.
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Threaded View

1 Сравнително.В момента ще го намразя идва лятото а мразя горещените
    2 Скоро станах на 22 но се чувствам на хмм може би 16-7
    3 Всеки се влиае от чуждото мнение съзнателно или несъзнателно
    4 Определено НЕ!
    5 Мда даже доста
    6 Едно дете съм затова би трябвало да съм игоист но по доста странен начин го изразявам.Не е искам това това и това.Искам малко неща до доста силно.В повечето случаи си г иполучава все пак съм Стрелец и даааа
    7 Като бях малък исках да стана голям :Р. Хммм на скоро ми разбиха мечтата затова засега още нямам поставена.Амбиции да си намеря мечта за която да се бориш.
    8 Естествено.Всеки се страхува, та то е Неизвестно! Това не е математика където да сметнеш 5-х=3
    9 Виж точка 17
    10 Да имам FUSION CARD и да имам едно от двете и щом срещна другото да ги слея (blush)
    11 В това няма спор
    12 Хммм Дефинираите думата добър и ще ви кажа.
    13 Хммм може би няколко Аниме герои който все са доста егоцентрични и избухливи но… е бих казал че имам
    14 Срамежливостта къде се лови защото с това животно не съм много запознат Околните ме приемат като адския кретен и на моменти им идвам в повече особено ако придрусам със захар ставам непоносимо лигав (blush). Всеки човек носи маска пред другите.Човек се показва такъв какъвто е пред доста малко хора.
    15 Девиз хммм християните да не ме наричат еретик само ПЛС. АЗ ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ! ЗАТОВА АЗ ЗНАМ ЧЕ МОГА И ЩЕ УСПЕЯ
    16 Лесно човек може да се влюби в момче или момиче по външния вид.Но дали човекът е толкова красив отвътре? Таа аз не вярвам понеже също да не забравяме Любовта е сляпа! Тааа бил съм влюбен два пъти досега якото е че двата път и бе в едно и също момиче
    17. Надявам се да имам здраво семейство,да имам 2 деца(за предпочитане момчета) те да са здрави без никакви болести и да мога да им усигоря едно хубаво детство . Жена ми да е щастлива да работи това което и е кеф. http://vbox7.com/play:6450998e
    Последно редактирано от Aku7ab1 : 04-04-2012 на 16:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си