- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Те май не се водят био козметика, върху животни не тестват със сигурност.
Ревлон, обаче го правят. Из тия списъци има разминавания на места. За съжаление е факт, че който пазарува предимно от тук, може да купува не тествана върху животни козметика на супер малко места - аз лично се сещам само за Живанши от декоративната.
Последно редактирано от BlackMeow : 02-15-2013 на 18:29
Das Feuer liebt mich
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ужас. Горките зайчета, мишчици, котенца и кученца. Да не почвам пак!
Сериозно се навих всичката ми козметика да е Орифлейм вече, което е на път да станете не са тествали върху животни никога от създаването си през 1967.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Когато кажете, че тестват декоративна козметика върху животни, си представям някакви нагримирани котенца и кученца
та, какво им става от това, че ги съжалявате толкова ? (сериозно питам, въобще не се подигравам, ако някой реши да си помисли това)
http://ask.fm/iwwkaa
КУТИЯТА моля![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Das Feuer liebt mich
ООО моля те замълчи!
нека те запозная с някои факти:
наи-честите алергични реакции са именно към боите от фирмата Лореал.
Нали те тестват върху животни? е , файда.
Дори не си си направила труда да погледнеш списъка, а говориш празни приказки.
Какво и е на козметиката,която не прави тези ужасни тестове?
Ще дам пример с Нивеа,аз съм изключително доволна от всеки един продукт.
http://www.peta.org/ -- aко това не е сигурен източник, то тогава не знам кое е.
Може би ти,а?
Не интернет, а сайта на Пета. Хората работят това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бяха я пуснали на 13,90 лв и тъй като съм фенка на черната, си я поръчах. И не, не е нова. Много ми харесва. Има нещо общо с черната, но не е същата. Ако харесваш черната, смятам, че и тази ще ти хареса.
Колкото до фирмите, които тестват върху животни.. Много искам да спра да купувам от тази козметика. Трябва да се взема в ръце и да видя кои тестват и кои не. До тук каквото прочетох, май цялата ми козметика е тествана върху животни.. ;(
Охх, клипа, който Полина постна.. не можах да го изгледам... ;( ужасс
Вече като си купувам нещо, ще се замисля на коя компания е. И представете си какви пари правят тези хора.. а горките животинки...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като изгледах този клип, проверих в youtube и имаше още по-гадни.. Едни биеха животинките, защото се дърпаха .. ;( В друг клип се казваше, че има и безполезни тестове, защото на животните едно вещество влияе по един начин, а на нас по друг. Примерно нас морфина ни успокоява, а котките ги прави хипер активни. Колко много животинки страдат, а голяма част от тях - напразно.Вече определено ще се замислям какво купувам...
Момиче ^^
През времето, което започна клипа за животинките и най-спокойно си ядох спагетите........ толкова гадно ми стана, че сега май няма да ям 2 дена. Как може, бе? Заради едната козметика.......то дали ще спрем да я купуваме и т.н... пак нищо няма да ги спре да тестват върху милите животинчета. Ние, хората, сме най-големите животни.
Мерси за розовата вода, днеска тръгвам и ще видим каква ще взема ии още да ви питам ;д
Нали знаете как след използване на грим (очна линия, молив, сенки) около очите и след като е почистено лицето, очите изглеждат тоооооооооолкова изморени, потъмнени точно в тази зона ;д Сигурно няма да имам успех ама да питам, има ли някакви кремове или нещо подобно, което да възвърне предишния им вид - хубави, свежи като, че ли не е носен грим;д да не са толкова тъмни ? :Д :Д![]()
А и още нещо ;д
Някой е да ги виждал/познава/използва ? Гледах клип на едно гуру и много искам да си го взема ;д
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...1&tx=106&ty=95
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Снощи си ги сложих, сложих и тънки чорапки, че лепката не ми вдъхна много доверие.
Ами пликчетата са пълни с някакви билки, като чаени са.
Сутринта бяха така: http://prikachi.com/images/125/5876125Z.jpg
Но те вътре като ги слагах, си личеше както казах, че има билки и пак беше тъмно.
Не се чувствам никак по-различно от всеки друг ден. Даже сега ми падна настроението и ми стана доста смотано изведнъж.
Аз и не знам какъв ефект трябва да имат изобщо тези лепенки. Определено жената в магазина доста ги прехвали. Било и весело, чувствала се свежа и тн.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Абе ти остави веселото, важното е да ти премахват токсините.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more