- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
Реших да направя тази темичка за тези, които нямат какво да правят ;рр
И така, ето ги и въпросите, на които бих искала да ви накарам да се замислите, и (разбира се ако желаете) да споделите .. излейте си душата.. бъдете честни, дори това да е единственият път,в който ще бъдете такива...
1. Доволен/а ли си от живота си?
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
5. Злопаметен/а ли си?
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
8. Страхуваш ли се от неизветността?
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
12. Добър човек ли си?
13. Имаш ли модел на подражание?
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
Надявам се, че не ви е било скучно : )))) Ще се радвам да пишете.. Моля, без обиди относно темата, просто ми стана интересно и реших да я пост-на![]()
1.да има още какво да се желае но и така си е супер
2.14 а се чуствам на 10
3.само понякога но много рядко
4.зависи какво имаш впредвид
5.не , даже въобще. На единия ден казвам на брат ми че му се сърдя а на другият ден все едно нищо не е станало XD
6.не мисля
7.да стана един от най добрите футболист, сега също мечтая да стана футболист но и да влезна в хубаво училище за да си уредя живота
8.хах страшничка си е
9.ами с любимото момиче на някой стров като бора бора)
10.можеби повече второто
11. да според мен животта е игра в която играеш срещу живота хвърляш зарчета и живота ти ги връща както бумеранг
12. ми чи как. не бзкм са, не мисля че съм от най добрите .
13.не
14.не само понякога не мисля че ме приемат като срамежлив и не нося тази маска)
15.Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!
16.не не вярвам според мен трябва да опознаеш човека за да се влюбиш в него да бил съм 2пъти
17.банкер или футболист с жена и две деца външния вид няма да го описвам
1. Доволен/а ли си от живота си? Да
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? До някъде
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не знам, сега завършвам и със сигурност ще ми се промени живота по някъв начин
5. Злопаметен/а ли си? Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да, да
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Исках да стана готвач, но ся искам да си взема дипломата, да следвам и да се дипломирам, после да си намеря добре платена работа и по-нататък семейство
8. Страхуваш ли се от неизвестността? Да
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да и съм се убедил в това
12. Добър човек ли си? Да
13. Имаш ли модел на подражание? Да
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? ke/ не нося маска
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не/Не
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-компютърен инженер, женен с 1 дете, на външен вид горе долу същият, аз от 13 годишен си стоя същият тъй, че не мисля, че ще има няква тотална промяна
1. Доволен/а ли си от живота си? не
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 15 и се чувствам на 15
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? не,
4 Страхуваш ли се да живееш различно?не
5. Злопаметен/а ли си? не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?мисля че не
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?тайна
8. Страхуваш ли се от неизветността?по скоро ме привлича
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)пътуване по света с любимия човек
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?да
12. Добър човек ли си? това трябва да го преценят околните, но според мен няма добро изло в чистия смисъл на думата( всеки човек притежава и добри и лоши качества важното е кои показва по-често)
13. Имаш ли модел на подражание?да
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?срамежлива съм, но се старая да бъда себе си
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Nothing is impossible
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?не и никога не съм се влюбвала истински. Може би защото момчетата с които се срещам са идиоти.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)агент в американските или британските тайни служби
1. Доволен/а ли си от живота си? да
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 14 и се чувствам на толкова
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да, разбира се.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Плашат ме промените.
5. Злопаметен/а ли си? Зависи.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога да.Според мен дали е добре зависи от повода.Има случаи, в които трябва да си.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а? За много неща.. Да няма детска градина, мама и тате да са по-близо до село, за да идват по-често ваканцията.. Такива глупостиА за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Сега... искам просто да успея.Нищо повече.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Може да се каже.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Ами... бих си избрала живот, в който съм наистина добра ученичка и имам шанс да вляза в гимназия, по-отворена съм, някои дребни козметични промени.. Като всеки и моят живот си има малки неща, които не ми харесват.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете, по повече духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не знам.Понякога ми се иска да е така.
12. Добър човек ли си? Мисля, че това се съди по постъпките, а аз не съм направила нищо още.
13. Имаш ли модел на подражание? Да.. по малко от много хора.
14. Срамежлив/а ли си? Може да се каже. А така ли те приемат околните? За тях съм някакво смахнато и сдухано същество.. Носиш ли "маска" пред другите? Определено.Но тя е съвсем различна от истинската мен, затова и се чудя защо ми е толкова трудно да я оставя..
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не и двете.
17. Как се виждаш след 15 години. Хаха.. как се опитвам да се видя? Семейна, с хубава работа, успяла.. като всеки и аз искам хубави неща![]()
1. Доволен/а ли си от живота си?-благодарна съм за това, което имам, но винаги може повече
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?-на почти 17; общо взето на толкова, но с малко по-зряло мислене
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?-да, много
4 Страхуваш ли се да живееш различно?-не, но рядко ми се отдава такава възможност
5. Злопаметен/а ли си? -не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?-малко, всеки е егоист до известна степен
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?-да бъда голяма, да имам богат мъж и да купувам къщи на мама, сега мечтая за страхотен мъж, който да ме подкрепя и обича, да вляза в унсс,да си сбъдна малките мечти
8. Страхуваш ли се от неизветността?-много..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-романтичен, изпъленен с топлина, обич, доброта, романтика и т.н.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?-духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?-така е, всяко действие, независимо добро или лошо, се връща
12. Добър човек ли си?-опитвам се, не винаги ми се получава, но се опитвам
13. Имаш ли модел на подражание?-майка ми
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?-малко и само в определени ситуации, не, не
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?-''carpe diem'', ''радвай се че се е случило, не плачи защото е приключило'' и разни такива
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?-да; не
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-адвокат в частна кантора, омъжена с 1 дете, понадебеляла, с по-къса коса, по-елегантен стил на обличане и повече високи токчета
1. Доволен/а ли си от живота си? Да, доволна съм и за най-малкото, защото можеше и без него да е!
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 13 /юни месец на 14/. Чувствам си се на толкова.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не, предпочитам своето собствено.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Зависи под какъв ъгъл е погледнато.
5. Злопаметен/а ли си? Да.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Зависи от ситуацията.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Исках да стана актриса. Сега просто искам разбирателство в семейството си /аз го имам, но искам да си остане така за винаги/. Амбициите ми са да постигна нещо в живота, с което да бъда запомнена.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Понякога.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Харесвам сегашния си живот и го смятам за мечтан от други, които нямат и това, така че нищо не искам да променям!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното, но не мога да си изкривя душата - материалното също е важно.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Ако ти сам не го върнеш на дадения човек не виждам кой и как ще му го върне /чисто мое разсъждение, може и да не съм права, важното е че за себе си съм/.
12. Добър човек ли си? Не мисля.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Да, понякога съм срамежлива, но гледам да не си проличава. Следователно "маската" я слагам, когато се налага.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам в любовта от пръв поглед. Да, може да се каже, че съм била нещо като влюбена, но на моите години може би е било просто увличане - не знам.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Като професия не мога да се определя, защото до сега не съм имала никакви насоки за работа. Семейство може би ще съм създала вече. А за външния си вид нямам никаква идея, защото обичам радикалните промени и постоянно сменям визии.![]()
1. Доволен/а ли си от живота си? Да много!Имам готино гадже най-добрата приятелка на света и отличен успех!Какво повече да искам?
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 13,а се чувствам на 14...
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Да определено! Даже за жалост доста го показвам...май това не е добре =]
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Страх ...не ? Но определено искам да се вписвам,а не да се деля от околните..просто не ми е комфортно!
5. Злопаметен/а ли си? Да...може да се каже!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не мисля,че съм,а и никой не ми го е казвал!Обаче от бреме на бреме май съм! =]
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка- хубаво образование,известност-пари сега - добро образование,любов,пари,сем йство!Амбиции- отличен успех и хубавото училище...на първо време само това ме интересува-като бъдеще,а не настояще!
8. Страхуваш ли се от неизветността? Определено-НЕ
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-Много пари,прекрасна любов малка доза известност и много пътешествия с приятели!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното-от него ти остават най-хубавите спомени!
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Естествено! Толкова много пъти в моя живот се е случвал ефектът-ДОМИНО,че няма как да не мисля така!
12. Добър човек ли си? Да,аз съм добър човек!
13. Имаш ли модел на подражание? Да! Роднините ми...
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Дали съм срамежлива- да,на моменти...мисля,че всички ме приемат много добре,мога да комуникирам с всеки!...Не,не нося маската да друг!
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Да,разбирасе-,,Това,което не те убива те прави по-силен,,
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Харсване,привличане -ДА,но любов не!
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-професия- специалист в областта на ИТ
семейство- ...тогава ще бъда на 27 едва ли все още ще имам изградено такова,но предполагам,че ще имам прекрасен мъж и едно момиченце!
ПП.Страхотен лексикон!
- Доволна съм, да. Нищо не ми липсва. Ядосвам се на моменти на дребни неща, обаче е неизбежно.
-На 17 съм и на толкова се чувствам :Д
- Не, но уважавам мнението им.
- Не.
5. Злопаметен/а ли си?
- Помня абсолютно всичко- и добро, и лошо. Не го имам това за лошо качество, по-реално си изграждам представите за хората.
- Малко егоистка си падам, обаче мисля, че почти всеки човек е такъв до някаква степен и е нещо нормално, изобщо не е лошо качество, стига да е в разумни граници, разбира се.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
- Като бях малка мечтаех да мога да пея, да бъда лекарка също. Сега още искам да мога да пея. Не мога, но не ми пречи да го правя. От лекарската ми мечта отдавна съм се отказала. Сега амбициите ми са да уча журналистика в Англия и определено ще ги постигна.
- Случва се. Като цяло, обаче, съм доста оптимистично настроена. Определено смятам, че ме очакват позитивни неща и емоции, а имам желязна интуиция.
- Ммм... Веднага ми изниква картинка в главата.![]()
Размечтах се.
Завършвам успешно гимназия, заминавам да уча журналистика в Англия, в любовта тук не мисля, че е точното място да си разказвам мислите :Д като цяло любовният ми живот също започна да се нарежда с човека, когото искам и се надявам нещата да си дойдат съвсем на място.
- Зависи. Духовното, защото това е, което те привлича първоначално в един мъж. Парите определено за мен не са най-важното ,обаче ако искам да градя семейство с един мъж, определено си е нужна финансова стабилност. Която определено не мисля, че трябва да се осигурява само от мъжа, нито, че една жена трябва да се хване с някого, само защото той може да й осигури това, което иска. Поне аз не мога и не бих могла и не бих го направила.
- Еми... знам ли. Понякога мисля, че се връща, понякога- обратното.
12. Добър човек ли си?
- Добричка съм много с хората, на които държа и които обичам. С другите просто се държа добре и с уважение и до там. Добра съм, обаче когато някой ме ядоса с нещо, изобщо не си мълча. КАзвам си всичко директно в очите, не ходя да говоря зад гърбовете на хората и ме мислят за избухлива. Също така доста говоря и ако някой ме ядоса и започна да говоря ,трудно може да се вземе думата от мен.
- Нямам.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
- Уж не съм срамежлива :Д
- Не,не вярвам в любовта от пръв поглед.
На втория въпрос не ми се отговаря.
- Виждам се доста преуспяла. Не знам, много позитивно гледам на бъдещето си, сигурно е такова. Доста съм амбициозна и доста се старая, за да мога да си постигна целите, така че се надявам всичко да е наред :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Старая се. В крайна сметка-имам покрив над главата си, легло под тялото си, не ми е студено, храня се, обичам и съм обичана. Колкото и тегави неща да се случват, това че не съм на улицата, борейки се да оцелея, е достатъчно да съм доволна от живота си.
На 23 съм. Понякога се чувствам на 15, друг път на 30Много зависи. Но през повечето време се чувствам на толкова, на колкото съм.
Не.
Не
5. Злопаметен/а ли си?
Принципно не съм.
Не съм. Обикновено гледам за другите да има, а ако остане нещо и за мен-ок. Това е във всяко естество.
Като малка мечтаех да съм космонавт-да бъда свободна и да се рея из космоса. Сега мечтая да успея в работата и личния си живот. Не искам да ставам кариеристка.
Да, понякога
Собствен дом, семейство (аз, мъжо и едно-две деца), прилична работа, и здрави родители.
Еми, зависи. Понякога без материалното умира и духовното.
Да
12. Добър човек ли си?
Старая се
Мама))))
Не съм срамежлива, но понякога нося маска пред определен тип хора.
Хах, девиза е "само напред и на горе"
Не, не вярвам. Била съм и още съм влюбена.
Еми да, с професия, семейство...за външния вид не знам, няма да съм същата със сигурност. А и след 15 години ще съм на 38, няма да съм чак толкова дърта. Надявам се да продължавам да изглеждам добре![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
1. Доволен/а ли си от живота си?Доволна е силно казано.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?На 14 съм, чувставам се малко по-голяма, а и изглеждам така.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Не мисля, че се влиая,но го имам в предвид.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?Ами не, но ако различното е в лошия смисъл - да, страхувам се.
5. Злопаметен/а ли си?Да.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Ами от една страна съм егоистка, от друга не съм.Няма нищо лошо в това...предполагам...
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Ами не помня какво съм мечтала когато съм била малка, а сега нямам мечта (т.е. мечтая си за някакви ''абсурдни'' работи ;дд), а амбицийте ми са...хм да се реализирам в положителна насока и да бъда това, което винаги съм искала...
8. Страхуваш ли се от неизветността?Не, или може би малко..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Да имам много пари и добри приятели, смейство без проблеми и всички да са здрави и щасливи, хаха
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?и двете са еднакви по важност.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Така е, да.
12. Добър човек ли си?Предполагам съм добър човек.
1. Доволен/а ли си от живота си? Може да се каже (:
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 16, чувствам се на 100+
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
5. Злопаметен/а ли си? Да, за съжаления
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога съм голяма егоистка и не знам, може и добре да е
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Когато бях малка мечтаех да съм принцеса, балерина, певица и т.н , сега мечтая за невъзможното (:
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Животът какъвто е в мечтите ми (:
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете по-равно
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не точно
12. Добър човек ли си? Не (:
13. Имаш ли модел на подражание? Може би
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не бих казала, че съм срамежлива, просто понякога не ми пука какво казват хората и за това понякога не съм от най-приказливите хора. Повечето хора ме мислят за надута, мрачна, потайна, но това не е така. Винаги оставям грешно впечатление. (:
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам и да била съм, и в момента също съм влюбена (:
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Същата като сега![]()
1. Доволен/а ли си от живота си? - И да и не
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 15 , 15 ;{
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не
5. Злопаметен/а ли си? - Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - НЕ ; -не
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех да съм адвокат и футболист. Сега мечтая да се занимавам с информатика - компютри .
8. Страхуваш ли се от неизветността? - Не
Живот на революционер ^^
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не знам но повече склоня към да , но е по добре да си го върнеш скоро от колкото след години .
12. Добър човек ли си? - Да или поне така мисля
13. Имаш ли модел на подражание? - Хмм
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Бях срамежлив , но си казах ,че не мога повече . Както прочетох някъде : Животът е като сцена , или се престрашаваш и излизаш или седиш вечно зад кулисите .
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Бъди себе си , всички други вече са заети - прочетох го някъде , мисля че беше на Уайлд .
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да , да
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Хмм , не се сещам
1. Доволен/а ли си от живота си? И двете :/
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 12, 12 :{
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Малко...
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да, Да
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Ами преди мечтаех да стана футболист (както повечето деца на 7,8 години) но сега искам да имам хубава работа и евентуално да стана баскетболист!
8. Страхуваш ли се от неизветността? Да.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Ами охолен и щастлив живот, семейството ми да е до мен, да съм здрав и т.н. и т.н.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И от двете по малк0 (:
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Ами бих казал; да.
12. Добър човек ли си? ам.. нещо такова хах ;D
13. Имаш ли модел на подражание? Не;
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Ами бих казал, че преди бях срамежлив... Сега повече се отпуснах така да го наречем. Ами не знам как ме възприемат питай ги тях ;дд. И НЕ не нося маска (:
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? нямам.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Е че как ахах..
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) еми като дойде т'тва време ще ти кажа.
1. Доволен/а ли си от живота си?амии и да и не,но не бих променила нищо
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?На 13 съм,а се чувствам на 15-16
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Някой път да,но се случва мноого рядко
4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Ами мисля,че не съм..Някой път е добре,но тези случаи са веднъж на 20 години..
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Амии аз все още съм си малка и мечтая да вляза в ПМГ..За момента за мен това е най-важно
8. Страхуваш ли се от неизвестността?Не..Някой път е по-добре да не знаеш нещо..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)Аз съм човек,който вярва в това,че нашите души са на този свят за някакво изпитание и заради това мисля,че животът-мечта трябва да е изпълнен с изпитания
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Определено
12. Добър човек ли си?Надявам се,че да
13. Имаш ли модел на подражание?Брат ми
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Малко съм срамежлива и да така ме приемат околните..Но маска определено не нося
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Аз мога
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Да ии да
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Всъщност не съм се замисляла..Не знам..Нямам никаква представа
1. Доволен/а ли си от живота си? - Винаги има какво да се желае.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? -16. На повече.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Зависи. В някой отношения да.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Да, но знам, че няма от какво да се боя, защото е за добро винаги.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Да, хубаво е да си егоист поне малко.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех за много неща, все пак бях дете. Сега иска да завърша успешно, да изкарам запомнящо се гимназиалните години. Да се престраша да уча това, което ме влече, да завърша и след време успешно висше. И вече в далечен план - семейство и дете.
8. Страхуваш ли се от неизвестността? - Да.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Перфектен живот няма, перфектни хора няма, перфектни семейства няма. Може би искам да имах истинско семейство. Не мога да върна времето назад, но и от една страна не искам. Може би просто искам да замина за Германия и да бъда със сестра си. За семеен живот - добра работа, добър съпруг и дете.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Материалното произлиза от парите. Без пари не се живее. Във връзка, ако говорим, парите не са ми приоритет. Но във всички случаи - духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Да.
12. Добър човек ли си? - Да.
13. Имаш ли модел на подражание? - В една област - да.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Малко съм срамежлива, но не слагам маска. Дали ме приемат като срамежлива? - Не мисля.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Девиза на зодията ми - "Аз чувствам",
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - не, не вярвам в любовта от пръв поглед. Привличане и симпатия да, но да говорим за любов, апсурдно е. Не, не съм била.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - желаната професия, или поне такава, която да ми носи удоволствие и добри пари. Семейство - съпруг, едно момче. Външен вид не мога да определя.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Доволен/а ли си от живота си? Не съвсем, особено напоследък.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18 и се чувствам с една идея по зряла.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога да, добре е винаги да изслушваш чуждото мнение може и да се повлияеш от него понякога.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не, всеки е различен.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм с хората, които обичам, докато с някои от останалите съм, все пак всеки трябва да гледа собствения си интерес.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Винаги съм мечтаела за различни неща и ми беше много весело когато бях малка, но напоследък не мечтая, защото на моменти реалността ме убива.
8. Страхуваш ли се от неизветността? По добре да не си известен, защото известността до никъде не води.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Живот-мечта за мен е да живея в по-малък град, да съм със семейството си и до мен да има човек, който ме обича и приятели. Една от мечтите ми е Испания.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното разбира се, но и няма как да живееш без материалното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Това е така и има много доказателства за това.
12. Добър човек ли си? Не мога да се определя сама оставам това да решат хората около мен.
13. Имаш ли модел на подражание? Не бих казала.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Една голяма част от хората носят маски, все пак не можеж да показваш всичко, което чувстваш особено пред дадени хора, иначе да срамежлива съм най-вероятно в това ми е чара, въпреки че се опитвам да не съм.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Щом искам, значи мога.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам в любовта от пръв поглед, а в привличането. А дали съм била влюбена мисля, че да.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Много пъти съм мислила, но не мога да си се представя още, иначе мечтая за къща, деца, професия, куче, може би и котка и спокоен живот с по истински хора, защото виждам че вече почти няма такива.
1 Сравнително.В момента ще го намразя идва лятото а мразя горещените
2 Скоро станах на 22 но се чувствам на хмм може би 16-7
3 Всеки се влиае от чуждото мнение съзнателно или несъзнателно
4 Определено НЕ!
5 Мда даже доста
6 Едно дете съм затова би трябвало да съм игоист но по доста странен начин го изразявам.Не е искам това това и това.Искам малко неща до доста силно.В повечето случаи си г иполучава все пак съм Стрелец и даааа
7 Като бях малък исках да стана голям :Р. Хммм на скоро ми разбиха мечтата затова засега още нямам поставена.Амбиции да си намеря мечта за която да се бориш.
8 Естествено.Всеки се страхува, та то е Неизвестно! Това не е математика където да сметнеш 5-х=3
9 Виж точка 17
10 Да имам FUSION CARD и да имам едно от двете и щом срещна другото да ги слея (blush)
11 В това няма спор
12 Хммм Дефинираите думата добър и ще ви кажа.
13 Хммм може би няколко Аниме герои който все са доста егоцентрични и избухливи но… е бих казал че имам
14 Срамежливостта къде се лови защото с това животно не съм много запознатОколните ме приемат като адския кретен и на моменти им идвам в повече особено ако придрусам със захар ставам непоносимо лигав (blush). Всеки човек носи маска пред другите.Човек се показва такъв какъвто е пред доста малко хора.
15 Девиз хммм християните да не ме наричат еретик само ПЛС. АЗ ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ! ЗАТОВА АЗ ЗНАМ ЧЕ МОГА И ЩЕ УСПЕЯ
16 Лесно човек може да се влюби в момче или момиче по външния вид.Но дали човекът е толкова красив отвътре? Таа аз не вярвам понеже също да не забравяме Любовта е сляпа! Тааа бил съм влюбен два пъти досега якото е че двата път и бе в едно и също момиче
17. Надявам се да имам здраво семейство,да имам 2 деца(за предпочитане момчета) те да са здрави без никакви болести и да мога да им усигоря едно хубаво детство . Жена ми да е щастлива да работи това което и е кеф. http://vbox7.com/play:6450998e
Последно редактирано от Aku7ab1 : 04-04-2012 на 16:38
1. Доволен/а ли си от живота си? - ... и да, и не..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 18... на поне 20,21 години се чувствам
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - не
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - никак дори
5. Злопаметен/а ли си? - не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Да... добре ще е и ако не си абсолютният егоист...
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Като малка мечтаех да порастна по- бързо ... Сега нямам време да мечтая ... Амбициите ми са да не загубя мотивация и да завърша висше.. да си намеря добра работа и да съм напълно самостоятелна
8. Страхуваш ли се от неизветността? - не
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - животът мечта е този, в който аз съм много известна актриса ;dd , имам най- добрите и честни приятели, които да ме правят щастлива ...
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - ... да кажем духовното...
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - да
12. Добър човек ли си? - не съвсем... старая се да бъда
13. Имаш ли модел на подражание? - нямам
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - да срамежлива съм... не околните не ме приемат така ... не нося маска пред другите
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? нямам
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? ахх ... не съм била влюбена...
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Как се виждам.. ами надявам се да работя това, което искам ... да имам семейство, да запазя приятелите, които имам сега.. за външния вид- ще съм над 30 и предполагам ще изглеждам добре.. ;dddddd
-- Доволна съм от себе си, от факта, че имам страхотно семейство, но не съм доволна от останалите хора около мен и от факта, че мога и знам много повече, отколкото показвам.
-- На 13 съм, но се чувствам на повече.
-- Преди - да, но за изминалата година израснах много и се научих да държа на мнението си (поне пред себе си)
-- Не, дори напротив - винаги съм се стремяла към промяна и усъвършенстване.
5. Злопаметен/а ли си?
-- Ако някой ми направи нещо, до утре съм го забравила, но ако аз съм направила нещо на някого, съвестта ми бая ще ме измъчва
-- Не съм егоист, но си падам малко егоцентрична. Смятам го за лошо, затова, когато се усетя, че проявявам егоцентризма си, мислено се ръчкам
-- Когато бях малка само папа дето не исках да станаТо не беше интериорен дизайнер, моден дизайнер, певица, актриса, китаристка, писателка(на едно
)... Сега мечтая да работя в звукозаписно студио или да създавам дрехи и/или декори за музикални клипове (рок музика, държа да подчертая). Амбициите ми са доста големи. Искам да уча и работя в чужбина, да завърша висше образование, да стана човекът-оркестър(пиано, класическа китара, акустична китара, електрическа, бас, барабани
), да нарисувам собствена манга, да натрупам достатъчно материал за цикъл с мои стихотворения, да заема призово място на олимпиада по Химия (Мамка му, 0,5 точки не ми стигат за трето място на Националната олимпиада!)
-- За каква неизвестност става въпрос?... Сещам се за два вида, то май други няма, но и за двата - Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта, какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
-- Не мисля, че щеше да се различава много от сегашния. Имам достатъчно време, амбиция и възможности да сбъдна всичките си мечти. Но ми се иска хората да се смеят малко по-често, да се усмихват и да плачат искрено, да бъдат истински хора. Нали знаете приказката - Хора много, човеци - малко.
-- Духовното.
-- Не съм сигурна, но ми се ще да е така.
12. Добър човек ли си?
-- Да, знам ли? То добротата е много абстрактно понятие.
-- Сестра ми, мисля?
-- Не съм срамежлива. И не нося маска. Не казвам и не правя всичко, което ми се иска, понеже не желая да натрапвам странността си, а и в повечето случаи е излишно. Но това, че не споделям всичко, не означава, че не съм "себе си".
-- Аз съм на следните принципи:
1) Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.
2) Не се ядосвай за глупости. Всички неща са глупости.
-- Не и на двете.
-- Не се виждам никак. Искам, но гледам да не си въобразявам много-много, защото disappointment is a Bitch!
- Благодарна съм за това, което имам, но не съм и 100% доволна. Винаги имам какво още да се желае.
- На почти 17 съм, чувствам се по-малка. По-скоро по-уязвима и неподготвена за бъдещето.
- Ако мнението е на близък за мен човек, който ме познава добре - да.
Ако е страничен човек, който не ме познава, нито аз познавам него - не.
- Предполага, че не.
5. Злопаметен/а ли си?
- Да, много. Аз съм най-злопаметният човек, който познавам.
- Егоист съм, да. Не смятам, че е хубаво, макар че си има и своите добри страни понякога.
- Като малка мечтаех за какво ли не, не помня всичко. Да не кажа, че не помня почти нищо.
Сега амбициите ми са свързани с бъдещето. Надявам се да постигна целите си. Не искам да се разочаровам.
- Не. Неизвестното винаги ме е привличало.
- Трябва ли да се огранича в реалността?! Бих искала да живеят в някоя гора, където няма насекоми (защото имам фобия към повечето от тях), да е спокойно, тихо, зелено.. и да има вода наблизо. Езеро, пълноводна река, язовир, море, океан.. Само аз и любимия за мен човек. Друго не ми трябва.
- И двете са важни, обаче крайностите им не харесвам.
Ако ще се избира между само материално и само духовно, бих избрала духовното.
- Силно се надявам.
12. Добър човек ли си?
- Да, прекалено много. Харесвам си тази черта, но не обичам да се опитват да ми се качват на главата.
- Да. Моделът ми се състои от има-няма 1000 различни личности. А може и повече...
- Не съм срамежлива, въпреки, че като по-малка бях ужасно срамежливо и дръпнато дете.
Не знам как ме приемат околните.
Пред някои нося. Недоверчива съм и хората, които познават истинското ми лице се броят на пръстите на едната ми ръка.
- Нямам.
- На първия въпрос наистина не знам какво да отговоря.
Все по-често започвам да се колебая между да и не. Прекалено много го мисля, задълбочавам се в различни глупости и клоня към не, не вярвам. За да е любов, не може да се види или усети за секунда. Не и при първо виждане. Може да има привличане, но в никакъв случай любов. Любовта за да се усети в един поглед, трябва да има история след себе си.
Влюбвала съм се безброй пъти. Най-малко 100. Веднъж в едно момче, останалите пъти в друго. И до ден днешен се влюбвам в него всеки ден. Даже понякога се влюбвам и по два пъти на ден.
- Надявам се да съм добре във всяко отношение.
За професия нямам представа. Наистина.
До преди месец-два имах цел, но така ми се размъти главата, че въобще не знам на къде вървя. Надявам се до 15 години да съм си намерила спирката.
Семейство... Искам мъж до себе си, за деца не съм мислила. Прекалено голяма отговорност са, време и грижа.. Не мисля, че ще съм готова за тях, ако всичко друго не ми е на 6.
А за външен вид нищо не мога да кажа. Надявам се да изглеждам малко по-лъчезарна.
Последно редактирано от xoxi : 04-04-2012 на 17:51
И спря да се върти за миг земята..
1. Доволен/а ли си от живота си?-Благодарна съм за всичко,което имам-добрите приятели,разбиращите ме родители,за хубавите неща,които ми се случват и хубавите спомени.За сега съм доволна,да..има неща и хора,които ми липсват,но такъв е живота.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?-На 16 съм..и се чувствам на 15-16
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?-Като бях по-малка се влияех много..Но вече не ме интересува,всеки е свободен да си мисли каквото си иска.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?-Зависи какво се разбира под различно.Обичам да експериментирам.
5. Злопаметен/а ли си?-Абсолютно не.Гледам да не се затормозявам с излишни неща.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?-Да.За огромно съжаление съм егоист и го осъзнах на скоро.Според мен не е добре и се опитвам да се променя..
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?-Когато бях малка мечтаех за много неща.Филмите ми промиваха мозъка до такава степен,че си мечтаех за принца на белия конСега мечтая за живот изпълнен с приключения,с нови случки и преживявания..основната ми цел винаги е била да се забавлявам.
8. Страхуваш ли се от неизветността?-Отново зависи![]()
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-Както написах по-горе според мен най-важното е да се забавляваш..да трупаш опит и да извличаш най-доброто от изпитанията, пред които те поставя живота.Искам най-близките ми да са около мен и да са добре.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?-Писах есе на тази тема преди няколко месецаИ 2те са важни.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?-Мисля,че да.Кръговратът на живота.
12. Добър човек ли си?-Старая се..
13. Имаш ли модел на подражание?-Не.Не подражавам на никого,но има хора,които ме впечатляват с някои свои качества и постъпки.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?-Да,всъщност съм много срамежлива.А когато обсъждам с някой какво първо впечатление съм му направила винаги казват,че изглеждам надута..не знам защоА иначе за маската..не знам,по-скоро не.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?-Ами попринцип нямам.Но от една година насам,когато ми е гадно,когато живота ме е "сложил на колене" си повтарям -"Няма да е все така".А това важи и за моментите,когато си на върха на щастието и за моментите,когато си на дъното.Отново кръговратът на живота
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?-Нямам изградено мнение за любовта от пръв поглед..но по-скоро не вярвам.И не съм била влюбена..
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)-Ще съм на 31 леле..Надявам се до тогава да си имам поне едно детенце..близките ми-приятелите и семейството да са около мен..Иначе още е съм решила с какво ми се занимава и какво ще уча(толкова много неща са ми интересни) и за това професията остава под въпрос![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain ^^
1. Доволен/а ли си от живота си? - Доволна съм от живота си ..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 17 години съм .. но се чувствам на около 20-21
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не !
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не.. не ми пука, важното е да се чувствам щастлива.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Не съм егоистка, но смятам, че понякога е по-добре да си егоист.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Когато бях малка мечтах да танцувам брейк танци и да стана певица. Сега мечтая някои ден да бъда щастлива, да създам семейство и да си намеря хубава работа и да съм заобиколена от хора които ме обичат.
8. Страхуваш ли се от неизветността? От части да ..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Моя си ми харесва не бих избрала друг..
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - ДУХОВНОТО !!!
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да така е
12. Добър човек ли си? - Според мен да .. понякога само ставам лоша, когато някой ме провокира.
13. Имаш ли модел на подражание? - Себе си !
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Малко съм срамежлива, но на моменти. Околните ме приемат супер, а маска не нося..само понякога слагам ''фалшивата усмивка'' , когато се налага.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? .. '' Стар приятел и старо вино - ДРЪЖ ГИ ! ''
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да.. веднъж ми се беше случило![]()
.. Била съм влюбена веднъж, а в момента се влюбвам
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - След 15 години .. 100% женена с деца.. Професия нещо свързано с хотелиерството, за външния вид не знам освен, че още ще съм си много слаба ..
![]()
1. Доволен/а ли си от живота си?Да!Не е лек,но на много неща ме е научил
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?На 18,иначе се чувствам на над 20,а понякога постъпките са ми като за 13
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?..Рядко
4 Страхуваш ли се да живееш различно?.. Ами всеки живот е различен,така че не се страхувам,няма начин да живея еднакво с някой друг
5. Злопаметен/а ли си?По-скоро да..Ако някой ме засегне,ще го помня до края на живота си,но никога не отмъщавам
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Не съм..и там ми е грешката
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Като малка мечтаех да сложат и моите рисунки на таблото в детската градина..но уви,нямах талант..Сега мечтая да срещна човек,който да ме разбира.Амбицирала съм се да докажа на тези,които ме подценяваха,че не е трябвало
8. Страхуваш ли се от неизветността? Много
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Живот-мечта=спкойствие,мир със себе си и добри приятели
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното..винаги
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? 100 %,убедила съм се вече
12. Добър човек ли си?Да,до такава степен,че околните злоупотребяват с това
13. Имаш ли модел на подражание? Не,възхищавам се на хората,но чак до подражание не стигам
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Срамежлива съм, околните също мислят така.Маска..избягвам да я слагам
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Винаги се цели в луната , така дори и да не уцелиш пак си сред звездите
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Да,има я...Също да
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Не знам,както и да си се представям,винаги ще е нещо по-различно,така че оставям нещата на времето![]()
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!
1. Доволен/а ли си от живота си? В повечето отношения. да.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13, и на толкова се чувствам.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога.
4. Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Рядко съм егоист, смятам, че човек понякога трябва да е такъв.
7. За какво мечтаеше, когато беше малък/а? А за какво мечтаеш сега? Какви са амбициите ти? Когато бях малка мечтаех да стана певица, сега горе-долу същото. Точно вмомента амбициите ми са да вляза в училището, където искам.
8. Страхуваш ли се от неизвестността? Да, но не винаги.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта, какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш). Свобода, любов.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не мисля.
12. Добър човек ли си? Зависи какво разбираш под добър човек.
13. Имаш ли модел на подражание? Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Дали съм срамежлива много зависи от човека срещу мен. Мога да не обеля и 1 дума и да не спра да говоря. Според това зависи и как ме приемат околните. Рядко нося маска, почти никога.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам, и да, била съм и още съм.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство, външен вид и т.н.). За професия си нямам никаква идея, може би нещо, свързано с мениджмънт. Виждам се омъжена с дете, а за външен вид не знам, не мога да преценя.