.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Мацка, ше ме извиняваш, ама точно опит на теб ти липсва, не обща култура, схващаш ли? За да си хвана някоя 5 години по-малка от мен, трябва да се изживявам като детегледач. Трябва да се съобразявам с родителите ти, с прищявките за внимание, с детските вълнения; да не говорим, че за съвместно съжителство, пътувания, общи финанси, съветване и дума не може да става. От това, което каките могат да ми дадат, при теб остава само ебането. Аз на общи теми мога и с момчета, мога и с текущите си приятелки да разговарям.

Просто да не живееш в заблуда. Потърси си някво момченце към 16-те.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мацка, ше ме извиняваш, ама точно опит на теб ти липсва, не обща култура, схващаш ли? За да си хвана някоя 5 години по-малка от мен, трябва да се изживявам като детегледач. Трябва да се съобразявам с родителите ти, с прищявките за внимание, с детските вълнения; да не говорим, че за съвместно съжителство, пътувания, общи финанси, съветване и дума не може да става. От това, което каките могат да ми дадат, при теб остава само ебането. Аз на общи теми мога и с момчета, мога и с текущите си приятелки да разговарям.

+1 По-добре никoй не може да го каже.

Всяка на 14 си мисли, че е много по-зряла от своите съученички. Е, не е така. След няколко годинки, когато пораснеш, ще го осъзнаеш и толкова много ще се смееш на тъпото ти младо "аз".

Връзка между двама човека, които имат голяма възрастова разлика в периода 14-22, е обречена. Почти никога не се получава - момчето ще иска да улегне, да създаде семейство, а момичето ще осъзнае, че не и се дондурка бебе, а и се живее.

Препоръчвам ти да си седнеш на задника, да си хванеш някои на 14-17 и да престанеш да ни занимаваш с глупости.

Може пък да й харесва да я детегледат! Теб нема ли да те изкефи некое биг-деди (Big daddy) да те обсипва с ласки? Ако ще ми казвате че такъв субект има "daddy issues" ми го спестете!

6у6а
    В последните си 5 коментара повтаряш една и съща безмислица. И само обиждаш. Разбирам, че се страхуваш, но проблемът не е мой. Опита се да ми омаловажиш постовете с коментари за правописа (въпреки, че ти самата си доста боса там), което е достатъчен повод да не ти обръщам внимание. Явно си сама и явно те боли. Темата е за друго обаче и ти явно нямаш място в нея, така че, моля те, спри да се напъваш.
    Чачо
    На 20 години, ще имам повече опит. Не съм умствено изостанала за да смятам, че знам всичко. И не мисля, че който и да е може да ми отнеме мъж, когото харесвам. Опита ми го доказва.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

+1 .... По-точен отговор няма да получиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си