- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже който си бръснат краката
Това, че едно момче си бръсне краката не значи, че е гей...И аз си бръсна краката, но си падам по момичета..Просто не се харесвам с космати крака ..![]()
И аз бях футболист (сега вече не играя професионално), ама аз излизах на терена, ама за да играя футбол, а не за да доставям естетическа наслада на останалите 21 (+ съдиите) мъже на терена. хахахах
Нищо против тези, които го правят...аз съм решил да не си бръсна краката
Но понеже засегна футбола иии затова. ;д
естествено , че си ги махам , аре някой мишок да ми каже , че съм педераст в лицето
Честно казано в началото тази идея хич не ми допадаше и бях много скептично настроена към мъжете,които го правят.След време осъзнах,че всеки си има глава на раменете и дали ще си ги бръсне,или не,не е от такова значение.Въпрос на личен избор и най-вече човекът как ще се чувства по-добре![]()
Доста от вас не са прави.Помните ли,че преди и женската половинка са били "разпънати черни гарвани". Нашите набори разбиха темата "табу" която бабите се срамуват да кажат "Секс". Ние развенчахме мита,че сексът трябва да е след брака и ако е преди това значи не си нормален.Окосмяването също спада към това - ние въведохме както обезкосмяването при жените,така и при мъжете. Всичко обаче трябва да е във разумни граници.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
значи
ако неква горила/орангутан нека се бръсне че иначе в тази гъста гора
ама защо трябва и момчетата/мъжете да се бръснат?
в крайна сметка чест от женствеността на жената идва от това да няма косми и да е с мека и гладка кожа но винаги се прибягва до епилиране бръснене и тн.
а защо пък мъжете трябва да са женствени? няма ли да е леко шит ако мъжът е по изнежен и от мацката до него?
Точно така- само косматият мъж си е МЪЖ.
Аз не харесвам обезкосмени мъже, и за мен е приемливо само под мишниците, понеже особено през лятото на това място доста се спарва човек. Виждам все повече момчета/ мъже, които си скубят веждите, че и на козметик ходят, да подчертая че това ме отвращава
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
кви мъже сте вие без косми по краката.........
6б3З10
Естествено, че ще си скубе веждите по средата, ако са му сключени. Отвратително е да имаш една вежда.
Не подкрепям правенето на чупки и скубането в края, но в средата си е много добра идея.
Визирах точно чупките и ситуациите, в които веждите на съществото от мъжки(уж) пол са кажи-речи по-тънки от моите. Ако някой е баш с една вежда, нека пооскубе, няма лошо. Макар че харесвам леко сключени вежди(за мъже).
Както няма лошо да се обезкосми в интимната зона.
ОО за мен мъжът трябва да си е с косми. Не бих си и представила да си махне костмите по краката...а не бих преживяла да е по-гладък от мен и да обсъждаме различните методи на епилиране или да споделяме един и същи козметик![]()
гейско е...
Последно редактирано от Raekwoon : 03-19-2012 на 12:52
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е, и аз не съм мислил да си бръсна краката... ама като отида на плаж и там всичко мъжко си ги е обръснало.... хвана ме срам и аидеее и аз почнах :Д... в карайна сметка един двама са почнали, после трети пети и така :Д такава е модата братлета а ние гледаме да сме модерни :Д
тази история с ''бръснатите крака'' не е за мен,но в някои случай съм съгласен...смисъл в някои видове спорт май ги задължават,но не съм сигурен...
АЗ лично си ги пазя за студените и самотни нощи,а пък и лятото са ефективни против комари![]()
dream->believe->create->succeed
maj bez kosmi..s kosmi..kwa e razlikata..edin fr si gi brasne i sa mn gladichkiako sa tvarde kosmati - da,moje...no wse pak ste momcheta - ne zabravqite
![]()
Лелее в тоя форум... ай да не казвам кви мадами са събрани, че няма да ми ходи тоя речник....
Кво под мишниците да ги маха а ташаците да не ги бара така ли хахаха... Мишниците като се спарвали моа ти кажа, че в тая жега при ташаците е 5 пъти по топло... И ако ти се наложи некоя случайна бройка да увършееш на момента като свалиш панталоните тая кака ще я шибаш припаднала от тая миризма.....
Мноо ясно, че всеки един мъж тряа си маха космите особено лятото.. Адски гадно е в тая жега.. Вие кво да не си оставяте триъгълниците с по 5 santa косми we? Кво като сме мъже....
А за краката.. Еми ся има късметлии които имат малко косми и са ок.. Обаче има пичове с адски мноо черни гадни трвърди косми.. И ся едно хуаво тяло направило момчето отишъл на плаж и с некви вълнени шошони всеедно е до бедрата.. Е тва си е грозно майна.. Квото и да ми разправяте..