.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Бре!От къде това самочувствие?Хората по 4-5 години за психолози учат, а ти на 14 направи психо анализ на 10 човека.Май вярно си по-развита от другите...Не виждам как ще стане номера някой здравомислещ човек на 18-20 да се хване с дете на 14.Аз съм на 16 и съм 100% сигурен, че е абсурд да намеря обща тема за разговор с 14-годишно момиче, камоли да се обсъждат някакви чувства, размисли и страсти...Имам познати, хванали се с по-малки момичета...Натиската се и до там.За разговори не може да става дума, да не говорим за разбиране помежду им...Спести си анализа, да нямам приятелка, не не съм гей, не са ме били като малък, нямам трайни или временни мозъчни увреждания/поне не официално/, не съм сдухан, пропаднал тип и не ми харесва идеята за връзка тип "днес си тук-утре не".

Четейки всички нови коментари, откровено се изкушавам да започна да отоговарям наново.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Бре!От къде това самочувствие?Хората по 4-5 години за психолози учат, а ти на 14 направи психо анализ на 10 човека.Май вярно си по-развита от другите...Не виждам как ще стане номера някой здравомислещ човек на 18-20 да се хване с дете на 14.Аз съм на 16 и съм 100% сигурен, че е абсурд да намеря обща тема за разговор с 14-годишно момиче, камоли да се обсъждат някакви чувства, размисли и страсти...Имам познати, хванали се с по-малки момичета...Натиската се и до там.За разговори не може да става дума, да не говорим за разбиране помежду им...Спести си анализа, да нямам приятелка, не не съм гей, не са ме били като малък, нямам трайни или временни мозъчни увреждания/поне не официално/, не съм сдухан, пропаднал тип и не ми харесва идеята за връзка тип "днес си тук-утре не".
    Здравей, приятелю,
    Радвам се, че не са те били като малък, това е страхотно! Относно 18 годишните - вече съфорумците бяха така добри да ми обяснят как стоят нещата, не се пали много.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не се паля-отговарям по темата ти...Извинявам се, че не прочетах цялата тема, ама в първата половина-ти правеше анализи на хората.Помислих си,че ще продължиш така и за напред...
    ПП Наистина ми стана адски тъпо като прочетах последните 2-3страници...Дано изследването да е успешно.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 03-27-2012 на 19:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си