Маската мирише адски силно и много вкусно- на шоколад и съм много доволна- прави косата лъскава и мекичка.
От гланца на Балеа също съм адски доволна- мирише на малинка ли къпинка ли, прави устните меки и е много икономичен-10г, но ще ми стигне за адски много време, а аз и преди лягане ползвам.
Кремът на Dove също е хубав, добре овлажнява, но аз си мажа лицето с каквоти и да било само в крайни случаи- когаот много ми се е изсушила кожата.
Безцветният гланц е на Флормар и въпреки хубавата,гъста консистенция, не е от лепнещите, което мен ме устройва, не обичам да имам залепнала коса по устата, когато е ветровито.
Обичките просто ги видях в едно магазинче и ги взех, сега като се замислих, май не са козметично похождение, ама нищо, сладки са, не стоят добре, защото се извъртат с всяко движение, а отзад не са цветни..
От шампоана на Орзен съм адски НЕдоволна, омазнява ми косата за нула време,а тя е толкова суха... Ползвах го веднъж, както се вижда и той е в графата на многото закупени продукти, които няма да намерят приложение и само ще трупат рафтовете.
Червилото си ми е от любимите и си го подновявам, като ми свърши- really red е цветът
Лаковете са симпатични, особено розовият, другият е тъмно червено, каквото аз имам в доста разновидности, а в магазина ми се стори много тъмно патладжанено, ама карай
От парфюма очаквах повече, преди съм го имала и ми стоеше по- добре, но ще изчакам да видя как ще се развие на температура, различна от 50 градуса пфф умориха ни тия жеги