- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
301 - цветовете бяха по-различни в магазина, по-светли, мисля, че моя е на долната редица по средата
- много съм доволна!
^Преди няколко дни видях тези спирали, сториха ми се интересни. Може ли да кажеш, дали е хубава като я пробваш?
Получих страхотен подарък от майка ми - комплект козметика за лице LR - хидратиращ крем, пяна за лице, тонер, лосион за премахване на грима и масажно олио за лице![]()
- Ноктите не са моите.
И още един на Manhattan тъмно розов, обаче не мога да намеря снимка.
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Молив за вежди на Есенс
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- май по-розовото, по спомен- Apricot Smoothie.
![]()
И едно балсамче на Нивеа, лак за нокти от неоновата серия на Флормар.
Everything changes, but beauty remains ...
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Около 5 лева беше. 5,20 може би... Отначало на ръката ми се видя, че не е много пигментирано, обаче като си сложих се оказа, че е много добро! Цветът му е много приятен, едно такова прасковено и има много як златист блясък - направо озарява кожата! Много съм доволна. Мисля да си взема и розовото![]()
Да се похваля с новата покупка:
![]()
You are broken, I can fix you...
Аууууууууууу, bloodfrozen завиждам
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
brutaLxxbunny, взех си го за 11,50лв. Все още не съм го изпробвала, обаче има много изкушаващ аромат.![]()
You are broken, I can fix you...