1. Доволен/а ли си от живота си? - г/д
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 12 .. а се чувствам се на 14 , 15 :Д:Д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - чат пат :Д
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - мнее .. нз
5. Злопаметен/а ли си? - хаха .. много .. хохо
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - мне не съм .. и не : зависи
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - като малка .. да стана банкерка .. хахахах .. сега искам да стана .. архитект .. иначи в момента искам да вляза там където съм си избрала .. и т.н. :Д:Д:Д:Д
8. Страхуваш ли се от неизветността? - мда .. г/д
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - свобода .. любов .. приятелство ^ ^ ^ ^
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - мм .. незнам :Д .. може би
12. Добър човек ли си? - сигурно .. :Д
13. Имаш ли модел на подражание? - мнееееее !!
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? да многооо съм срамежлива .. :Д те също ме приемат като срамежлива .. поне тези които ме познават много добре .. и да нося понякога -- завииси )
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - мннее ..
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - да вярвям .. и не точно :Д
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - за професия .. надявам се архитект .. за семейството .. например с две деца .. щастливо омъжена :Д:Д:Д .. външен вид нзз ..