.

Виж резултатите на анкетата: За или против отношенията за една вечер?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За и съм правил/а.

18 46,15%
  • За, но не съм правил/а.

12 30,77%
  • Против, правил/а съм.

2 5,13%
  • Против и не съм правил/а.

7 17,95%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Секс за една вечер, след това връзка?

Правя проучване за една статия в блога ми, ще се радвам на всякакви мнения.

Като за начало - случвало ли се е да имате връзка, която е започнала със секс на първа/втора среща, или просто секс без среща, в последствие да се е развила за повече от 1-2-3 седмици?
    Ако не - ще се радвам също да разкажете защо не са се получавали нещата.

Допълнителен въпрос - какви ви е отношението към отношенията за една нощ/които започват със секс?

Въпросът ми е предимно насочен към хора, които са минали през това, но всички са добре дошли с мненията си.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми се е случвало, но познавам момиче с така започнала връзка. Изкараха 3 години и бяха много симпатична двойка. Само да отбележа, че и за двамата сексът за една вечер не беше практика и случката беше по-скоро изключение. Та аз го отдавам на много силна химия помежду самите хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    :>
    Преди време имахме някакви неща с човек, който ми се налагаше да виждам доста често, нищо душевно не е имало, но ей тъй ти да видиш, имаше закачки и някакви намеци, от които никой не се обиждаше (казвам го, защото има такива, които ако им кажеш в ухото, че искаш да им влезеш между кратата, ще писнат и ще ти забият шамар)... та стигна се до някакви физически прекрасности и по едно време се изплаших, защото знаех, че нищо емоционално няма, но аз винаги, винаги се привързвам много към хората и не исках да се стигне до там, че да сме един до друг сред хора и едва да се сдържам да не му скоча на врата. И понеже сме ебати готините, сега не сме в тъпи отношения, няма неудобство и всичко е ок.

Сега дай да ти видя блога <3 Можем да си философстваме и в скайп с теб на таЗ нема, защото и на мен ми е интересна.

А като цяло мисля, че е напълно възможно да изградиш връзка след секс уж за една нощ.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    правил съм го с една мацка, уж беше само за една вечер. Направихме го само веднъж, а до сега (вече трета година) сме си чисто на просто приятелчета. Нямаме физическа близост, а излизаме на по кафенца лафим си кой какви гаджета има, сякаш не е било.

Интересна тема. Случвало ми се е. С първия ми бяхме така.. секс на 2ра среща. Аз мислех да си остане само за веднъж, то взе, че ми хареса ии така продължихме 6 месеца. Той искаше нещо повече, но аз не.
    Иначе друг път пак ми се е случвало секс за една вечер (после взе та се повтори, станаха две вечери), ама с момчето сме си фр и секса по никакъв начин не промени взаимоотношенията ни. Беше си ни хубаво, прекарахме си страхотно, ама до там. Нито искаме, нито можем да имаме връзка.
    Като цяло съм на мнение, че секса за една вечер си е просто секс за една вечер. Не влагам нищо в него, гледам да си прекарвам готиното ии да не му мисля много. Ако става дума за връзки там е друга работа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Имала съм такава връзка, не го намирам за странно. Беше с идеята за 1 нощ само да е, защото бяхме колеги, но не се познавахме много добре. Дори не сме излизали заедно на среща, просто така се случи, после се оказа, че си допадаме ужасно много - и като характери, и като секс. Правихме секс 2 пъти, после започнахме да се виждаме само като приятели. 2 месеца изкарахме така и се събрахме накрая. Действително никакво влияние и върху двамата не е имало, че сме правили секс от нищото, малко повече се отпуснахме един с друг доста бързо всъщност, нямаше притеснения дали се харесваме, дали си допадаме в леглото. Даже известно време живяхме заедно. Сега, като не сме заедно е малко тъпо, но сме изградили достатъчно стабилни приятелски отношения през времето заедно.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Мега фен
    направо към допълнителни минавам

ако и двамата са необвързани не виждам нищо лошо.. естествено ако е развлечение,а не е всекидневие ;д .. ако е просто ей така както казах не мисля,че е нещо ненормално и т.н., но ако е ежедневие за някой определено няма да породи добре чувства у мен към този човек независимо какъв пол е..

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Според мен няма нищо лошо в секса за една нощ защото понякога от спонтанното чувство на удоволствие пламва искра и нещата стават сериозни на мен ми се е случвало веднъж и нещата продължиха доста време,в смисъл такъв че те още продължават и има тръпка все още,няма да навлизам в подробности защото не говоря на тази тема много често.Просто реших да пиша,защото има хора които казват,че този тип "начало" на връзка го правят само леки момичета и така на татък и казват,че на тях никога няма да и се случи и се правят на много морални . Казвам го защото и аз бях от тези "моралните" и казвах че никога няма да ми се случи,но нещата се обърнаха,в началото не влагах много чувства и надежди,но сега нещата стават все по-сериозни и се радвам...
    А и както обичам да казвам : Случва се,дори и на най-добрите момичета

Гласувах за.Правила съм го два пъти и беше супер,но не е прераснало във връзка.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Правя проучване за една статия в блога ми, ще се радвам на всякакви мнения.

Като за начало - случвало ли се е да имате връзка, която е започнала със секс на първа/втора среща, или просто секс без среща, в последствие да се е развила за повече от 1-2-3 седмици?
    Ако не - ще се радвам също да разкажете защо не са се получавали нещата.

Допълнителен въпрос - какви ви е отношението към отношенията за една нощ/които започват със секс?

Въпросът ми е предимно насочен към хора, които са минали през това, но всички са добре дошли с мненията си.
    Може ли линк към блога ти?

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Против съм секса за една вечер по ред причини, не ми се изброяват, а и си мисля, че на всички са ни ясни. Среща без секс съм имала, но никога секса не е "идвал" за две седмици. При мен е така: трябва да усетя, че наистина съм сигурна в него и в себе си, да му имам доверие и най-важното е да съществува любовта помежду ни.

Макар, че познавам една двойка , които имаха изживяване секс за една вечер, като до няколко дена решиха, че искат да са си заедно. И все още са си заедно, вече около 2 години. Няма лошо , ако нещата ще бъдат сериозни , но принципно съм против секса за една вечер.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на shmatarok
    Подкрепям мнението на sarin4eto.

Преди време постоянно повтарях как това нещо няма да го бъде и няма да се случи на мен, как никога не бих си причинила нещо такова и блаблабла.
    Ми да, ама не. Случи се, после нещата продължиха да се развиват още около два месеца, след което той замина (беше студент в чужбина), започнахме да се караме и подробностите не са важни. Иначе беше супер приятно момче и много готино си прекарвахме времето, винаги имаше за какво да говорим, без да изпаднем в неловко мълчание, къде да ходим и какво да правим, а преди това изобщо не се познавахме.
    Та, мисълта ми е, че принципно съм 'за', но за връзка си зависи на какъв човек отсреща ще попаднеш.

Повече от фен
    То моите отношения са предимно такива.

Но преди време имах връзка, която започна по подобен начин и имаше безбожно невъобразима страст, която обаче угасна сравнително бързо(всичко беше месец и нещо) и завърши неприятно.

Схемата е, че краткотрайните взаимоотношения разчитат на физическото привличане, което бързо омръзва. За да се задържи една връзка напред във времето, е необходимо емоционално обвързване, за чието изграждане е нужно повече време.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами ти питаш защо не се е получило, нали така?
    Щото при мен се получи... доста сериозно.
    Не мога да кажа, че съм с две ръце за секса за една вечер... тоест с напълно непознат. Иначе моята история е запознанство в скайп, той беше в друга държава, аз щях да ходя на екскурзия там, решихме да се видим. Излезнахме и още тогава хвърчаха искри, ама накрая на вечерта стана нещо непредвидено и трябваше да се прибера. Втората среща беше на един остров, ама бяхме с негов приятел, разходка ала-бала, да видя нещата, вечерта приятеля му си тръгна и нещата се случиха. Общо взето не беше спонтанно. След вечерта се разбрахме да се видим и другият ден, така че явно не е било само за една вечер. И така, нещата си продължиха.
    За една вечер го имам буквално с някой непознат, примерно се видит ена плажа, в дискотека или нещо такова и да го направите и после кой от където е.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    При мен е така: трябва да усетя, че наистина съм сигурна в него и в себе си, да му имам доверие и най-важното е да съществува любовта помежду ни.
    Любовта идва много време след секса.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Да кажем, че е доста възможно

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    най-важното е да съществува любовта помежду ни.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Любовта идва много време след секса.
    Точно така. Смайлз, с това няма доникъде да стигнеш. Така разсъждаваш защото си още малка, но с времето ще си промениш мнението.

По темата: Не съм правила секс за една вечер. Бих ли го направила? Да. Има моменти, в които искам просто да го получа, независимо от човека, стига той да е симпатичен и сингъл.
    Колкото до това, дали след секс за една вечер е възможна връзка, да възможна е. Има страст, тръпка, неизвестност, които винаги привличат човек.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да случвало ми се е.Сегашната ми връзка.Секса не беше от 1-ва среща,познавахме се,но все пак тогава беше просто секс.След 1-2 седмици нещата вече се развиха по-сериозно по негова инициатива и ето ни заедно година и половина

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    случвало се е
    започна със секс, продължи около два месеца и още поддържаме контакт
    любовта дойде по-късничко, трябваше да се разделим за малко, съвсем малко след като започнаха нещата и когато се видяхме пак тръпката беше по-силна и така
    може и да се получат в повечето случаи, но не е добра идея
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на cyclops
    Имала съм две сериознивръзки, които са започнаил със секс (едната, от които е нястоящата ми). Също така съм правила и секс за една вечер, но това не прерасна в нищо. Нямам нищо против тези връзки, тъй като за да се развият хубави отношения между мен и друго момче трябва да ни върви и в леглото. Случвало ми се е да ходя с едно момче няколко седмици, да се влюбя и после като правихме секс останах разочарована. Е, не мерси ! Тази грешка няма да я повторя пак. По-добре да се знае от началото.

Две другарчета тръгнаха така и вече година и половина са заедно
    Зависи от ситуацията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си