- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
само там? :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бронзовия
ярко червеното
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не можеш да сравняваш Ейвън и Орифлейм. Директорката на Орифлейм лично ми е обяснявала, че Орифлейм са на билкова основа, а Ейвън са повече с химия.+ това си момче, как ще знаеш на какво ниво са перлите от различните марки? Това, че кожата ти е лоша и не ти помага нищо няма нищо общо с това, че Ейвън и Орифлейм са скапани.
Дори и да имах пари, не бих дала 200лв за перли на Шанел или там някаква такава марка, при положение, че на Ейвън и Орифлейм са хубави и са по 10-20-30.
По темата:
само, че голямото (розово е)<33
Да бе, Oriflame на билкова оснава... xDDDDD
Що не погледнеш съставките САМО на два продукта и виж колко химия има вътре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Еее, сега
Повечето са на билкова основа, или поне повече в сравнение с Ейвън. :д И все пак, аз съм привърженичка на Орифлейм, например за лицето ми Орифлейм много повече ми помага. Имам един комплект крем-пяна, нощен крем и дневен крем на Ейвън, но не го използвах, а си ползвах кремчето на Орифлейм. И един път реших да пробвам нощния крем, слаган 2-3 дни вечер и ми излязоха пъпки :O Сега ме е жал да ги изхвърля, но и не ги ползвам и само си седят.. Иначе парфюмите на Ейвън поне са много хубави - Пюр Бланка, Пешън Денс и други..![]()
По-уникален парфюм на Орифлейм или Ейвън от Love Potion няма !![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не ползвам от най-долнопробната козметика, но нямам пари и за мега луксозните продукти.
Просто и ясно,всичко е въпрос на финанси.
Преди няколко дни една съседка ме повика да и преведа за какво са едни "кремчета"(беше няква серия с морски водорасли на "БИОГЕН") и си поръча 8 крема на обща цена към 1000-1500 лв..А аз същия ден си бях купила лосион за тяло на Нивеа за 10лв. и си мисля, че съм си купила нещо "качествено".Та въпросната ми съседка едно време се мажеше с крем Здраве,защото нямаше никакви парички,а вижте сега,каква козметика използва(и не са само кремовете,то не са червила,ружове и всичко друго).Колелото на съдбата се върти и ние един ден ще си купуваме кремове от по 200 лв.
ПС:Получих подарък за преводашампоан на Alterna Bamboo (марка,за която чувам за първи път).
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз ще се мажа с La Prairie Platinum Rare , дето са по 1500лв.
Шампоанът изглежда хубав, да кажеш после.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
течен пясък от OPI,колекцията на Марая Кери http://coquelicotta.com/?p=3485
Тея ОПИ защо са толкова скъпи? I mean, нито цветовете са кой знае колко уникални, нито по-дълготрайни от тея от 2лв.. ?! Кое им е толкова великото, освен името?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, имат и цветове, които масовите марки не предлатат.
А и са толкова скъпи само тук. В Щатите са 3-4 долара.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аха. Ама тук защо ги водят нещо повече, като видя табела на салон за маникюр "маникюр с ОПИ" .. те не са гел-лакове, които да издържат повече. Толкова уникалните им цветове мога да ги прежаля.Само да видим кога ще се обзаведа с клонинга на Peridot.
Той си Е уникален, ама повече от 4те лева за клонинга на s-he не давам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
То тук всички цени са завишени.. Гледах едно клипче в Ютюб и момичето трябваше да купи неща за 20 долара и да се гримира с тях. И тя си купи коректор, фон дьо тен, пудра, спирала, основа за грим, молив и гланц.. И то някакви марки от сорта на Ревлон и Нюкс, които в България (Ревлон, понеже Нюкс за съжаление я няма, но и да имаше щеше да е супер скъпа), там се купуват за по 1-2 долара.. Тук фон дьо тена щеше да е само 10 лева... Безумие на фона на заплатите и всичко останало тук дрехите и козметиката са най-скъпи.. Една обикновенна парцалива блуза, която в Италия (от личен опит знам) ще я намериш за 2-3-5 евро, тук е 40 лева ;о![]()
ОПИ са по-трайни от обикновените. Майка ми използва такива и понякога и аз си слагам, издържат около 10 дни на ноктите без да мръднат, а тези на Римел, Есенс, Флормар ми издържат около 4 без да се лющят. Да не говорим за прекрасните цветове, някои от които ги няма като прототипи на никоя марка. От личен опит го казвам второто :Д
Fizzyg, кажи отзив.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-26-2013 на 03:41
Everything changes, but beauty remains ...
Аха..Missky е написала в ревюто "трайност : 3 дни" и мисля, че за 3 дни наистина не си заслужава. Ако издържат 10 по-може. Освен това са малко по-големи от стандартен лак май.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен ми издържа 1 седмица някъде. Няма кой знае каква разлика със всички останали,наистина.
Ама си имат някои серии с доста яки цветове
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мирише многоо яко ;д https://www.google.bg/search?hl=bg&s...99%3B328%3B328
Заздравител на Victoria Beauty, но не мога да намеря снимка.. С калций.
https://www.google.bg/search?hl=bg&s...2F%3B600%3B337 Номер 107.
https://www.google.bg/search?hl=bg&s...2F%3B240%3B180 Първия. <3
https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B300%3B300
https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B800%3B800 Само че не точно тези мигли, но не можах да намеря точните ;д
Момиче ^^
Озарява много нежно и приятно,ситно смляна,не се разпрашва + удобна опаковка. Днес си сложих и много се харесах,много ествствено отразява светлината.
Цената в сайта на Ивис е около 10лв,в магазина е 11лв,на промоция 50%![]()
У, чудна оферта. Докога е на тази цена? На цялото лице ли си я слагаш? Матира ли леко или си е по-скоро като хайлайтър?
Everything changes, but beauty remains ...