- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО ДИЕТА!
искам да отслабна не ми трябва да е бързо но искам да е ефективно който може да помага! моля ви помогнете![]()
защо диета, защо не започнеш разделно хранене просто ?!
Намаляваш сладко,пържено,газирано и тестено и консумираш повече вода, пролетни супички, плодове и зеленчуци и мисля, че ще се получи. Но не чакай да има ефект за 1 седмица. Аз вече около месец и половина, два съм така, понякога прегрешавам, но съм -3,5 кг. Търпение трябва....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз не бързам то просто няма на къдепросто исках да разбера начин който действа писна ми от безмислени диети ако някоя от вас знае нещо ефективно моля да ми каже
![]()
Ъ, вече ти казах нещо ефективно. Това е изпитан начин, който действа и сваляш килограми за дълго. Явно търпението ти е само на думи.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Опитай 90 дневната диета, на много хора им помогна.
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5