- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дружинка за концерти!!!
Хора. Търся си хора, които си нямат хора, с които да ходят по концерти. Идеята е, че винаги, когато ми се затръгва на таквоз мероприятие, няма никой никой, който да се навие, а като фен на по-твърдата музика малко ме е бъзя да ходя сама, заради разните там делириумни тълпи с ножове.
Ако има ентусиасти от София, които да се присъединят към несъществуваща компания, или пък да Ме присъединят към такава, пък било то и съществуваща, чакам ви с отворени обятия.
Единственото, което предявявам като претенция, е да не са членове на Дружеството на (Анонимните) алкохолици, тревомани и скинари, да нямат склонност към бясно насилие и чалга. Идеята ми е, че много ми се ходи на концерти заради Музиката, а не заради повръщането на тревата, поготата и боя.
Някой???
Е добре, сериозно ли???
Не мога да повярвам, че всички тролвате толкова непоносимо.
Всички ли като тръгнете на концерт и намирате 1350 човека, които се навиват? Щото ако е така, значи просто ще отида и ще пусна бомба сред връстниците.
Фейспалм.
Айде, надеждата умира последна!
Толкова ли нямаш поне един приятел с твоите интереси? Не че аз преливам от наличието на такива, на пръстите на едната ми ръка са сигурно, но пък познатите са доста :Д. Отиди на концерт, създай си познанствата и така :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Факт, нямам.
Но предполагам, че ще трябва да намеря някой някога някъде. Ти не си мисли, че хората по концертите преливат от дружелюбие. А още повече, тея на рок фестовете са направо с ножа и на 8 бири :х
Е да не мислиш, че ти говоря наизуст :Д Ходя по такива концерти, и споделям от опит :Д Отиваш си сам, кефиш си се на музиката. Ако видиш някой, който ти изглежда приятелски настроен питаш го коя е следващата група, знае ли коя е следващата песен, ако има някой с тениска на любимата ти група подхващаш разговор за това и така. Ако не се получи особено от първия път, на следващия поне ще можеш вече да поздравиш човека и да се завърже евентуално по-добър разговор. Ако пък е в заведение, още по-лесно. Там масите винаги са пълни. Поръчваш си нещо, харесваш си компания и питаш дали можеш да седнеш при тях, защото си сам, а и няма свободни маси. Представяш се, питаш хората за имената, интереси, коментираш групите и така. Другия вариант е да се регистрираш в някой форум - Хангара, катехизиса и прочие. Ставаш малко по-активен потребител, има и теми за концертите, намираш си скайп или форум другарчета и се уговаряте някой път да отидете заедно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on