1. Доволен/а ли си от живота си?-благодарна съм за това, което имам, но винаги може повече
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?-на почти 17; общо взето на толкова, но с малко по-зряло мислене
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?-да, много
4 Страхуваш ли се да живееш различно?-не, но рядко ми се отдава такава възможност
5. Злопаметен/а ли си? -не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?-малко, всеки е егоист до известна степен
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?-да бъда голяма, да имам богат мъж и да купувам къщи на мама, сега мечтая за страхотен мъж, който да ме подкрепя и обича, да вляза в унсс,да си сбъдна малките мечти
8. Страхуваш ли се от неизветността?-много..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-романтичен, изпъленен с топлина, обич, доброта, романтика и т.н.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?-духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?-така е, всяко действие, независимо добро или лошо, се връща
12. Добър човек ли си?-опитвам се, не винаги ми се получава, но се опитвам
13. Имаш ли модел на подражание?-майка ми
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?-малко и само в определени ситуации, не, не
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?-''carpe diem'', ''радвай се че се е случило, не плачи защото е приключило'' и разни такива
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?-да; не
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-адвокат в частна кантора, омъжена с 1 дете, понадебеляла, с по-къса коса, по-елегантен стил на обличане и повече високи токчета