- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Мацка, ше ме извиняваш, ама точно опит на теб ти липсва, не обща култура, схващаш ли? За да си хвана някоя 5 години по-малка от мен, трябва да се изживявам като детегледач. Трябва да се съобразявам с родителите ти, с прищявките за внимание, с детските вълнения; да не говорим, че за съвместно съжителство, пътувания, общи финанси, съветване и дума не може да става. От това, което каките могат да ми дадат, при теб остава само ебането. Аз на общи теми мога и с момчета, мога и с текущите си приятелки да разговарям.
Просто да не живееш в заблуда. Потърси си някво момченце към 16-те.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1 По-добре никoй не може да го каже.
Всяка на 14 си мисли, че е много по-зряла от своите съученички. Е, не е така. След няколко годинки, когато пораснеш, ще го осъзнаеш и толкова много ще се смееш на тъпото ти младо "аз".
Връзка между двама човека, които имат голяма възрастова разлика в периода 14-22, е обречена. Почти никога не се получава - момчето ще иска да улегне, да създаде семейство, а момичето ще осъзнае, че не и се дондурка бебе, а и се живее.
Препоръчвам ти да си седнеш на задника, да си хванеш някои на 14-17 и да престанеш да ни занимаваш с глупости.
Може пък да й харесва да я детегледат! Теб нема ли да те изкефи некое биг-деди (Big daddy) да те обсипва с ласки? Ако ще ми казвате че такъв субект има "daddy issues" ми го спестете!
6у6а
В последните си 5 коментара повтаряш една и съща безмислица. И само обиждаш. Разбирам, че се страхуваш, но проблемът не е мой. Опита се да ми омаловажиш постовете с коментари за правописа (въпреки, че ти самата си доста боса там), което е достатъчен повод да не ти обръщам внимание. Явно си сама и явно те боли. Темата е за друго обаче и ти явно нямаш място в нея, така че, моля те, спри да се напъваш.
Чачо
На 20 години, ще имам повече опит. Не съм умствено изостанала за да смятам, че знам всичко. И не мисля, че който и да е може да ми отнеме мъж, когото харесвам. Опита ми го доказва.