.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Матура- Английски

Готвите ли се за матура по английски? Аз съм 11 клас и мисля такава да ми е избираемата матура. По английски имам шестици всичките години, но нз.. попринцип са като олимпиада тези изпити..аз съм стигала до областен кръг само.. Кой ще държи такава матура и как се готвите? Някакви книжки с тестове да ми препоръчате ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз ще съм с матура по английски! Подготвям се малк- по малко. Класната,която ми е по АЕ от книгата за подготовка за матурите всяка седмица ни дава рийдинги,лисънинги,cloze test, граматически упражнения и тн. Дава ни да пишем теми и така. Отделно вкъщи имам де-що учебници и речници има,майка ми е преподавател по АЕ и мога спокойно да я използвам за Help!
    maDamn

Повече от фен
    То пък за тая матура да се готвиш усилено...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако искаш оценка над 5и50 трябва да се готвиш! Въпреки,че матурата може да се вземе без много,много учене,но не и стакава висока оценка. Независимо колко добър си,трябва си подготовка. Аз съм на ниво advanced и пак предпчоитам да се готвя,за да ми е сигурно!
    maDamn

И все пак какви учебници и помагала бихте препоръчали ?? Щото и аз съм 11.клас и за матура по английски съм се засилил пък понякога като правя тестове правя излишни грешки...

Повече от фен
    на достатъчно елементарно ниво е, за да я вземеш с висока оценка с не много подготовка.

Бих ти препоръчал учебници за CAE. И една граматика на Майкъл Винс

http://www.tower.com/advanced-langua...wapi/113525025 - такава. Или възможно най-съвременно издание

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако искаш оценка над 5и50 трябва да се готвиш! Въпреки,че матурата може да се вземе без много,много учене,но не и стакава висока оценка. Независимо колко добър си,трябва си подготовка. Аз съм на ниво advanced и пак предпчоитам да се готвя,за да ми е сигурно!
    Напълно невярно, що се касае до чуждите езици и литературата. И аз ще държа матура по английски, хиляди неща са ми на главата, не мога и с това да се занимавам.
    Дори и обстоятелствата да бяха различни едва ли щях да направя нещо повече от това да попрехвърля това-онова за writing-a.

Не всичко става с неимоверни усилия, понякога е по-добре да се пуснеш по течението и да го караш на "природен талант".

Математиката е съвсем друго животно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си