.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Хора трябва да отслабна ....

Брат ми има бал тази година.. Остават 2 месеца, а аз изобщо не харесвам краката си.. Някой може ли да ми каже, ако примерно всеки ден ям плодове, зеленчуци, супи, мляко, пия много вода ще успея ли за 2 месеца да сваля няколко излишни килограма.. Благодаря предварително

Banned Мега фен
    на всеки се отразява различно.. яж салати.. обяд и вечеря да има салати.. тръгни на фитнес и обясни на треньора какво искаш да постигнеш... спри газирано,боклуци от магазина.. сладко 1-2 пъти в седмицата по мъничко, хляб - можеш,но не много..т.е. по филия на ядене и ако е пълнозърнес супер.. и така повечко спорт и разходки на ден..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Оо, перфектно време си избрала Вече почва времето на салатите, така че няма да се затрудняваш. За вечеря е перфектно, за обяда може да е в допълнение с нещо друго сготвено, но гледай да не е пържено. Хапвай си месо и риба редовно, пий много вода. Спри соковете, газираните напитки и прочие. Някой ще кажат, че плодовете не били за диета, но във всеки случай са доста по-добра алтернатива от колкото да ядеш вафли и кроасани примерно :Д От време на време си позволявай по 3-4 парченца шоколад или сладолед. Ако имаш вредният навик да ядеш, когато ти е скучно, с вземи дъвки или нещо от сорта, колкото да се занимаваш :Д Не пропускай ядене, яж често, но умерено ии това е най-най-основното. Ако не искаш да ходиш на фитнес си изтегли някакви серии с упражнения или аеробика. Може да видиш и различни клипчета в ютуб, има много, стига да имаш желание. Излизай на разходки постоянно, не ползвай автобуси и таксите, не се забутвай в кафенета, след като времето е хубаво и за разходка в парка. Може да тичаш, също доста помага.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Благодаря виии : )) Още някакви идеи

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    скачай на въже и тичай
    яж плодове и зеленчуци, бяло месо, риба, поне 2л вода на ден
    без хляб,сладко,пържено,мазно,г азирано, ако пиеш-спри, ако пушиш-поне намали временно
    ако ти се яде-яж ябълки,моркови, зеле,салата,дъвки, лукчета и пр.-недей да мажеш филии или да ядеш нещо, защото ти е скучно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ами да ти кажа аз преди бях 55 кг ии вчера се премерих и бях 52 аа тва става за някъдее 1 месец,но тези 3/4 дена не спирам да играя волейбол тичав и мн се уморявам ,така че според мен не е нужно да си само на плодове просто спортувай МНОГО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си