.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Групово пазаруване! :)

Здравейте хора! Аз(както и повечето момичета предполагам), мразя, когато видя някой с дрехи като моите, пък и търся различни и оригинални неща, което много ме кара да харесвам онлайн пазаруването. Имам карта, но вече смятам да не я използвам(причини няма да обяснявам). Таа...има много сайтове, в котоо има много хубавии и евтини неща, нооо доставките са много високи. Затоова имам идея да се събираме хора за различни сайтове и да поръчваме заедно. Ето аз как си го представям да стане: Някой поръчва нещата и плаща с неговата карта, нещата пристигат на неговия адрес, а оттам той ги праща на останалите с еконт например и при получаване другите си дават дължимата сума. Да, малко объркано става с това да се изпраща по еконт и т.н., но пък да се надяваме, че някой ще се навие.
    Обмисляла съм също почърки от американски сайтове (forever21, victoria's secrests, etc), но за там нещата ще станат по-трудно, пък и по-малко хора ще са навити според мен. Но все пак има начин. Ето чрез този сайт например: http://www.buynowfromusa.com/ ... На мен поне ми изглеждат надеждни нещата...Абее...ако има желание, имаа и начин.
    Също така има много хора, които се занимават с поръчване на неща и досатавяне и т.н.

Предлагам също тук да се пишее, когато хората сее събират за поръчки (от най-различни магазини),за да не се налага да преглеждам поотделно темии за различни магазини ии накрая да се окаже, че съм изпуснала крайния срок за поръчката и т.н...*нее можах да го обясняя добре, нооо надявамм сте разбрали*

Надявамм се да харесате идеята на темата.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Едва ли някой ще се навие. И forever21 имат европейски онлайн магазин.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ами в други теми съм виждала хора, които са се организирали така, само дето трябва да ходиш по различни теми да ги търсиш, а много по-удобо ще е според мен да се пишат всички тук. А кой е европейскията магазин на forever21, защото аз за първи път чувам за такова нещо...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам кой ще се навие да заплати поръчка на десетки непознати хора, надявайки се после тези същите хора да си платят поръчаните стоките.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+1
    Ами бях мяркала сайт на forever21 с валута в евро, което ме наведе на мисълта, че е европейски. Може и да съм се подвела.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Даммм имат европейски сайт както и магазини в Европа...Живея в Белгия и ми е любимия магазин ^^, отвориха го наскоро..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си