- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да си оформя плочки ?
пич остави ги тие дето ти се пдиграват те не разбират нищо и нямат плочки заова искат и ти да нямаш . слушай сега рано сутрин ставаш и отиваш до най близката църква там казваш 100 пъти молитвата отче наш дай ми пресвещените плочки . после вечерта се шрибираш ядеш едно кило боб и пет палки салам после легаш в никакъв случай по корем штото ще им потиснеш растежа това е тайната която крият прочутите културисти
Пич ти треа си нек'ъф изверг бе ? На 14 180см висок ? Ти си колкото мене и си 50 кила бре ? Аз мисля, че си няк'фа плешка![]()
Щом си толкова кила би трябвало да имаш около 6.5% телесна мазнина, тоест трябва да ходиш на фитнес всеки ден, да бягаш и уникално много коремни преси![]()
http://vbox7.com/play:87e471a4 Всеки ден по 2-3 пъти + направи си режим с неща, които да не ядеш или следвай чужд. Приемай бърз въглехидрат преди тренировка. Вода мисля, че не трябва да се поема ПО време на тренировка, но през другото време по много вода. Тва е май.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Понеже съм напълно начинаещ и нищо не разбирам,би ли обяснил/а защо да прави по 2-3 пъти корем на ден,защо да следва чужд режим,защо да приема бързи въглехидрати преди тренировка и защо да не пие вода по време на тренировка? Добре ще е да дадеш валидни аргументи,че да помогнеш така)
Хм? Ако намираш смешно във "всеки ден", да, всеки ден трябва да ги прави, защото правилото, че трябва 2-3 пъти в седмицата, за да се възстановят мускулите е за големите... Той е на 14 и спокойно може да си ги прави всеки ден...![]()
Вместо да пускаш такива теми и да ми ядеш чипс пред PC-то вари направи някой друга коремна пресадо отказ
@DownloadVirus,
За водата - чувал съм, че по време на трен. не трябва да се пие, защото изпълва кожата и пречи на мускулите да изпъкнат.
За повторенията - малко преувеличих, но е хубаво 2 пъти на ден ако може да ги прави. При мен подейства и при 1 път на ден (нямам време за повече или ме мързи) и продължавам да ги правя.
За въглехидратите ми го казаха, пък и го прочетох, но забравих за какво точно еИначе под бърз въглехидрат се приема например един шоколад или банан и 40минути след това тренировка...
Иначе ся пак ще питам закво е бързия въглехидрат преди тренировка... Понеже баща ми разбира от всичко това..![]()
Уха, ако това ти го е казал баща ти, така ги разбира работите, както аз разбирам от микропроцесорна електроника.
По време на тренировката се пие вода, а след тренировката изотонична напитка (с електролити). Под бърз въглехидрат се разбира банан, стафиди. Ако чакаш на шоколад плочки ще видиш , когато аз стана инжинер (т.е никога). Бърз въглехидрат преди тренировка не се яде.
Ооох,ох,ох. Кажи 15 годишен и друго нищо повече не казвай. 15 годишен,това си е вече диагноза.![]()
fatrat, братленце, земи се гръмни бе, душица, и без тва сигурно вече не ставаш! В над 100 тъпи теми влязох да намеря информация, изпробвах всичко, което пишеше там, ПОДЕЙСТВА и сега тук в една тема някъв дядка ми казва, че това били глупости... ООООО БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... Сериозно, гръмвай се...
АХахаха. С тоя тон на баща ти ще говориш ясно? Не аз се затискам с 20кг на лежанката. Аре у лево ! Ако някога си тренирал както аз и си използвал такива субстанции като мене и си ял такава храна както аз, то 100% нямаше да питаш защо нямаш плочки!
Аз може и да не съм го правил, но тези, които ми показват нещата и ме учат кое и как, са го правили, когато ти си смучкал цицка... И не знам кой се затиска на 20кг![]()
И междудругото плочки имам![]()
Хм,това не са плочки,а изпъкналите ти ребра. А пък за лежанката. Повечето от нас сме започнали фитнеса с 40 килограма щанга. А някои тук и с повече в първите си тренировки. Скрий се малчо![]()
Имаш още много да тренираш докато стигнеш нашите резултати. Поне 5 години ще минат.![]()
Изпъкналите ми ребра? Брато, представи си 1 момче около 1.68 на 53 кила - има ли според теб място за ребра? Квот щеш си мисли, ама си махнах коремчето и направих релеф за нормално времеПък ти ми приказвай как това са ребра. Да, може да не е много изпъкнал релеф, но за месец и половина няма как да е повече. Точно за това се захванах и с лежанката, да направя и гърди, че иначе не са като плочки. И като незнаеш кво имам там, не пиши...
Вие сте започнали с толкова, но на по-големи години.. Я кажи на колко започна фитнеса с 40кг щанга?
Според тебе? За да клякам с 180 дърпам 270 тяга ? Плочките никога не са ми били самоцел, просто дойдоха като екстра към първите 2
Мда и точно там е проблема. Щото аз съм смукал цицки преди 24 години, а тогава в бодибилдинга още са били масово на стероиди и са си мислели ,че максималното количество протеин , което може да се усвои на 1 път е 30гр. ...
БРАТО 1.68 на 53кг е приятелката ми. На едните кожа и кости как да няма да ти се виждат плочките? Да имаш плочки е фрапиращо на 1.85 на 95-100кг. А по изказването "искам плочки и корем" 100% съм убеден ,че в момента ги правиш , щото някоя фолк-гърла от даскалото харесвала момчета с плочки.
Аз лично започнах фитнеса с 40кг щанга в 7 клас, което ще рече ехееееее преди 10 годинки![]()
1.68 на 53 кг наистина ще се четат ребра...Трябва ти да качваш .. А иначе според килограмите има и такива които не са тренирали ,а бутат по 80-90 кг. Близък пример един познат шишкав 130 кг без да тренира 100 кг един път на лежанка.На 14 години . И кво ?
DownloadVirus, искаш ли да ме снимат и да постна снимчица? А защо трябва да качвам килограми? :O
fatrat, има време до 1.85, а толкова килограма не ми трябватНе, не ги правя заради това, общо си тренирам за здраве, кеф и тяло
40кг в 7 клас, и аз ще дигна скоро до 40 ; ))
едит: Ребрата ми се виждат съвсем малко.
Постни снимка,както искаш. 1.68 на 53 кг ,ако не си разбрал,че трябва да качваш килограми не знам..Е добре де,не те ли е срам поне малко като виждаш как момичетата те скриват? ..
![]()
![]()
На мойта възраст момчетата от класа ми са МАЛКО по ниски, но МНОГО по-слаби и за хората (Треньорите ни, учителите ни) те са слаби, а аз съм едър..
Че трябва да качвам съм разбрал, ама...
Ми не, не ми пука честно казано че ме "скриват" ..![]()
![]()
Ей, големи сте льохмани ве... Пича, който коментира първи си го каза точно и ясно. НЕОПИТНИТЕ ДА НЕ КОМЕНТИРАТ, ЗАЩОТО САМО ЗАБЛУЖДАВАТ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ НЕЩО !!! СЕГА НЕ РАЗБРАХ ТОЯ БРЕЙКЪР ИСТИНА ЛИ ГОВОРИ ИЛИ НЕ :@