- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз май реших да взема сенките на Есенс, бях в магазина и бяха 8 цвята за 7лв. Като посъбера малко парички ще си ги купя. По принцип не нося много сенки, но реших това лято вече да пробвам да нося.
Много се кефя!![]()
![]()
I love my high heels <3
Нааай-накрая,от кога им се каня на тези неща..:
![]()
и син молив за очи на S-HE STYLE ZONE , чиято снимка не намирам..
Много съм доволна и от молива,и от маслото![]()
лосионите за тяло на fruttini според вас имат ли мирис на пластмаса?
Последно редактирано от kalpazanka : 05-26-2012 на 12:43
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Четворка сенки за очи на Руби Роуз с телесен цвят,на които не мога да намеря снимки..![]()
Невероятни са!!!
+ розовият шампоан и балсам на Елсев с блвстящи частички)
^Първото е балсам за коса,а второто не знам точно какво е,но е нещо за предпазване на косата от стилизиране.Професионални са.![]()
Да. Първото е балсам за къдрава/чуплива коса - за изглаждане, второто - термопротектор, може да се ползва и като балсам без отмиване. Много са хубави, пробвах ги вече. И ухаят на един парфюм на Гучи![]()
^от фризьорски салон ли ги поръча или?
да не е излишен коментар...
намерих си мицералната вода на Биодерма woohooo
http://1.bp.blogspot.com/-dusePFP64P...ea+young+1.PNG
+лак на miss sporty .. вече са изпробвани, много си ги харесвам![]()
: ))
^ Нее, не. От Драка си ги взех. Около 18-19 лева са едното. От тия поръчки от фризьорки няма смисъл - абсолютно всички професионални серии вече ги има по големите аптеки (и не толкова големите) и някои магазини.
Балсама за изглаждане ме заинтересова. Действа ли така ''окротяващо'' на косата?![]()
Ами да. Става мека косата и по-оформена. Не е толкова перушинеста, а и се разресва много хубаво след него. И пак - ароматааа !!!
Някой да е ползвал това на Виши:
http://apteka.framar.bg/30000923/%D0...80%D0%B5%D0%BC
и това кремообразно ружче:
?![]()
Последно редактирано от fizzyg : 05-27-2012 на 16:32
Аз съм ползвала коригиращ крем, пак от серията Нормадерм, но беше с помпичка, а не в тубичка. Не знам дали е същият. Първо, 2 или 3 опаковки, много добре матира, много хубаво мирише, обаче не хидратира добре, сякаш. Моята кожа е нормала, чувствителна, зимата имам склонност към изсушаване, ако твоята е по-мазна вероятно би бил добре. За коригирането нищо не мога да кажа, защото никога не съм имала пъпки и такива неща.
Второ, не става за основа на грим. Изобщо не стои НИКАКЪВ грим върху него, стои сухо и набрашнено, абе кофти. Матиращият крем на Ивостин става повече за основа от този, по-евтин е, хидратира по-добре, също матира много добре.
Защо не си вземеш мостри и от двете кремчета от някоя аптека и ще ги пробваш, ще прецениш кое ти е по-добре?
А, държиш ли кремчето да е Виши? Защото според мен Виши не е най-добрата възможна марка, в този ценови клас можеш да намериш много по-хубави продукти. Още повече, че Виши май не е дори медицинска козметика, ако това търсиш.
Everything changes, but beauty remains ...