- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз мога да го определя като обикновен. Има приятна миризма, но избягвам да го слагам в корените, защото косата ми клепва. Иначе мисля, че продуктите на Макадамия са за по - третирани коси. Ако реша да се боядисам ще пробвам пак балсама и ще пиша дали дава по - различен резултат. Ако искаш нещо хидратиращо може да пробваш еластайзера, но той също показва пълните си качества на третирани коси.
По темата преди малко получих шампоана за мазна коса на Лореал за приятеля ми и паста BlanXmed. Скоро си взех и шампоана за растеж на Шварцкопф.
Аз, защото по едно време косата ми беше решила да има меко казано странна форма и само балсам в корените оправяше проблема :Д
За шампоана едва ли мога да дам някакъв отзив, защото използвам и тривитаминол, но мисля че е добър за всекидневно ползване. Мисля, че ефект от него би имало ако се ползва заедно с ампулите от серията. Лично аз предпочитам repair rescue шампоана.
Лимоновата маска на baviphat хубава ли е?
Според мен е хубава. Аз я взех за премахване на едни петна около устата и действително са намалели. Не виждам особен матиращ ефект. Не разбрах защо ми бяха дали и лъжичка, но това е отделен въпрос.
искам да попитам, дали е хубава тази маска???????????
^^ ок, ок наистина, адски евтина, огромно количество - не ми се връзват с високо качество. Благодаря!
Силиконите не се вредни. о.о;;
В смисъл използвани върху кожа създават някакъв слой, който запушва порите, но върху коса действат благоприятно. Кристилите за коса са почти изцяло силикони.
Абе... действат благоприятно, но само моментно, но и не вредят(така знам поне).
Everything changes, but beauty remains ...
То като се замисли човек, колко вредни продукти е използвал през живота си...![]()
От вчера - един тоник за лице с лавандула:
http://www.google.bg/imgres?q=saloos...67&tx=61&ty=63
И това:
http://www.google.bg/imgres?q=saloos...9,r:8,s:0,i:87
Разбира се, че са силикон кристалите! :Д
Everything changes, but beauty remains ...