Здравейте аз съм едно отчаяно момиче на 14 (почти 15) години ...от много време искам да споделя проблемите си с някой, но на всеки познат като му разкажа той почва " стига си се комплексирала " , "много си си хубава " "не си дебела" и разни такива Проблема е че имам доста големи прасци и се мисля за мноогоооо дебела ако изключа краката нагоре съм си нормално равита с тови идва и другия проблем...нямам никакво салочувствие при другите хора се опитвам да се правя че се харесвам но всъщност не се от началото на учебната година съм с нов клас и проблема е че се разбирам само с няколко момичета а с момчетат дори не общуваме те се разделят на групички постоянно си мисля че си говорят нещо за мен и момичето с което сядам ( дори един път видях как две момичета си говорят и гледат към мен стана ми много гадно а една от тях се мисли за много важна така да се каже за най - умната , красивата и прочие аа е толкова гадна и лицемерна а аз мразя такива хора(( моля ви помогнете ми кажете как да си повдигна самочувствието мерси предварително http://www.teenproblem.net/forum/ima...cons/icon9.png