.
Затворена тема
Страница 25 от 113 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2802
    Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    http://eva.bg/pics/gallery/men6-157-11840.jpg

Редакция:

Та , време е да споделя мнението си. Тъй като най - накрая успях да го изпробвам. Добър е, даже по - добър от Syoss, който също ми беше допаднал. Но определено Taft'a е по - добрия вариант за мен. Не слепва. Не ми изглежда косата като мазна, както ми се е случвало при определени продукти за коса (от рода на такива спрейове за топлинна защита). Струваше 6,59. И определено за цената си е перфектна.
    Последно редактирано от Amore-Mio* : 07-23-2012 на 12:36

Голям фен Аватара на albi951

Мързеше ме да търся линкове и направо снимах, някои от нещата може да съм ги пускала вече. :д
    Очна линия на есенс взех си и четката с нея - само очарование, много е добра, въобще не ми се размазва и издържа докато не я махна сама, мокри кърпички за почистване на грим на балеа, ами има какво да се иска миризмата е прекалено силна, 'лепнат' и не премахват много добре грима. От дълготрайният молив на есенс очаквах повече, но за цената си става. Лакът за нокти е леко прозрачен и ми бяха нужни 3 слоя за да бъде горе-долу плътен. От маслото за нокти съм много доволна, хубаво е и че е натурален продукт каквито са маската и лосионът за тяло. Маската мирише божествено, напомня ми на морето, все още не съм я пробвала, лосиона също мирише много приятно, хидратира и остава кожата мекичка и изсъхва бързо. Последно е едно балсамче за устни с малинки, лимитирана серия е миналата година имаше с диня което като че ли ми харесваше повече, но и това не е за изпускане. ^^

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението

Мързеше ме да търся линкове и направо снимах, някои от нещата може да съм ги пускала вече. :д
    Очна линия на есенс взех си и четката с нея - само очарование, много е добра, въобще не ми се размазва и издържа докато не я махна сама, мокри кърпички за почистване на грим на балеа, ами има какво да се иска миризмата е прекалено силна, 'лепнат' и не премахват много добре грима. От дълготрайният молив на есенс очаквах повече, но за цената си става. Лакът за нокти е леко прозрачен и ми бяха нужни 3 слоя за да бъде горе-долу плътен. От маслото за нокти съм много доволна, хубаво е и че е натурален продукт каквито са маската и лосионът за тяло. Маската мирише божествено, напомня ми на морето, все още не съм я пробвала, лосиона също мирише много приятно, хидратира и остава кожата мекичка и изсъхва бързо. Последно е едно балсамче за устни с малинки, лимитирана серия е миналата година имаше с диня което като че ли ми харесваше повече, но и това не е за изпускане. ^^
    откъде ти е четката, доколкото виждам е за пудра..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    откъде ти е четката, доколкото виждам е за пудра..
    Същия въпрос и маската от къде ти е?

На каква цена е очната линия, albi951. От доста време насам търся да си разнообразя леко козметиката. Иска ми се да пробвам нова очна линия, но досега всички са се размазвали брутално. С малки изключения, ама си го ползвам от години (ако не и повече, поради това, че никога не съм попадала на очна линия като хората).

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    На каква цена е очната линия, albi951. От доста време насам търся да си разнообразя леко козметиката. Иска ми се да пробвам нова очна линия, но досега всички са се размазвали брутално. С малки изключения, ама си го ползвам от години (ако не и повече, поради това, че никога не съм попадала на очна линия като хората).
    тази на есенс от снимката е 6 и нещо и наистина е доста добра

Огромни благодарности.

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Същия въпрос и маската от къде ти е?
    Четката е за руж и е 'angled brush', от един сайт за дрехи, просто ми беше интересно дали ще е добра, струваше един паунд, но не е 'плътна', но за парите си струва, маската е от ДМ, но предполагам че и по другите козметични магазини ще я има.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на Runaway11
    спрея за защита на тафт хубав ли е и каква му е цената?

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Аз имам,моя беше към 6 лв.,мирише хубаво и мисля,че ми действаше добре,косата ставаше лъскава и игрива една.. но много ми зацапа пресата ..да знаете как се чисти,търкала съм с какво ли не?

Супер фен Аватара на Runaway11
    ами аз моята си я минавам само с мокра кърпичка и става...

предполагам говориш за моя пост...занимавам се с музика, на 16 съм но имам изяви тук-там и постоянно си третирам косата и мога да ти кажа, че е перфектна откакто го ползвам Наистина пробвала съм какви ли не защити - нищо не помага. Днес си взех и трите неща вече за трети път .. Препоръчвам ти го..и въпреки това всичко си е до косата

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster Виж мнението
    Аз имам,моя беше към 6 лв.,мирише хубаво и мисля,че ми действаше добре,косата ставаше лъскава и игрива една.. но много ми зацапа пресата ..да знаете как се чисти,търкала съм с какво ли не?
    Моята преса е скъпа и много си я обичам и много мразя разни препарати и козметики да ми я съсипват Бях си взела едно немско спрейче за почистване на керамика, а когато не беше изцяло замацана плочката си използвах просто мокри кърпички. Сега откакто съм с тея на Тафт не се зацапва както преди и само с мокри кърпички си я почиствам

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Аз си я купих за 6,59. Писах го и в предния си пост.
    Много, много съм доволна. Косата ти е някаква различна след нейната употреба: усеща се, че защитава. Става по - мека, не се слепва, има си блясък и както се изразиха малко по - горе става игрива. Ползвам я от max седмица и съм супер доволна. От тук нататък мисля само него да ползвам.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

^ Кажи после впечатлението си от шампоана, че се чудя дали да го пробвам.

Голям фен Аватара на shutUp
    -нийм на прах

Супер маска за мазна/смесена кожа.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    -нийм на прах

Супер маска за мазна/смесена кожа.
    Във всяка аптека ли се намира, за какво е и ценичка, ако може.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си