1. Доволен/а ли си от живота си? В повечето отношения. да.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13, и на толкова се чувствам.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога.
4. Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Рядко съм егоист, смятам, че човек понякога трябва да е такъв.
7. За какво мечтаеше, когато беше малък/а? А за какво мечтаеш сега? Какви са амбициите ти? Когато бях малка мечтаех да стана певица, сега горе-долу същото. Точно вмомента амбициите ми са да вляза в училището, където искам.
8. Страхуваш ли се от неизвестността? Да, но не винаги.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта, какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш). Свобода, любов.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не мисля.
12. Добър човек ли си? Зависи какво разбираш под добър човек.
13. Имаш ли модел на подражание? Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Дали съм срамежлива много зависи от човека срещу мен. Мога да не обеля и 1 дума и да не спра да говоря. Според това зависи и как ме приемат околните. Рядко нося маска, почти никога.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам, и да, била съм и още съм.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство, външен вид и т.н.). За професия си нямам никаква идея, може би нещо, свързано с мениджмънт. Виждам се омъжена с дете, а за външен вид не знам, не мога да преценя.