.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Red face Elsève Пълно възстановяване

Ползвали ли сте от този шампоан и какво мислите за шампоана .. мисля да си го купя,но не съм сигурна имам и косопад и се страхувам да не стане нещо , моля ви кажете ми добър ли е този шампоан или ако може друг да ми поръчате .. мерсии ..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    След като имаш и косопад,въобще не си играй да се къпеш с такъв боклук,пълен с парабени.На мене дето ми е нормална и гъста косата,ми се появи пърхот и представи си колко трябва да е бъкан с химия,след като дори отстрани главата ми беше зачервена,купи си някакъв по-скъп и стойностен шампоан,не очаквай да ти се възстанови от Елсев. А за косопада бих ти препоръчала едно много ефикасно нещо-сок от чесън,потърси в гугъл пише по-подробно

Banned Мега фен
    хубав е

И аз искам да знам. Има ли доволни? Други мнения?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Еми на мене много ми се омазняваше косата от него

BuBy

Banned Мега фен
    ^ до коса си е всичко и до чувствителен скалп и т.н. ако авторката е решила да спира косопада определено нещо по-качествено

Мега фен Аватара на strawberry88
    Лелята на една приятелка го изполва преди и бяха почнали да и падат направо кичури коса. :X

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ужасен е по-добре някой за 2лв. отколкото този.

Елсев е един от най-гадните шампоани, които съм ползвала. Съжалявах много.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Шампоан като шампоан е, нищо особено. Няма да ти помогне за някой проблем с косата, но мирише хубаво и прави пяна. До колкото си спомням от състава му, поне на този в новата опаковка има що годе щадящи пенители (много вредни за косата, Herbal Essences i Dove имат много по-гадни, да не говорим за скъпи шампоани) . Не си заслужава 7 лева, колкото го гледах, има с абсолютно същия състав за по-малко.
    Аз бях доволна като го използвах, но за косопад много ми помага хининовия на Клоран. Препоръчвам ти него!

Странно, тук има доста отрицателни мнения за точно този шампоан, а аз много го харесвам. Косата ми е суха, но от този шампоан ми е много по-добре.
    Иначе на авторката не й го препоръчвам щом има косопад, трябва нещо по-ефикасно в тази област. Има един шампоан Fitoval към него има и хранителна добавка, преди години косата ми падаше на кичури буквално (без никаква причина!) и си взех капсулите и шампоана. Честно казано благодарение на него в момента имам коса...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

От този ми се сплесква и омазнява косата.

Имах шампоан на Елсев,само че от друга серия и аз също не съм доволна.Омазни ми косата,имах пърхот - но все пак все пак всичко си е до човек,при теб може да не е така !

Много е силен според мен. Дотолкава,че при първите няколко измивяния ми я правеше лъскава и всичко беше наред,след това почна да ми я изсушава супер много. Аз имам и тоя volume и като че ли съм по-доволна от него,не ми става на слама поне.

Благодаря ви

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си