- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият черен списък на козметика.
Имаше май такава тема ама викам да си имаме нова
Споделете от коя козметика сте недоволни и в зависимост от продукта каква е вашата кожа,коса...
Всяка козметика е индивидуална за всеки човек. Това,че при едни не действа не значи, че и с вас ще е така!
Наистина има такава тема.
По темата: Не съм доволна от този шампоан: http://prikachi.com/images/616/4542616g.jpg
"Уж" е за против пърхут, ползвам го вече от 2 месеца и никакъв ефект![]()
Шампоаните мога да ги ги оплюя половината.
Elseve
Shauma
Wash and Go
Тези трите са просто такава гадория... Никога повече!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
по-голям боклук от този шампоан на Garnier-Sleek and shine не бях ползвала!!!
Шампоаните на пантен .... Бях се прецакала преди няколко години с един такъв и почна да ми се лющи кожата на главата. Даже един път като говорих на тема шампоани със свекърва ми и тя се беше оплакала от тях.
О, вярно, оплаквам се от всички гланцове, които са до 3 лева, абсолютно пълни боклуци.
Шампоаните на Елсев.И един спрей на Елсев пак за ''обем''.
на Schwarzkopf всички продукти са боклуци
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
ФДТ- то на импала - пълеееен ужас .. още се чудя как има хора , които го харесват , като цяло разбирам , че ФДТ под 10 лева , че и нагоре НЕ стават! ... също доста продукти на AVON не са това , което очаквам и което гледам в каталога , накроя съм доста разочарована и се чудя кое на кого да пробутам![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
аз примерно съм маниачка на тема фон дьо тени и давам луди пари и хората ми се чудят винаги ;д но мога да ти гарантирам, че има хора, за които 10 лв е лукс-фон дьо тен, не са всички така като мен и вероятно тебно пък и от друга страна фон дьо тени на Chanel и така нататък е излишна изгъзица . аз обикновено се колебая около 30те лв , но гледам да не са известни марки, които дават милиони за козметика, а по-скоро да влагат в качество
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Съгласна за ФДТ на Импала и всички евтини такива. И не знам дали са останали хора купуващи такива боклуци. Кожата на лицето е важна!
Взех си един тоник на AVON, но е пълен ужас изсушава ми кожата(и питах в този форум и разбрах защо ми се изсушава).
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не съм доволна от този фдт..
http://beautycosmetic.biz/images/ess...yalldatfdt.jpg
Спиралите на Ейвън (тея от Color trend) са ужасни! ^^ Насълзи ли ми се по някаква причина окото веднага почва да ми щипе/люти аввв
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ФДТ на импала- .. без коментар, отвратителен! Кремовете за ръце на "виктория" (ако не бъркам марката), супер бавно попиват и много ме сърбят ръцете от тях.
Като цяло имам доста разочарования, но друг път ще добавям още.
както казах, зависи много от косатаза мен светата троица на шампоаните са кафява шаума, розов елсев и гореспоменатия sleek & shine , а за други хора са много зле
не казвайте шампоани най-добре или кремове за лице, няма смисъл
за фон дьо тена съм съгласна, че не е качествен. и за гланцчетата от магазин за 1лв ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
охх тия гланцове с ролката дето ги продават в левчето са толкова мазнии вече ми се повдига от тях ;х http://origin.kaboodle.com/hi/img/c/...=1298482994000
маските за лице на AVON .. поне при мен след всяко използване ми излизат петна и пъпки ..