.
Затворена тема
Страница 61 от 113 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2802
    Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Не съм я поръчвала, купих си я от магазин... нямам представа за колко време ще дойде, ако я поръчаш. Предполагам, че седмица-две.
    откъде си я купила?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    откъде си я купила?
    Доколкото знам,момичето живее в Англия и там ги има навсякъде :Д

И на вас да кажа, за Hayashi специално, бях на презентация на Тианде и съм впечатлена!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Доколкото знам,момичето живее в Англия и там ги има навсякъде :Д
    Правилно знаеш, но ги няма навсякъде - само във веригите Superdrug. Бих пратила на някой желаещ, ама доставката към Бг винаги е супер скъпа, незнайно защо... Та цената ще стана супер висока. В йбей също има техни продукти, сега погледнах, само че ми се струват скъпи, може би защото са в долари.
    http://www.ebay.com/itm/MUA-Face-Pri...item3a7bc673dc
    Взех си това наскоро, добро е.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И на вас да кажа, за Hayashi специално, бях на презентация на Тианде и съм впечатлена!
    Е, разкажи малко повече какво те впечатли и тн.

Ами аз и от преди знаех, че нещата са им качествени, сега си се уверих. Дадоха ни да пробваме, разказваха ни, мн готино изглежда всичко. Впечатли ме , че нещата им са напълно естествени и действаха. Правиха ни спа терапия на ръцете и са ми толкова мекички сега. Едното момиче я измиха с техен шампоан и маска, а косата и беше до болка изрусена и се видя ефектът.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.ideaalkosmeetika.ee/sites..._400x400_0.jpg
    мирише супер сладко, не мога да определя точно на какво, ама е за ядене :Д

Град
    Луната
    Ами аз и от преди знаех, че нещата са им качествени, сега си се уверих. Дадоха ни да пробваме, разказваха ни, мн готино изглежда всичко. Впечатли ме , че нещата им са напълно естествени и действаха. Правиха ни спа терапия на ръцете и са ми толкова мекички сега. Едното момиче я измиха с техен шампоан и маска, а косата и беше до болка изрусена и се видя ефектът.
    Звучи ми малко познато. Любимия ми мол (хъх, най-големия в Европа ) има някаква нова марка, или не чак толкова нова, където ти демонстрират колко уникални им са продуктите. Та, там пробвах скраб за тяло на ръцете - търкаш, после те измиват и хоп супер меката кожа, после ти слагат някъв боди бътър, и хоп още по-мека кожа. И тва чудо беше 50 паунда. Викам си тия луди ли са... Та все пак ме излъгаха с пила за нокти, която наистина е адски добра, ноктите чак получават блясък, плюс пилинг гел за лице, който също е много добър, но ако си почистваш редовно лицето няма огромна полза от него От към състав са повече от супер, но предпочетох да си купя скраб и боди бътър от The body shop и същност беше много добър избор, а състава им не е никак лош, плюс че банята после мирише цял ден на шоколад. Та мисълта ми е, че всичко може да е просто реклама. Така де не казвам, че продуктите са лоши нищо подобно, ама дали си заслужават цената. На мен чак ми гарантираха, че скрабта ще ми стигне за 2 години, разни смятаници правиха по колко ще ми излиза на месец и такива неща, аз им казах, че няма да ми стигне за повече от 2-3 месеца

Това нещо беше с размерите на нормален голям крем за ръце тип 150-200 мл и беше 15лв Сложиха ни от 3 неща де ;д всяко беше по толкова, но аз главно за едното съм навита. И за още няколко нещаааа <3
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз съм супер доволна от Тианде.Мои приятелки също.Имам пилинг маска за лице, соли за тяло, измиващ гел за лице и нещо със змийско олио май. Пробвала съм и неща на приятелката ми.И от всичко съм доволна.

Град
    Луната
    Това нещо беше с размерите на нормален голям крем за ръце тип 150-200 мл и беше 15лв Сложиха ни от 3 неща де ;д всяко беше по толкова, но аз главно за едното съм навита. И за още няколко нещаааа <3
    15 лева си е добре като цена. Боклуците пълни с химия са малко по-евтини.

Повече от фен Аватара на Kyisi

Да бе, както казах леко скъпички са, но не безбожно. Ягодке, то е змийска МАС поне на нас така ни го казаха ;д
    надъхах се на някакви билкови неща, които си ги залепваш на ходилата вечер и изсмуквали токсините. На маската за коса .. шампоана не си го сменям, ама маската трябва да се опита. Една приятелка иска този камък, дето имал много силно антисептично действие.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

На TianDe продуктите им не са толкова скъпи като ги купуваш с отстъпката. Има и продукти пълни с химия, но има и страшно добри попадения. А онова голямото, с което са те мазали са солите за тяло и те са страшно готини! Дамските им превръзки също са адски адски добри и според мен си струват всяка стотинка!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Продуктите на ТианДе само по интернет ли се подават?

Гледам, че тук ги хвалите доста, аз не съм ползвала нищо тяхно до сега. Стана ми интересно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Нали това казвам, леко са скъпи, но като видиш ефекта, както каза момичето "те продуктите сами се продават". Просто ти се дават тея пари, щото нещата действат. А и искам мнооооого да си взема едно от което растяли миглите повече. Може и за веждите да го ползвам , че моите са много мижави
    Мерилин, в по-големите градове имат офиси, от които поне както аз разбрах, направо отиваш и вземаш нещата без да ги поръчваш и чакаш ?! За това не съм особено сигурна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Дамските им превръзки също са адски адски добри и според мен си струват всяка стотинка!
    Това доста ме изненада, не съм очаквала чак пък и превръзки да има

Да, лечебни. Ако имаш разни проблеми там .. : ) Момичето каза, че лично ги е пробвала и затова може да говори. :P
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мерилин, в по-големите градове имат офиси, от които поне както аз разбрах, направо отиваш и вземаш нещата без да ги поръчваш и чакаш ?! За това не съм особено сигурна.
    Мерсии. Сега им цъкнах сайта, даже видях, че има "СОФИЯ Сервизен център Христо Димитров". Това ми е много близко и мога да намина да видя дали не може да се купува от там.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Луната
    Да, лечебни. Ако имаш разни проблеми там .. : ) Момичето каза, че лично ги е пробвала и затова може да говори. :P
    Марката дали я има в UK понеце не съм я срещала?

Потърси в сайта. Или офиси дали имат там, по магазините 100% ги няма.
    Марката е руска, нова е, така че вероятно ще я има и при вас.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Нищо не намирам, освен български сайтове и ФБ страница, ама на нея почти нищо няма...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    http://p1.storage.canalblog.com/10/3...78116777_o.jpg Влюбих се в него,от толкова много време се каних да си го купя,и днеска си го взех и излизам тъкмо от банята..страшен ееее!
    http://incosmetics-bg.com/inko/uploa...52041288-1.png Много добре почиства и мирише много приятно
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

^ИИИИИИИИИИИ!!! На котаж са страхооооооотни нещата! : )) Адски хубаво миришат
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове