.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Аз си ходя на козметик... не търпя сама да си скубя веждите, изпилява ми нервичките.
    Аз също. ;д

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    А за чесъна, колко време се стои? Че аз сега си ги направиш на нищо, много се дразня така. Тъкмо са ми станали добре, аз реша уж да ги пооправя ии..
    same here >.< ии сега чакам да порастнат, ама нещо не става .. бтв няма ли нещо друго,от което да ти растат веждите

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    С пинсета.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SITYSI Виж мнението
    same here >.< ии сега чакам да порастнат, ама нещо не става .. бтв няма ли нещо друго,от което да ти растат веждите
    Знам че има специални козметични процедури за ускоряване на растежа, но те са с апаратура и не съм се интересувала подробно.

anonymous708973
    Guest
    Ходя на козметичка веднъж на един-два месеца, колкото да ме оправи, ако тотално съм се окепазила, което се случва.
    Гледам да си скубя веждите само когато имам муза и ужасно много време. Сядам пред 7х огледалото, скубя, после си мокря четката за зъби и ги приглаждам нагоре, режа с ножичка, после надолу, пак режа... Половин час отива. Супер бързо ми растат, много е гадно, а ако ги оставя, ще стане страшно.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    ^ ъх, ти па може ли с четка за зъби да си ги приглаждаш, тва после ти е в устата .. ;x де да знам. Можеш да си купиш има такива четчици-гребенчета точно за тази цел или молив за вежди, който си има четчица.

anonymous708973
    Guest
    Оле, много ми е удобно, тия гребенчета хич не ми вършат работа :д

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Говоря за такова http://vianperfect.bg/products/uploads/vn-055.jpg съмнявам се, че няма да ти свърши работа.

anonymous708973
    Guest
    Не успява да ми ги среше :д

Супер фен Аватара на paradosou
    На козметик не съм ходила никога. Иначе с пинсета, ножичката за подрязване също влиза в употреба от време на време. Моите са някви супер бързорастящи, та всеки ден дръпвам по нещо xD

Супер фен Аватара на katericArofl
    Еми от скоро с конец, но и с пинсета.. + ножица

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тия гребенчета за нищо не стават.
    Аз също си ги сресвам с четка за зъби, ама си имам отделна за това, де.
    Става и с гъста стара четчица от спирала, обаче с четка е най-добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си