- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
1. Доволен/а ли си от живота си?
- Доволна съм, да. Нищо не ми липсва. Ядосвам се на моменти на дребни неща, обаче е неизбежно.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
-На 17 съм и на толкова се чувствам :Д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
- Не, но уважавам мнението им.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
- Не.
5. Злопаметен/а ли си?
- Помня абсолютно всичко- и добро, и лошо. Не го имам това за лошо качество, по-реално си изграждам представите за хората.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
- Малко егоистка си падам, обаче мисля, че почти всеки човек е такъв до някаква степен и е нещо нормално, изобщо не е лошо качество, стига да е в разумни граници, разбира се.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
- Като бях малка мечтаех да мога да пея, да бъда лекарка също. Сега още искам да мога да пея. Не мога, но не ми пречи да го правя. От лекарската ми мечта отдавна съм се отказала. Сега амбициите ми са да уча журналистика в Англия и определено ще ги постигна.
8. Страхуваш ли се от неизветността?
- Случва се. Като цяло, обаче, съм доста оптимистично настроена. Определено смятам, че ме очакват позитивни неща и емоции, а имам желязна интуиция.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
- Ммм... Веднага ми изниква картинка в главата.![]()
Размечтах се.
Завършвам успешно гимназия, заминавам да уча журналистика в Англия, в любовта тук не мисля, че е точното място да си разказвам мислите :Д като цяло любовният ми живот също започна да се нарежда с човека, когото искам и се надявам нещата да си дойдат съвсем на място.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
- Зависи. Духовното, защото това е, което те привлича първоначално в един мъж. Парите определено за мен не са най-важното ,обаче ако искам да градя семейство с един мъж, определено си е нужна финансова стабилност. Която определено не мисля, че трябва да се осигурява само от мъжа, нито, че една жена трябва да се хване с някого, само защото той може да й осигури това, което иска. Поне аз не мога и не бих могла и не бих го направила.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
- Еми... знам ли. Понякога мисля, че се връща, понякога- обратното.
12. Добър човек ли си?
- Добричка съм много с хората, на които държа и които обичам. С другите просто се държа добре и с уважение и до там. Добра съм, обаче когато някой ме ядоса с нещо, изобщо не си мълча. КАзвам си всичко директно в очите, не ходя да говоря зад гърбовете на хората и ме мислят за избухлива. Също така доста говоря и ако някой ме ядоса и започна да говоря ,трудно може да се вземе думата от мен.
13. Имаш ли модел на подражание?
- Нямам.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
- Уж не съм срамежлива :Д
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
- Не,не вярвам в любовта от пръв поглед.
На втория въпрос не ми се отговаря.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
- Виждам се доста преуспяла. Не знам, много позитивно гледам на бъдещето си, сигурно е такова. Доста съм амбициозна и доста се старая, за да мога да си постигна целите, така че се надявам всичко да е наред :Д
Everything changes, but beauty remains ...