.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    What kind of sorcery is this?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Олеле Тончо в какви фъшкии си се оплел.Моменталически и тегляй шута на тая помия.Ти добре че си я разпитал,че ако я беше опънал и после беше разбрал че си делил дупка с мангалче без кондом....ужас и безумие.Айде,за момент да оставим на страна факта че можеш да лепнеш някоя и друга зараза от нея,обаче я ти помисли какъв трябва да е манталитета на едно момиче,щом се оставя да бъде отворено от мангал без презерватив.
    Отделно,да ви дефекирам,ако мога така да се изразя,на големите свето-водо-ненапити моралистични толерасти тук.О,да,либералните радетели на равноправието и толерантността с пълен гласец цвъркат как черньовците,резанчовците и прочее са равни,не,пардон,ПО-ДОБРИ от нас,защото гадните българи сме расисти и трябва да се засрамим че сме горди бели хора.
    Смърт за вас и лицемерната ви кафева философия.
    Разкарах я вчера направо потресен останах...
    Като разбрах,че и му е духала направо ми идваше да повърна направо буквално ми пречерня!
    Като й казах,че късаме и защо тя ми каза - Моля те не ме оставяй харесвам те много,минало е съжалявам! и т.н
    Аз й отговорих само - Каквато супа надробиш,такава ще сърбаш.
    И тя тогава ми вика,наще ще те мислят за курвар и т.н и аз отново подпалих развиках са викам ама курво не ми говори така я се виж себе си ве мръсницо родителите ти мен щели да съдят първо да видят какво чудо имат до тях какво "писенце".
    И така не пожелавам на никого това да се случи! Азнаре бтл май теб те познавам брат

Ми аз май не те познавам (rofl)
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    да ти иам проблеми , на мен цялото око ми е в превръзка и немоа да гледам , ти тука за някфи путки са оплакваш

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Не мога да повярвам, че в 21 век има още такива остри мнения като твоето DragonLady...и не мисля, че е редно да слагаме всички под общ знаменател. В университета имам колежка от ромски произход и мога да ти кажа, че се различава коренно от циганите, за които говориш. Но не ми се спори, просто е тъжно да чета такива неща от млад човек.
    Ами, частните случаи са изключения по презумция и никога не влизат в кюпа. То и аз познавам хора от ромски произход, които са начетени, с висши образования, работещи хора, издържащи се сами. Ама те са единици, и ти много добре го знаеш. Масовката обаче са точно подчовеци.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен Аватара на supersonic0
    Т'ва наистина си е удЪр под кръста

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Не мога да повярвам, че в 21 век има още такива остри мнения като твоето DragonLady...и не мисля, че е редно да слагаме всички под общ знаменател. В университета имам колежка от ромски произход и мога да ти кажа, че се различава коренно от циганите, за които говориш. Но не ми се спори, просто е тъжно да чета такива неща от млад човек.
    Има такива 'остри' мнения,защото европеизираните толерастки мулти-култи подлоги като теб все още не са успели да покварят всички с идеята ви,че изметта и паразитите на обществото са равни на останалите,само защото са 'подтиснато от белия дявол общество.
    И ако тръгнеш да се измъкваш с доводите че има цигани изключения - не си познала.Мангалите и турците като ни наричат гяури правят ли разлика колко сме облечени или образовани?Мангалът си е мангал,колкото и да го милваш,галиш,храниш с пари на обикновения данъкоплатец и поставяш над закона.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Сутрин расизъм, здрав и бодър организъм

Тончо предлагам да го хванем тоя и да му направим 2ри сюнет ко ще каеш?
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен
    сори, брат, всички са курви..... пак казвам сори, аз бих я зарязал бтв....
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    *бах ви и в расистите ви *бах...
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    ^
    *ебах те в толераста

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Директно я разкарваш никакво мислене.Направо и на мен ми стана гадно за теб

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не изпитвам никакви предубеждения към чернокожи, евреи, дори и към турци (там с известна въпросителна заради традициите им), но циганите... Има изключения, да, няма спор, но повечето са си точно мърляви мързели, чудещи се от кого да задигнат някой и друг лев. Не съм толкова крайна, че да съм "за" избиването им, нека си живеят, но по-надалеч от мен. Не бих спала с циганин за нищо на света и много много бих се очудила, ако приятелят ми ми каже нещо подобно.

ПП. Все пак съм на мнение, че при късане да и говориш на "к*рво", "мръсницо" и прочие е ужасно грозно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    дееба, очаквах да си момиче и да си получила буквално удар под кръста и да разкажеш някоя история, която е подобна на тия на звездата във форума - алекс. ама не ме вълнува ромския въпрос...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си