- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Драскате ли по чинът си в даскало, и ако да какво?
Аз драскам, но малко само в скучните часове. Главно текстове на песни и имена на приятели![]()
Драскам някой път, къде формули, къде текстове на песни.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Случвало се е.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Да. Почти непрекъснато драскам. Винаги с молив и после го трия.
Свикнала съм дори когато слушам да си драскам някакви работи.
Кръгчета, чертички... Такива работи.
Ако часа е наистина скучен развивам повече творчество и понякога се получават наистина красиви неща.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Мда. Особено при контролни, ако се налага да подсказвам на другарчето по чин.
Ако часът е тъп, може да проявя малко творчество, ама то каквото и да се получи, накрая го трия.
В ъглите на лист или последните страници в тетрадка да,но по чина никога
Случва се, особено в скучните часове. Обикновено текстове на песни, цитати от филми, ако ми дойде музата рисувам нещо иначе формули по математика и някои други неща по другите предмети да се подсигуряРядко драскам с химикала, повечето пъти с молив, но като гледам как са ги надраскали от другото училище с перманентни...
Не.
Това си е чист вандализъм.
последното нещо , което нарисувах на чина ми:
играх сам на бесилка , думата беше Физика ... не успях да се досетя
Не ми харесват надраскани чинове.Понякога несъзнателно си правя кръгчета,но после ги трия веднага ;д Ама някакви малки деца имат час в другата смяна и само пишат някакви детски глупости ! :@
Шофирай разумно - стигни жив!
Текстове на песни, пищови, зайчета с брадви...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Един път реших да си пиша пищови там... По стечение на обстоятелствата ме хванаха... От тогава ме е яд като видя нещо писано по чиновете![]()
Някакви странни човечета си драскам![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
оффф немога да кача снимките на моите творения, иначе вчера нарисувах супер яка мацка на вратата на тоалетните с маркер![]()
Аз не,защото нашите чинове а толкова нови и не може просто да се драска! Полирани са с нещо...
В скучните часове определено. Еми предимно имена на приятели, графити и т.н. чина ми е почти целия изписан.
Драскам, или някакви несвързани рисунчици, или се оформя нещо като чат с другите класове от стаята. Проблема е, че се трие всичко драскано. Но пък затова има и стени![]()
Дааам.. пиша си с тези от другата смяна дето седят на моето място ;д
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...