Първоначално написано от D1esel Не може да ме набий Още е малък и главата му стига едва до коленете ми Ем ела на форонната поне да се запознаем :d
Първоначално написано от Wax Ем ела на форонната поне да се запознаем :d Aз ще дойда, ама няма да стоя при вас, а ще ви гледам и подслушвам от деликатно и безопасно разстояние Ще ви наблюдавам като Биг Брадър
Първоначално написано от D1esel Aз ще дойда, ама няма да стоя при вас, а ще ви гледам и подслушвам от деликатно и безопасно разстояние Ще ви наблюдавам като Биг Брадър То щото много има какво да си кажат
Първоначално написано от EinGutesKind То щото много има какво да си кажат 100 на 100 в 90 процента от времето ще говоря или за мен, или за теб
Първоначално написано от D1esel 100 на 100 в 90 процента от времето ще говоря или за мен, или за теб А в останалите 10% къде учиш, какво учиш, кой клас си
Първоначално написано от EinGutesKind А в останалите 10% къде учиш, какво учиш, кой клас си И такива неща, но мисля, че в останалите 10 ще обсъждат Мачока
Правила