- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
1. Доволен/а ли си от живота си? - Винаги има какво да се желае.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? -16. На повече.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Зависи. В някой отношения да.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Да, но знам, че няма от какво да се боя, защото е за добро винаги.
5. Злопаметен/а ли си? - Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Да, хубаво е да си егоист поне малко.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех за много неща, все пак бях дете. Сега иска да завърша успешно, да изкарам запомнящо се гимназиалните години. Да се престраша да уча това, което ме влече, да завърша и след време успешно висше. И вече в далечен план - семейство и дете.
8. Страхуваш ли се от неизвестността? - Да.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Перфектен живот няма, перфектни хора няма, перфектни семейства няма. Може би искам да имах истинско семейство. Не мога да върна времето назад, но и от една страна не искам. Може би просто искам да замина за Германия и да бъда със сестра си. За семеен живот - добра работа, добър съпруг и дете.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Материалното произлиза от парите. Без пари не се живее. Във връзка, ако говорим, парите не са ми приоритет. Но във всички случаи - духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Да.
12. Добър човек ли си? - Да.
13. Имаш ли модел на подражание? - В една област - да.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Малко съм срамежлива, но не слагам маска. Дали ме приемат като срамежлива? - Не мисля.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Девиза на зодията ми - "Аз чувствам",
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - не, не вярвам в любовта от пръв поглед. Привличане и симпатия да, но да говорим за любов, апсурдно е. Не, не съм била.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - желаната професия, или поне такава, която да ми носи удоволствие и добри пари. Семейство - съпруг, едно момче. Външен вид не мога да определя.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Доволен/а ли си от живота си? Не съвсем, особено напоследък.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18 и се чувствам с една идея по зряла.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога да, добре е винаги да изслушваш чуждото мнение може и да се повлияеш от него понякога.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не, всеки е различен.
5. Злопаметен/а ли си? Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм с хората, които обичам, докато с някои от останалите съм, все пак всеки трябва да гледа собствения си интерес.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Винаги съм мечтаела за различни неща и ми беше много весело когато бях малка, но напоследък не мечтая, защото на моменти реалността ме убива.
8. Страхуваш ли се от неизветността? По добре да не си известен, защото известността до никъде не води.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Живот-мечта за мен е да живея в по-малък град, да съм със семейството си и до мен да има човек, който ме обича и приятели. Една от мечтите ми е Испания.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното разбира се, но и няма как да живееш без материалното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Това е така и има много доказателства за това.
12. Добър човек ли си? Не мога да се определя сама оставам това да решат хората около мен.
13. Имаш ли модел на подражание? Не бих казала.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Една голяма част от хората носят маски, все пак не можеж да показваш всичко, което чувстваш особено пред дадени хора, иначе да срамежлива съм най-вероятно в това ми е чара, въпреки че се опитвам да не съм.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Щом искам, значи мога.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам в любовта от пръв поглед, а в привличането. А дали съм била влюбена мисля, че да.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Много пъти съм мислила, но не мога да си се представя още, иначе мечтая за къща, деца, професия, куче, може би и котка и спокоен живот с по истински хора, защото виждам че вече почти няма такива.
1. Доволен/а ли си от живота си?
-- Доволна съм от себе си, от факта, че имам страхотно семейство, но не съм доволна от останалите хора около мен и от факта, че мога и знам много повече, отколкото показвам.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
-- На 13 съм, но се чувствам на повече.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
-- Преди - да, но за изминалата година израснах много и се научих да държа на мнението си (поне пред себе си)
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
-- Не, дори напротив - винаги съм се стремяла към промяна и усъвършенстване.
5. Злопаметен/а ли си?
-- Ако някой ми направи нещо, до утре съм го забравила, но ако аз съм направила нещо на някого, съвестта ми бая ще ме измъчва
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
-- Не съм егоист, но си падам малко егоцентрична. Смятам го за лошо, затова, когато се усетя, че проявявам егоцентризма си, мислено се ръчкам
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
-- Когато бях малка само папа дето не исках да станаТо не беше интериорен дизайнер, моден дизайнер, певица, актриса, китаристка, писателка(на едно
)... Сега мечтая да работя в звукозаписно студио или да създавам дрехи и/или декори за музикални клипове (рок музика, държа да подчертая). Амбициите ми са доста големи. Искам да уча и работя в чужбина, да завърша висше образование, да стана човекът-оркестър(пиано, класическа китара, акустична китара, електрическа, бас, барабани
), да нарисувам собствена манга, да натрупам достатъчно материал за цикъл с мои стихотворения, да заема призово място на олимпиада по Химия (Мамка му, 0,5 точки не ми стигат за трето място на Националната олимпиада!)
8. Страхуваш ли се от неизветността?
-- За каква неизвестност става въпрос?... Сещам се за два вида, то май други няма, но и за двата - Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта, какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
-- Не мисля, че щеше да се различава много от сегашния. Имам достатъчно време, амбиция и възможности да сбъдна всичките си мечти. Но ми се иска хората да се смеят малко по-често, да се усмихват и да плачат искрено, да бъдат истински хора. Нали знаете приказката - Хора много, човеци - малко.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
-- Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
-- Не съм сигурна, но ми се ще да е така.
12. Добър човек ли си?
-- Да, знам ли? То добротата е много абстрактно понятие.
13. Имаш ли модел на подражание?
-- Сестра ми, мисля?
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
-- Не съм срамежлива. И не нося маска. Не казвам и не правя всичко, което ми се иска, понеже не желая да натрапвам странността си, а и в повечето случаи е излишно. Но това, че не споделям всичко, не означава, че не съм "себе си".
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
-- Аз съм на следните принципи:
1) Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.
2) Не се ядосвай за глупости. Всички неща са глупости.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
-- Не и на двете.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
-- Не се виждам никак. Искам, но гледам да не си въобразявам много-много, защото disappointment is a Bitch!