- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удър под кръста
What kind of sorcery is this?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Разкарах я вчера направо потресен останах...
Като разбрах,че и му е духала направо ми идваше да повърна направо буквално ми пречерня!
Като й казах,че късаме и защо тя ми каза - Моля те не ме оставяй харесвам те много,минало е съжалявам! и т.н
Аз й отговорих само - Каквато супа надробиш,такава ще сърбаш.
И тя тогава ми вика,наще ще те мислят за курвар и т.н и аз отново подпалих развиках са викам ама курво не ми говори така я се виж себе си ве мръсницо родителите ти мен щели да съдят първо да видят какво чудо имат до тях какво "писенце".
И такане пожелавам на никого това да се случи!
Азнаре бтл май теб те познавам брат
![]()
Ми аз май не те познавам (rofl)
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
да ти иам проблеми , на мен цялото око ми е в превръзка и немоа да гледам , ти тука за някфи путки са оплакваш
Ами, частните случаи са изключения по презумция и никога не влизат в кюпа. То и аз познавам хора от ромски произход, които са начетени, с висши образования, работещи хора, издържащи се сами. Ама те са единици, и ти много добре го знаеш. Масовката обаче са точно подчовеци.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Има такива 'остри' мнения,защото европеизираните толерастки мулти-култи подлоги като теб все още не са успели да покварят всички с идеята ви,че изметта и паразитите на обществото са равни на останалите,само защото са 'подтиснато от белия дявол общество.
И ако тръгнеш да се измъкваш с доводите че има цигани изключения - не си познала.Мангалите и турците като ни наричат гяури правят ли разлика колко сме облечени или образовани?Мангалът си е мангал,колкото и да го милваш,галиш,храниш с пари на обикновения данъкоплатец и поставяш над закона.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Тончопредлагам да го хванем тоя и да му направим 2ри сюнет ко ще каеш?
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
сори, брат, всички са курви..... пак казвам сори, аз бих я зарязал бтв....
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
*бах ви и в расистите ви *бах...
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
^
*ебах те в толераста
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Директно я разкарваш никакво мислене.Направо и на мен ми стана гадно за теб
Не изпитвам никакви предубеждения към чернокожи, евреи, дори и към турци (там с известна въпросителна заради традициите им), но циганите... Има изключения, да, няма спор, но повечето са си точно мърляви мързели, чудещи се от кого да задигнат някой и друг лев. Не съм толкова крайна, че да съм "за" избиването им, нека си живеят, но по-надалеч от мен. Не бих спала с циганин за нищо на света и много много бих се очудила, ако приятелят ми ми каже нещо подобно.
ПП. Все пак съм на мнение, че при късане да и говориш на "к*рво", "мръсницо" и прочие е ужасно грозно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
дееба, очаквах да си момиче и да си получила буквално удар под кръста и да разкажеш някоя история, която е подобна на тия на звездата във форума - алекс. ама не ме вълнува ромския въпрос...