- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
1. Доволен/а ли си от живота си? В повечето отношения. да.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13, и на толкова се чувствам.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога.
4. Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Рядко съм егоист, смятам, че човек понякога трябва да е такъв.
7. За какво мечтаеше, когато беше малък/а? А за какво мечтаеш сега? Какви са амбициите ти? Когато бях малка мечтаех да стана певица, сега горе-долу същото. Точно вмомента амбициите ми са да вляза в училището, където искам.
8. Страхуваш ли се от неизвестността? Да, но не винаги.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта, какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш). Свобода, любов.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не мисля.
12. Добър човек ли си? Зависи какво разбираш под добър човек.
13. Имаш ли модел на подражание? Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Дали съм срамежлива много зависи от човека срещу мен. Мога да не обеля и 1 дума и да не спра да говоря. Според това зависи и как ме приемат околните. Рядко нося маска, почти никога.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам, и да, била съм и още съм.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство, външен вид и т.н.). За професия си нямам никаква идея, може би нещо, свързано с мениджмънт. Виждам се омъжена с дете, а за външен вид не знам, не мога да преценя.
1. Доволен/а ли си от живота си? да. нне. като цяло да.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 16. чувствам се на 100. винаги се чувствам по-стара, не по-голяма, там е проблемът
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? не, но се засягам от него
4 Страхуваш ли се да живееш различно? да
5. Злопаметен/а ли си? все си мисля, че да, но истината е, че не - не забравям, но ми минава
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? да, егоист съм, голям при това - не е добре, надявам се, че минава, когато имаш за кого да се грижиш. сега обаче любовта ми е безпосочна, нямам си нищо на прицел, единственото ми вдъхновение е всичко, което ми предстои, и понеже е малко много и малко абстрактно и малко твърде далече, предпочитам да съм гадна кучка .. смисъъъъъъъъл
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? мечтаех за много неща, предимно реални, като се повлиявах от случващите ми се събития. бях толкова жадна (като всяко дете де), че поглъщах всичко около себе си, каквото и да беше то, и исках да е мое, за такива неща мечтаех. сега избягвам да мечтая, нездравословно е, просто се филмирам много, но и това ми стига
8. Страхуваш ли се от неизвестността? да
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) щях да живея в ирландия, да имам пекарна/сладкарница, да нося жълти чорапогащници и да имам крака като клечки за зъби, щях да съм с червена коса с разкошни къдрици, щях да чета непрекъснато, респективно да имам огромна библиотека, щях да нося гуменки и да си гледам в краката, щях да пия Earl Gray и някой щеше да се влюби безконечно в мен, очилата щяха да ми отиват, освен това щях да имам цяла стая, облицована с фототапет, съставен от снимки по мой избор, а, да, и щях да ям само грозде и сирене, и кисело мляко
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? охх, и двете, и двете, духовното по принцип е по-важно, но като помисля колко привързана съм към вещите, колко много неща искам, и всичките са материални, как искам да пипам, да нося, да усещам .. и двете.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? не мисля и досега животът не е сторил нищо да ме обори
12. Добър човек ли си? надявам се, че да
13. Имаш ли модел на подражание? не, имам твърде високо мнение за себе си, за да имам такива неща :Д:Д
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? не съм срамежлива, околните ме приемат за надута, и да, нося маска, не мисля, че е нужно всички да ме познават
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? имам любими мисли - сменят се през един час.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам ревностно, защото неведнъж ми се е случвало в градския транспорт. не съм била влюбена
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) виждам се такава, каквато съм сега - може би малко по-зле със зрението, може би ще съм си боядисала косата червена, ще съм си купила халка за палеца, няма да се гримирам, но ще нося руж, ще мириша хубаво и ще нося поли, ако не си намеря креативна работа, ще пека сладки някъде. и ще имам момиченце и момченце, примерно, за баланс.
1. Доволен/а ли си от живота си?
Не.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
На 16 съм и се чувствам на толкова.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
Донякъде да.Не се водя по него,просто ме интересува.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
Различното плаши.
5. Злопаметен/а ли си?
Хм,не мога да определя.Преглъщам всичко и продължавам напред,но това в никакъв случай не означава,че забравям лошите неща.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
Да,такава съм.И всеки човек е такъв.Егоизмът в малки дози помага.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
Мечтаех за това,за което мечтая и сега-спокоен,щастлив и ползотворен живот занапред.Нямам кой знае какви щури мечти,искам просто да съм щастлива и удовлетворена от живота,тъй като в момента изобщо не се чувствам по този начин.
8. Страхуваш ли се от неизвесността?
Да,ужасявам се от нея.Знам,че това е чарът на живота-не знаеш какво те чака утре,но изпитвам страх от това,че не знам какво ще ми се случи.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
В къща с веранда,която гледа към морето.През цялото време ще пия чай/кафе и ще чета!Ще имам голямо легло,на което ще се излежавам с мъжа,с когото по-късно ще създам семейство.Ха.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
Духовното е по-важно,но материалното е необходимо.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
Не мисля.Иска ми се да е така,но животът е несправедлив.Доста от нещата остават безнаказани.
12. Добър човек ли си?
Да,смятам се за добра.
13. Имаш ли модел на подражание?
Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
Мда,от срамежливите съм.Така ме приемат и останалите.Не съм прекалено затворена,но не съм и от наперените.Маски нося.Понякога на всеки му се налага,а пък и не мисля,че е нужно всеки да знае каква съм.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
"Be the change you want to see in the world." Банално звучи,да,но под него се скрие доста смисъл.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
Не,не вярвам в любовта от пръв поглед-може би,защото не съм я изпитвала.Дали съм била влюбена-доколкото мога да разбера тази дума на такъв етап от живота си-да,влюбвала съм се веднъж.След години отново трябва да ме попитате,за да разбера дали наистина е било любов.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
Виждам се или по-точно-иска ми се да бъда журналист(и не в опорочения смисъл на думата тези дни);омъжена с две деца;поддържаща себе си.
1. Доволен/а ли си от живота си? Да..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 15 съм и на толкова се чувствам.. Живея за мига..
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? хаха не!
4 Страхуваш ли се да живееш различно? май да
5. Злопаметен/а ли си? даааа адски много .ххх
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? до някъде!
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка много исках да стана пластичен хирург.. и все още.. но и актьорството ме грабна.
8. Страхуваш ли се от неизветността? мне
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) .. Гардероб пълен с дрехи.. Семейството ми и приятелите.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? звучи грубо - но материалното...
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? не
12. Добър човек ли си? към малко хора се държа добре.. Така че бих казала до някъде..
13. Имаш ли модел на подражание? даа.. Мерилин!!!!!!!!!
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм и то доста.. Но бързо се "отварям" .
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Обичам предимно себе си.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? не...
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н. - не мисля за бъдещето..![]()
Gledaii kak jiweqq *
1. Доволен/а ли си от живота си?-не особено..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?-на почти 15..а се чувствам на 12
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?зависи точно от кого
4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не
5. Злопаметен/а ли си? Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Ми падам си малко егоистка, и не мисля, че това е много хубаво
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка мечтаех да стана известна певица, ама както се е видяло няма да се сбъдне.. Сега мечтая за собствен бизнес може би
8. Страхуваш ли се от неизветността?Да
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Ами любящо семейство, идеалното гадже, приятели, които не те зарязват, когато им скимне!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Определено е така
12. Добър човек ли си? Опитвам се
13. Имаш ли модел на подражание? Не
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Ми по принцип не съм от най-срамежливите, но от точно определени хора много спичам понякога.. но не са ми казвали, че съм срамежлива.Винаги се опитвам да бъда себе си, не нося никакви "маски".
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Beat me, hate me...you can't never break me
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Не вярвам, но да била съм влюбена
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Омъжена, може би.. с малко детенце, и за външен вид, нямам си на идея![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
1. Доволен/а ли си от живота си? Не, но се радвам и ценя, когато ми се случи нещо, което ме накара да забравя това
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 15, но се чувствам малка за проблемите около мен
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Почти винаги
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
5. Злопаметен/а ли си? По-скоро - не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? В повечето случай съм егоист, ако се отнася до неща, които иначе биха ми навредили
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малко исках да стана ветеринар, но сега нещата се промениха в съвсем друга посока и се боря за журналист, а иначе - и като малка и сега, амбициите и мечтите ми са свързани с чужбина, искам да обиколя света, да уча езици.. и мисля, че ако успея с журналистиката би могло да се сбъдне
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не, ако не съм сама
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
Да бъда щастлива
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? ммм.. да имаш хора до себе си, независимо от времето и ситуациите
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да, само че на някой хора по-малко, отколкото на други
12. Добър човек ли си? Старая се
13. Имаш ли модел на подражание? Просто се стремя да съм това, което сама искам да бъда
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не бих казала, че съм срамежлива, много от хората, които не ме познават съм останала с впечатлението, че ме мислят за надута, но като си говорим стигаме до извода, че и двамата грешим един за друг. И да, често ми се налага да нося маска
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Живей, бъди щастлив на момента, не мисли за после..
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? То не е любов от пръв поглед, ами.. не знам, не е любов просто ;dd И да, за жалост съм била влюбена
Не знам, надявам се да съм всичко, за което мечтая сега, да съм достигнала мечтите си и целите си, но най-вече просто всичко, което имам и което съм да ме кара да се чувствам щастлива, удовлетворена и жива![]()
1. Доволен/а ли си от живота си? мисля че да..почти на 100%
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 17,и на толкова се чуствам ;д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Доста
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Промяната от части ме плаши,но винаги се изправям срещу това и пробвам нови неща ;д
5. Злопаметен/а ли си? Да :/
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Донякъде ;д
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Незнам кво съм си мечтала като малка,но ссега не обичам да гледам напред във бъдещето ';д живея за момента ;д
8. Страхуваш ли се от неизветността? Хм,може би
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Любов,здраве,щастие,да съм удовлетворена от живота си ;д
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното,но не е лошо да си осигурен и материално
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Абсолютно
12. Добър човек ли си?Опитвам се
13. Имаш ли модел на подражание?Неаз съм си аз
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Доста съм срамежлива,мразя го тва свое качество ;д но кво да се прави..и да доста от околните ме възприемат като такава,пред много малко хора мога да се отпусна максимално .. но се опитвам да го поправя тва
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Вярвам в привличането от пръв поглед,,любов едва ли може да съществува без да си опознал човека..иначе не мисля че съм била влюбена до сега
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) преуспяла,сигурна,открила пътя по които да вървя,влюбена
1. Доволен/а ли си от живота си? доволна съм, че имам семейство и покрив над главата си. всичко друго за сега липсва, но с времето надявам се ще го постигна
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 16, зависи в какво настроение съм - мога да се държа като 5 годишна и да се лигавя, а понякога се чувствам "емоционално изтощена" като стара баба ;д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? за жалост да
4 Страхуваш ли се да живееш различно? ако промяната е към добро - не
5. Злопаметен/а ли си? зависи от ситуацията
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? добре е човек да бъде егоист понякога, опитвам се да го постигна
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? като малка исках да стана фризьорка и да си имам собствено студио хах :д сега мечтая да срещна любовта, да се махна от България, да работя нещо, което да ми харесва
8. Страхуваш ли се от неизветността? може би
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) да живея в апартамент в ню йорк с гаджето, да изкарваме много пари :Д да помагам на наще финансово и най-важното, разбра се, аз и най-близките ми хора да бъдат живи и здрави
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? и двете са важни, но духовното надделява
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? адски много се надявам да е така
12. Добър човек ли си? другите трябва да кажат, аз се опитвам
13. Имаш ли модел на подражание? не
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? повечето ми казват, че съм срамежлива. и като по-малка наистина бях такава, сега съм по-скоро студена и резервирана към непознати; налага ми се често да нося маска дори пред 'приятелите' ми, жалко (:
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? живей за днес, но мисли за утре
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам, защото такава любов от 'пръв поглед' ми се случи, та ме дръжа 2 години..
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - отслабнала! :Д професия нямам идея, семейство - живееща с любовта на живота ми, може ми с едно мъниче тичащо около нас
Ню Йорк не е този град, който гледаш по телевизията. Доста по-страшничко си е. Да влезеш в чужда територия на черните, не е много добре. Ако видят бял, доста неприятности могат да му създадат. Там всички хора са като единаци и няма приятели/роднини. Сякаш си отишъл с вълци на лов. По-добре се замечтай за някое по-добро място![]()
1. Доволен/а ли си от живота си? Да
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 15, не знам какъв е точния характер за 15 годишен младеж, така че не зная. Около 15 и 18
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Зависи. По принцип не, но не се знае каква е ситуацията.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не, винаги съм го искал.
5. Злопаметен/а ли си? В повечето случаи - не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Зависи за какъв "егоизъм" имате в предвид. Не съм егоист, но ако някой е "натрапчив" и "нагъл", тогава естествено, че съм
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Помня като бях на 5, че имаше един обущар в Пловдив и минавахме покрай него с майка ми и той попита колко е часът. Тогава се замислих и казах: -Знаете ли какво ?! Като стана голям няма да си купя кола, а кон с каруца, защото всички имат коли.. Мечтая да замина за някаде и да не се върна. Да взема всичко, което ми е ценно с мен. Искам да пробия в живота, да следвам в Германия и да не стана "богатия шев", който е с голямо самочувствие, а шеф, който е точен, изискан и проспериращ.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Живот мечта.. Как да ви кажа.. Все още не съм изживял моя, че да мисля за друг
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Естествено. Майка ми колкото и добрини да е направила й се връщат тройно..
12. Добър човек ли си? Може да се каже.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не съм срамежлив, питайте ги как ме приемат, маска се носи, когато се налага. По принцип не
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Когато искаш и желаеш нещо толкова много, постигни го, за да си доволен от себе си.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Това е доста сложна тема.. Не искам да развивам теории, за това - вярвам, да.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се зрял мъж с добра работа в ръце, жена и деца, който държи на тях, каквото и да се случи, с къща, сбъдвайки мечтите си ден след ден. Ще се погрижа да не съм по-зле от 18-20 годишен младеж![]()
1. Доволен/а ли си от живота си?В момента да .
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 14 , но се чувствам като на 10
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Зависи
4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не знам .
5. Злопаметен/а ли си? може да се каже
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да , но ако обичам някого не съм![]()
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
Когато бях малка мечтаех да стана голяма .. Сега мечтая за хубав живот и да намеря сериозен приятел и приятелка на които да споделям всичко
8. Страхуваш ли се от неизветността? не точно
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
Сериозен приятел до мен , най - добра приятелка , да живея хубаво![]()
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Да така е
12. Добър човек ли си?Към тези който обичам съм , а към останалите не![]()
13. Имаш ли модел на подражание? не аз съм себе си
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
Срамежлива съм първите няколко часа . Да . Да![]()
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Всичко се връща![]()
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Не . Не съм била истински влюбена .
1. Доволен/а ли си от живота си? - mm da
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?- na 15 i na 15 se chuvstvam :P
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?-- mm ponqkoga :X
4 Страхуваш ли се да живееш различно?- mne
5. Злопаметен/а ли си? -- mi malko
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?mi ne nesam i ne smqtam che e dobre
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?-- avtomontiorka da staavam
8. Страхуваш ли се от неизветността?--mne
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-mm nz
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?- duhovno :P
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? -- mi rano ili kasno se vrashta da taka e :P
12. Добър човек ли си?- mi spored men da
13. Имаш ли модел на подражание?-- mne
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- mi sramejliva sam i to baq noo chak maska da nosq nee :P
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?- mda
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- mii mm nz![]()
1. Доволен/а ли си от живота си? Доволна съм,но винаги може и повече
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 14,чувствам се малко по-зряла,но не знам дали е така.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? За съжаление-да
4. Страхуваш ли се да живееш различно? Промените са трудно нещо
5. Злопаметен/а ли си? Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да бъда известна,а сега-точно обратното
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Спокоен живот с достатъчно пари и с хората,които обичам
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Иска ми се да беше така
12. Добър човек ли си? Да
13. Имаш ли модел на подражание? Не
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Може да се каже.Околните ме знаят такава,каквато съм. Не нося "маска" пред другите,просто понякога се държа по-различно..
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? В момента не
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не мисля,че съм била истински влюбена.
17. Как се виждаш след 15 години? Не знам..може би успяла
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
1. Доволен/а ли си от живота си? - ПонякогаЕ, като цяло да!
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 16.В зависимост от обстоятелствата, но предимно на толкова или малко по- малко!!!
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Изобщо.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?- Не.
5. Злопаметен/а ли си? - По- скоро паметлива, помня и добро и лошо!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?- Не,не съм и мразя тази черта в хората!!
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?- Като малка мечтаех да бъда ветеринар, а сега искам да уча литература)
8. Страхуваш ли се от неизвестността?- Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)- Ще прилича на този, който имам в момента, но някои хора няма да присъстват в него. Ще имам всичко и всеки за които мечтая !!!!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното, разбира се, но има нужда и от материалното, защото така сме по- сигурни и по- независими!
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?- Не знам.... може би- да, а може би- не!
12. Добър човек ли си?- Няма напълно добри хора,важното е да си "човек", и да- мисля,че съм такъв![]()
13. Имаш ли модел на подражание?- НЕ, искам да бъда себе си!
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- За мен естествеността е едно от най- важните качества....
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?- Бъди себе си, има достатъчно други хора!
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?- Не вярвам в любовта, изобщоо
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- Професия- свързана с литература, Семейство- мъж и две деца, Външен вид- слаба с дълга коса, колкото може повече да си изглеждам като сега)
1. Доволен/а ли си от живота си? Да, определено.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18. Понякога се чувствам като 10 годишно дете, а понякога-по-зряла за възрастта си. Зависи.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не особено, може би само от мнението на най-близките ми.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не забравям, просто негативните емоции от спомените изчезват и те остават просто минали факти. Така че-не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не, даже напротив. Понякога даже си мисля, че трябва да стана по-егоистична, че така хората ми се качват на главата.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана космонавтка и моден дизайнер. Сега мечтая за щастлив живот, близък човек, на когото да разчитам и отново- кариера в областта на дизайна.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не. Както някой е казал: 'Не се страхувай от неизвестното. Може да е по-добро от настоящето".
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Пътуване, откриване на нови неща, любов, деца, природа и най-важното-здраве и щастие.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Дори и да не е в този живот, всичко се връща рано или късно. Кармата си знае своето.
12. Добър човек ли си? Да, определям се като такъв.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Създавам първо впечатление или на надут, или на затворен човек, много хора са ми го казвали. Което всъщност не е така, невероятно открита съм, но само пред близките ми хора.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Les enfants seuls savent ce qu'ils cherchent. (Само децата знаят какво търсят.)
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, и в момента съм. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Силно привличане-може би, но любов-не.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Както се случат нещата.
1. Доволен/а ли си от живота си? Разбира се!! Не съжалявам за нищо което ми се е случило до сега. Правя това, което искам и съм щастлива
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? Чувствам се на толкова на колкото съм, защото съм на мнение, че всяка една възраст трябва да бъде изживяна по най0добрия начин!
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? НЕ
4 Страхуваш ли се да живееш различно? НЕ! По-скоро се страхувам от това да се слея с тълпата!
5. Злопаметен/а ли си? НЕ! Няма нужда да се тровя с неприятни спомени и хора!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Еми...май в някои случаи съм..както е казал един велик човек "Бъди егоист поне веднъж в живота си"![]()
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка си представях едно хубаво бъдеще в доста далечен план (и много силно мечтаех и вярвах, че ще имам такова) В момента се наслаждавам на момента, изживявам го. Мечтая си всеки следваш ден да е по-хубав от предишния!
8. Страхуваш ли се от неизветността? НЕ! Тя винаги ме е привличала
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Животът ми мечта е моя живот. Опитвам се да живея така както аз искам, а не така както другите искат!!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? ДУХОВНОТО, защото всичко материално е изградено върху духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Определено!
12. Добър човек ли си?...това само другите могат да го кажат...с тези които заслужават съм много добра, с тези които не заслужават не съм!
13. Имаш ли модел на подражание? НЕ! МИсля, че всеки трябва да бъде индивидуален и неповторим
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Понеже съм скорпион не разкривам цялото си АЗ на всеки...трябва първо да го опозная!! Не, не си падам от срамежливите
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? ами....те май са много, но много ми харесва този от "Здрач" (филмът далеч не ми е любим...но....) "Ако можехме да живеем вечно, за какво щяхме да живеем?"
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Дааа...любов от пръв поглед съществува-въпросът е да повярваш! Да била съм![]()
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Не ми се мисли какво ще е след 15год.!! Аз живея за мига....каквото ще стане, ще стане! Аз ще бъда там, където ме отвее вятърът![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...