.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Секс за първи път.

Здравейте... с приятеля ми решихме тия дни да го направим. Аз съм на 15 той на 18. Но има само едно нещо което ме спира. Имам проблем с цикала.. смисъл нередовен ми е и това ме притеснява. Една приятелка пита личната си лекарка и тя и е казала че това не би било проблем. Само дето всеки месец ще си правя тестове. ;х Наистина много се притеснявам. Някой да е имал такъв проблем?

на приятелката ми е същата работа, да ти кажа чесно съм треперил, знаел съм че всичко е окей или поне съм си мислил, но това не ме е спирало да си мисля най-лошото. Така че може и да трепериш някое месече, но всичко си е наред въпреки това.. просто гледайте да се пазите, това е най важното.. нали знаеш, че белята ако стане, не пита.

Е добре, щом използвате конрацептиви, не би трябвало да се притесняваш и всеки месец да си правиш тестове?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мерилин,нали знаеш,че винаги има риск и като и позакъснее с 2 седмици ще започнат да се паникьосват

Цитирай Първоначално написано от k-t s Виж мнението
    Мерилин,нали знаеш,че винаги има риск и като и позакъснее с 2 седмици ще започнат да се паникьосват
    При условие, че тя има проблеми с редовността, а секса е с презерватив и няма гафове, не виждам от какво ще се притесняват.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от k-t s Виж мнението
    Добре де, като и е нередовен цикълът как според тебе ще разбере, че и е закъсняло.

С презервативи и внимателно, няма да стане чудо...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Правете го с презерватив и няма да имате проблем.

С презарватив нямаш проблеми .. и не се съгласявай без презарватив дори и да ти казва ' ама аз мога да се контролирам' !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от littlecrush Виж мнението
    С презарватив нямаш проблеми .. и не се съгласявай без презарватив дори и да ти казва ' ама аз мога да се контролирам' !
    +1
    С нередовен цикъл, следователно и овулация, никакво без!!! Без презерватив могат да си позволят само жени с редовна овулация, и то само в дните, които са безопасни ( всички без овулация и 2-3 дни преди и след нея ).

Мега фен Аватара на xoxi
    Не си готова за секс все още.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма никакъв проблем. Използвайте презерватив, след това го проверете дали е скъсан. Чела съм, че като се скъса се чува и направо се цепи целия, но на мен не ми се е късал и не знам. Та след акта като го напълниш с вода, можеш да разбереш и за най-малките дупчици. Ако е здрав презерватива - колкото и да ти закъснява, няма защо да се притесняваш.

Иначе иди и ти на гинеколог. Аз съм на 18 кажи речи и винаги ми е бил нередовен, но гинеколожката ми когато навърших 16 или 17 ли беше... ми изписа противозачатъчни за да се регулира. Каза ми, че не било практика на по-малки момичета да се изписват, но знам ли. Говори със специалист.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си