.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

МОМЧЕТА 12 клас ?? ДРЕХИ ?

Момчета с какво ще сте на бала с костюм или с дънки и риза или може би нещо друго ?

anonymous768631
    Guest
    По парфюм и сланини мислех...
    Нямам желание да е костюм. По-скоро панталон и ленена риза.
    Не отдавам почти никакво значение на този фарс и няма да тръгна да си купувам дрехи за луди пари само и само да се покажа на бала. Никого няма да запомня с това, как е бил на бала, а с това как се е държал през годините. И ако някой мен ще ме запомня само с бала, значи не заслужава въобще да мисля за него.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    С костюм сигурно, но още не съм си купил и мноо ме мързи да ходя да разглеждам

Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    По парфюм и сланини мислех...
    Нямам желание да е костюм. По-скоро панталон и ленена риза.
    Не отдавам почти никакво значение на този фарс и няма да тръгна да си купувам дрехи за луди пари само и само да се покажа на бала. Никого няма да запомня с това, как е бил на бала, а с това как се е държал през годините. И ако някой мен ще ме запомня само с бала, значи не заслужава въобще да мисля за него.
    и аз мисля така ...

Голям фен Аватара на reperw
    С риза и дънки съм аз...другото ми се струва безсмислено

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    с костюм и риза

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    момчета, не че нещо, ама поне вие сте толкова лесни, за едно официално събитие не може да отидеш като че ли ще ходиш на кино..
    супер антипатично ми е като видя ''гъзари'' по дънки и тениска..
    в крайна сметка панталон, риза, сако, обувки не струва кой знае колко, ако с това ще се оправдавате..
    +много по-представително изглеждат мъже с костюми -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    момчета, не че нещо, ама поне вие сте толкова лесни, за едно официално събитие не може да отидеш като че ли ще ходиш на кино..
    супер антипатично ми е като видя ''гъзари'' по дънки и тениска..
    в крайна сметка панталон, риза, сако, обувки не струва кой знае колко, ако с това ще се оправдавате..
    +много по-представително изглеждат мъже с костюми -.-
    аз подкрепям.

като цяло и аз не харесвам идеята за тоя прословут бал, ама поне като ще се ходи, да е прилично. според мен е адската селения да се появи някакъв на бодлички, с гейски дънки и някаква риза, която стои на никъде. (а за момичетата по тия балове дори не ми се говори, такива селски изпълнения съм виждала...)

никой не е казал, че трябва да се дават луди пари за нещо, което точно никога няма да облечеш после, но ако се поогледаш и видиш нещо напълно нормално и достатъчно официално - какъв ви е проблема?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

еееее веднага да не само вие сте суетни

Супер фен Аватара на scrooper
    дънки с риза и сако е изтъркана комбинация, но много приятна.
    always late but worth the wait!

^ дам и това е идейка

Аз вече си взех костюм- сако, риза с вратовръзка, панталон и обувки. Стилът е спортно-елегантен, като повече клони към официалното. Излезе скъпичко, но мога да си го ползвам и за в бъдеще, а и в крайна сметка един път в живота се прави бал, та не виждам нищо странно в това всеки да иска да изглежда максимално добре. Аз съм доволен, че нямаше колебания при избора- така си ми пасна всичко, че все едно за мен е правено .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си