- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е от него! :(
На 13 години съм ... но ме е срам от гаджетата ми ... имам предвид, че когато се хвана с някой 1во сякаш не ми пука но след като започна да го харесвам още повече започвам много да се притеснявам ... понякога се чудя дали е защото не съм се целувала никога с език и не знам и как става ..Но сега става въпрос за друго тоест казвам, че имам приятел отново .. но ме е много срам от него когато съм с него на живо
чуствам се не уверена в себе си
![]()
Ъм, не схванах частта с предишните гаджета, от които те е било срам и факта, че никога не си се целувала с език... И, междувпрочем, на 13 си, за къде бързаш? Иди играй на гореща топка в парка или пред блока... Шегувам се, ясно е, че няма да направиш това, но не прибързвай с нещата. Пък и няма от какво толкова да те е срам... Той на колко е?
Nothing to do, nothing to say... fade away...
До това води застояването във фейсбуук и скайп.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Малка си още да му мислиш толкова.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Божеее на 13 години имала тя гаджета, ама не знаела как да се целува с език...
Деца, гледайте си детството иии не мислете за неща, за които не ви е дошло нито времето, нито акъла...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И защо пък те е срам?! Уж искаш гадже пък после те е срам?! И за бога как си ходила с момчета, а не си се целувала с език?![]()
Ъъ.. не беше много отдавна, когато бях на 13, ама знам ли.. тогава още скачахме на въженце, играехме на пиян морков... далеч бяхме от мисълта за гаджета... Явно съм старомодна? >.<
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ох Боже..като почнете така''като бях на 13 си играех пред блока.На къде върви младото
поколение?!Бла бла''..И ми е любимо това да го каже някой 15-годишен ''батко'' или ''какичка.''
Абе хора какво се възмущавате толкова?Едното не изключва
другото нали се сещате?Аз на 11 си хванах първото ''гадже'',ама още играехме с децата
пред блока на народна топка,криеница и тн.Ама с това мое въпросно ''гадже'' ме беше срам
даже да се държим за ръце.Детото ви казва,че не се е целувало с език,а пък вие му скачате
как можело да мисли за такива простотии.Нормално е да я вълнуват такива неща.Само
фактът,че я е срам да го целуне,достатъчно говори,че още е с детско мислене.Какво лошо
има в това да си харесва някого и да си се радва там?!Имам чувството,че
на 13-годишните дето пускат теми за това как са правили секс и тн.не се възмущавате толкова.
Това е почти равносилно на това да се възмущавате на децата в детската градина,които се
женят под пързалките.Щото каквото и да си говорим,почти всеки се е женил в детската градина xD
Отчайвам се,като виждам накъде върви поколението!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Щом срамът е налице, значи още не ти е дошло времето за приятел.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
К'во всички се правите на някви важни бе, половината на годините на момичето ама "малка си","накъде върви поколението","отчайвам се" и т.н. хахахаха, филмарчета пълни всички, щом си е решила, нека си има гадже, кво ви бърка? Нищо против няам, ама вече стаате отчайващо банални...
По темата нямам какво да кажа![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Нормално е да се издразня, един го написал т'ва "изживей си детството, не мисли за гаджета" и почнаха целия форум главно момичета да го пишат.. Ако ми кажете, че на нейните години, че и по-малки не сте както каза FuckingFreak се "захласвали" по някого, то ше излъжете брутално или няма да е лъжа в рядки случаи.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Срам те е ,защото си малка![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Всъщност авторката е прекалено малка. Гаджетата се появяват на по късен етап. Или поне би трябвало. Изродили са се нещата, но не това е темата.
Автрорке - гледай си училището, за гаджета има време. Явно е че щом те е срам, значи не си узряла.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Забравих да отбележа нещо по мое мнение - не мисля, че "гадженцата" пречат на игрите на децата, нито пък да си изживяват детствата. Кой както иска и това е...
Брейкърчо - за първи път съм си мислил за девойче на почти 17. На 13 се занимавах със съвсем други дивотии. Сигурен съм че доста от хората на моята възраст че и по малки са по същия начин. Манията "На 12 съм трябва да имам гадже" се появи напоследък.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А с мнението, че на 12 трябва да си имаш гажде се появиха и безбройните теми " на 13 съм и си нямам гадже, кво да правя" айде ходи и им обясни, че не е задължително да имат щото другите имат.
bReAk3Rче не мисля, че пречат на игрите, но на тази възраст не би могло да има нищо сериозно. =)