.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2782

Hybrid View

Голям фен Аватара на 4y4u_g

- В момента е подарък към Грация-та )
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g Виж мнението

О,а хубав ли е (крема)? За каква кожа е?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    О,а хубав ли е (крема)? За каква кожа е?
    И аз го имам. Според мен не си струва оригиналната цена от 70лв + изобщо. Остава леко мазен слой върху кожата и не ми харсева как мирише. Иначе сякаш хидратира добре. Пробвай, нищо не губиш.

А балсамчетата как са, специално това с манго? Има ли цвят? Хидратира ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    И аз го имам. Според мен не си струва оригиналната цена от 70лв + изобщо. Остава леко мазен слой върху кожата и не ми харсева как мирише. Иначе сякаш хидратира добре. Пробвай, нищо не губиш.

А балсамчетата как са, специално това с манго? Има ли цвят? Хидратира ли?
    Съгласна съм с мнението за крема. Не бих дала 70 и нагоре лв. за него,но като за 8 си струва. Наистина остава леко мазно след него, но забелязах, че после попива.Иначе миризмата не е кой знае колко не приятна.По-скоро е въпрос на вкус.Мен не ме дразни.
    Балсамчетата са супер! Поръчах ги от спортс директ и ми излязоха само 7.50 двете с доставката.Като се има предвид, че се продават на пет и нещо единия. А и в Плевен няма от къде да си ги купя.Иначе хидратират добре-да. Не си усещам устните изсъхнали след тях. И миришат супер! Този с манго ми мирише на витамини за смучене а другият на някакъв много вкусен плодов сладкиш. И все пак втория повече ми допада.Цветът е съвсем блед и на двата.Ако се сложи по-голямо количество-тогава е по-плътен.И определено издържат доста време.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Супер фен Аватара на fizzyg
    Съгласна съм с мнението за крема. Не бих дала 70 и нагоре лв. за него,но като за 8 си струва. Наистина остава леко мазно след него, но забелязах, че после попива.Иначе миризмата не е кой знае колко не приятна.По-скоро е въпрос на вкус.Мен не ме дразни.
    Балсамчетата са супер! Поръчах ги от спортс директ и ми излязоха само 7.50 двете с доставката.Като се има предвид, че се продават на пет и нещо единия. А и в Плевен няма от къде да си ги купя.Иначе хидратират добре-да. Не си усещам устните изсъхнали след тях. И миришат супер! Този с манго ми мирише на витамини за смучене а другият на някакъв много вкусен плодов сладкиш. И все пак втория повече ми допада.Цветът е съвсем блед и на двата.Ако се сложи по-голямо количество-тогава е по-плътен.И определено издържат доста време.
    Хахах,70лв+ е само крема,а със списанието е 8? Странна работа,ще го видя в понеделник.
    Едит:
    Последно редактирано от fizzyg : 10-06-2012 на 19:43

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Хахах,70лв+ е само крема,а със списанието е 8? Странна работа,ще го видя в понеделник.
    Със списанието е само мостра!!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Със списанието е само мостра!!!
    Не е мостра Оригинален, цял размер- 40мл. В следващия брой ще има чевило на Клиник, пак оригинален размер.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

това гланц за устни ли е? хубав ли е и от къде си го взе
    аз съм мноооого доволна от тази спирала
    http://apteka.framar.bg/30027074/%D0...B0%D0%B9%D0%BB

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове