Реших да направя тази темичка за тези, които нямат какво да правят ;рр
И така, ето ги и въпросите, на които бих искала да ви накарам да се замислите, и (разбира се ако желаете) да споделите .. излейте си душата.. бъдете честни, дори това да е единственият път,в който ще бъдете такива...
1. Доволен/а ли си от живота си?
Като цяло - може би не, но все пак не се оплаквам. Има хора, които са в доста по - зле положение от моето.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
На 16 съм.
А на колко се чувствам? Всъщност - зависи. Има моменти , в които се чувствам като супер малкото лапенце, което не го вълнува нищо. В друг се чувствам на над 20+ годишна.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
Не. Да , преди го правех, докато не си изпатих от това мнение и не осъзнах, че е тъпо.
Вече се уверих, че е важно АЗ какво мисля и правя това, което АЗ искам.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?
Не.
5. Злопаметен/а ли си?
Да.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
Не винаги , но има моменти, в които съм супер голяма егоистка. Дали е за добре? Зависи.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
Мечтах и мечтая все още за околосветско пътешествие.
А амбициите ми са да получа едно добро образование и са уча , и работя това, което ми се иска.
8. Страхуваш ли се от неизветността?
Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
Заедно с човека , който обичам (приятеля ми, с който съм в момент), без да имаме някакви проблеми, които се опитват да ни попречат да сме заедно. Да живея сред хора, които не за завистливи и лицемерни. Да работя това, което ми харесва и куп подобни неща.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
Духовното, разбира се. Макар, че без материалното няма да можем да съществуваме, но по - голяма и най - голяма част обръщам на духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
Така е или поне се надявам да е така. И силно се надявам всеки да получи това, което е направил и заслужил.
12. Добър човек ли си?
Така си мисля, макар с определени индивиди да се държа лошо.
13. Имаш ли модел на подражание?
Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
Не се смятам за срамежлива, по - скоро в повечето случаи съм притеснителна.
Да, околните си мислят, че съм срамежлива.
И да, в повечето случаи нося "маска", която прикрива проблемите ми. (А пред важните за мен хора съм си такава, каквато съм - без маски)
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
Да. "Аз мога", "Аз действам"
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
Не вярвах, докато не го изпитах.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
Омъжена за сегашния ми приятел, работеща като блестяща лекарка. Външен вид? Не знам
Надявам се, че не ви е било скучно : )))) Ще се радвам да пишете.. Моля, без обиди относно темата, просто ми стана интересно и реших да я пост-на