.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Университети?Кандидатства

Здравейте!Искам да попитам ,понеже не съм много на ясно кога се подават документите за истинският изпит ,дали по време на предварителните изпити( да не би после да е много късно) или може и по-нататък юли,юни и тн .. Не съм много на ясно,затова питам... Вие къде сте се ориентирали да кандидатствате ,на колко предварителни ще ходите ..Май излизат много средства ,ако решиш да ходиш на предварителни изпити в няколко университета .Вие как мислите по въпроса ?
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

За съжаление аз нямам предварителни изпити,имам само редовни.Ще кандидатствам в СУ и ПУ с френски език и изпитите са ми : 10 юли-ПУ,11 юли-СУ.

За предварителните изпити си плащаш изпита и ти дават бележка с номер да ти знаят после оценката нещо такова,а реално кандидат-студентските документи се подават по-време на редовната сесия и се взема предвид по-високата оценка,поне така беше за Софийския.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Merkantilniq Виж мнението
    За предварителните изпити си плащаш изпита и ти дават бележка с номер да ти знаят после оценката нещо такова,а реално кандидат-студентските документи се подават по-време на редовната сесия и се взема предвид по-високата оценка,поне така беше за Софийския.
    Така е почти навсякъде.

Колкото до средствата - никак не са малко. Моят съвет е да не ходиш като цветарка от университет на университет, с надеждата да те приемат "все някъде", а да избереш една-две, максимум 3 алтернативи, и да се готвиш усилено за тях. Практически няма как да се подготвиш качествено за всички университети защото конспектите им се различават. А няма смисъл да пръскаш безразборно, и пари, и усилия, за да изкараш посредствени оценки на много изпити, като може да се концентрираш и да изкараш хубава оценка на един изпит.
    Разбира се това важи ако имаш конкретна цел и амбиция. Ако ще следваш, колкото да се каже, че си записал нещо и другия вариант става.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си