.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.

Шампоан оцветител

Привет на всички. Решила съм да си потъмнявам косата с шампоан на Марион - Шоколадово кафяво, номера ако не се бъркам беше 63.
    Та, русичка съм - по-скоро пепеляво русо, eто и снимка - http://prikachi.com/images/402/4549402i.jpg . Искам да потъмнее с няколко тона, не нещо драстично и се чудя дали няма да направя някоя беля с тея шампоани. Косата ми е гъста, затова си взех две бройки. И преди съм ги ползвала, но съм си правила само кичури с тях, не като цяло сега.
    И сега въпросите.. дали ще потъмнее много, ще стои ли добре? И двата ли шампоана да сложа или пробно първо само единия? Знам,че много се печа и, че шампоана пада до десетина измивания, но все пак не искам да се направя на нищо в косата..
    Поздрави!

eто го и въпросното шампоанче - http://en.marionkosmetyki.pl/picture...dowy_braz1.jpg
    Последно редактирано от ByK : 03-22-2012 на 16:11

Когато го пробваш ще пуснеш ли тук коментар как е станало? )
    И от къде си купи този шампоан и колко струва?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Смисъл няма. Кафявото пада за около 2 седмици, косата си става почти естествения цвят, но обаче остава червен оттенък, които не се маха с месеци.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Смисъл няма. Кафявото пада за около 2 седмици, косата си става почти естествения цвят, но обаче остава червен оттенък, които не се маха с месеци.
    Точно. ;/ ...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    addi70, шампоана го закупих от най-обикновена парфюмерия във Враца. Цената му е 1,80, но на други места ги има и по-евтино.
    AliceSw, точно заради тези отенъци се чудя. Като си правих червените и оранжеви кичури след като паднаха цветовете още се забелязваше макар и минимално някакъв "ръждив" цвят. Махна се за месец и нещо...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз съм с коса като твоята горе долу на цвят. Не си заслужава като цяло. Да, цветът стои много кратко - майка ми не забеляза /не живеем заедно/. По-добре боя, безамонячна, ако искаш, ама това оцветителите са глупост...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Здрасти, пак на всички!
    Пристраших се и ползвах единия шампоан оцветител и ето го резултата - http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25124070_n.jpg
    Супер яко стана, тези дни може да сложа и другия. Мерси на всички, отново :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си