.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на mirki4a

Дайте Мнение За Идеята Ми За Бала

Ужас!Останах без идея месец и половина преди бала!!!

Последно редактирано от mirki4a : 03-15-2012 на 19:02
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това е ежедневно облекло. Не е подходящо за официално събитие, каквото е балната вечер.

Ако си мислиш, че ще си "уникален", да прав си. Уникално ще е, но по грозен начин. Все едно са те измъкнали от някой бар и са те наредили до абитуриентите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това е ежедневно облекло. Не е подходящо за официално събитие, каквото е балната вечер.

Ако си мислиш, че ще си "уникален", да прав си. Уникално ще е, но по грозен начин. Все едно са те измъкнали от някой бар и са те наредили до абитуриентите.

Последно редактирано от mirki4a : 03-15-2012 на 19:05
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ще го преживееш за една вечер.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Тогава само панталон и риза (официални)? Или поне полу-официални?
    Според мен ще е смешно да отидеш така. Не казвам, че всички трябва да са облечени по един и същи начин, или че трябва да се хвърлят една маса с пари само за една нощ, но на определени места и събития си има изисквания за облекло и държание.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    http://www.hatsideas.com/wp-content/...thing-Mens.jpg нещо такова?
    http://www.luxfashionstyle.com/wp-co...ung-Mens-1.jpg ляво

оф...попадам все на смотани снимки, но се надявам да си схванал идеята. Границата между ежедневно и леко официално облекло може да си е доста тънка. Примерно заложи на изчистена риза, вместо карирана. Абе най-добре е да хванеш някоя съученичка и да я помолиш да обиколи с теб магазините :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на Glam0rous
    дънки с риза и сако е добра комбинация. Само дето трябва да имаш вкус да ги вържеш едно с друго и да изглеждат добре. В случая - не тази риза, не тези дънки и не това кожено яке.....Няма да приличаш на абитуриент, а пък някой да се усети, че си инспириран от лейди Гага още по-малко. Да си различен в добрия смисъл на думата е хубаво, ама да искаш целия свят да разбере колко се бунтуваш срещу идеята като идеш като клошар не е работа.

Според мен би стояло добре панталони/ако наистина не понасяш, може и дънки, но поне изчистени и в черен цвят/, някакво сако и разкопчана риза до някъде, естествено! http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE...83&tx=80&ty=54 нещо такова...и сако черно и идеално, според мен!Ти си решаваш, но честно да ти кажа облеклото, което си показал е по-скоро всекидневно и не се връзва, а балът е официално събитие.А и за идеята ми...задължително БЕЗ вратовръзка, така ще изглежда по-секси!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

А ако ризата е изчистена?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Грозно е. Не си съвсем прав, че само по сватби и погребения ще го носиш тези неща. Това не разбирате всички, от тук започва сериозният живот, искате ли, или не, ще ви се налага по-често да слагате костюм например. Ако ти е стрес да сложиш сакото, сложи жилетка, ако не искаш да слагаш панталони с ръб, сложи тъмни прави класически мъжки дънки с изгладен ръб, ама няма нужда да преиграваш с прекалено спортни дрехи...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от mirki4a Виж мнението
    А ако ризата е изчистена?
    Мхм...и аз си мислех за изчистена по-скоро, но на тази снимка просто ми хареса модела просто
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

ризата и дънките не са зле, обувките можеш да ги смениш с готини кецове в цвят като ризата и някое спортно и небрежно, но хубаво яке ( ризата и дънките а спортни и не отиват на кожа прекалено грубо е !! ) : ))

Banned Мега фен
    не ! недей а ходиш така ;х

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си