.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 268
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    defender, не, а нужно ли е за да опозная тази или която и да е друга религия ?

npp, твоите шизофренични пристъпи май се повтарят доста често. Обясни ми как така смяташ, че източните религии са зло, как твоя бог те е спасил от армията на злото (или там каквото и да е) след като самият ти написа, че не вярваш в злото, ада и прочие ?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Аз съм будист.Дай запалка и буда и съм готов ахаахахах.Бъзикам се аз не пуша.

И защо смятате еврейна измамник Йисус за Бог ?
    3начи готово-с неговите две ръце той е сътворил планетите,галактиките и Вселената ахахахах.
    Исус не е самият Бог, обаче най-малкото е вторият в божествената йерархия, Той е самият Господ, навсякъде където в Библията пише "Господ Бог", с тази фраза се посочва не само Богът Отец, но и Него, Господът, станал по-късно известен с името Исус, няма друг Христос освен Него

"Аз и Отец едно сме." Йоан 10: 30,

"И сега прослави Ме, Отче, у Себе Си със славата, която имах у Тебе преди създанието на света." Йоан 17: 5,

"Отче, желая гдето съм Аз, да бъдат с Мене и тия, които си Ми дал, за да гледат Моята слава, която си Ми дал; защото си Ме възлюбил преди създанието на света." Йоан 17: 24,

"Исус им рече: Истина, истина ви казвам, преди да се е родил Авраам, Аз съм." Йоан 8: 58,

"И Бог каза: (Сине Мой, нека) Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие;" Битие 1: 26,

"И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа." Битие 2: 7,

"Бог Който при разни частични съобщения, и по много начини, е говорил в старо време на бащите ни чрез пророците, в края на тия дни говори нам чрез Сина, Когото постави наследник на всичко, чрез Когото и направи световете..... А за Сина казва:... "В началото Ти, Господи, си основал земята, И дело на Твоите ръце е небето;" Евреи 1: 1-10,

"И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите." Откровение 19:16 ,

"И сам царят служи на нивите." Еклесиаст 5: 9,

"който иска да стане големец между вас, ще ви бъде служител; и който иска да бъде пръв между вас, ще ви бъде слуга; също както и Човешкият Син не дойде да Му служат, но да служи, и да даде живота Си откуп за мнозина." Матей 20: 26-28

според нашите представи, няма как същество, което видимо за нас е човешко, да е участвало в сътворението на вселената, обаче за Бог е напълно възможно да прави своят Син участник в сътворението на вселената, както и да направи Той да присъства на много места в вселената едновременно

"Защото първо ви предадох онова, което и приех, че Христос умря за греховете ни според писанията; че бе погребан; че биде възкресен на третия ден според писанията; и че се яви на Кифа, после на дванадесетте, че след това се яви на повече от петстотин братя наведнъж" 1 Коринтяни 15: 3-6
    Последно редактирано от npp : 04-11-2012 на 10:50

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    npp, твоите шизофренични пристъпи май се повтарят доста често. Обясни ми как така смяташ, че източните религии са зло, как твоя бог те е спасил от армията на злото (или там каквото и да е) след като самият ти написа, че не вярваш в злото, ада и прочие ?!
    ти да не би да вярваш в злото, смъртта или ада, да се надяваш на тях за нещо добро и да им се молиш?!, къде прочие в Библията виждаш някой от Пророците да посочва вяра в зло, смърт или ад за нещо свято/праведно/нормално?!

след като има само един единствен Бог - Отца, и само един единствен Господ - Исус Христос, и след като има правилна вяра в Тях, и след като всяка друга форма на вярата е грешна, тогава няма как религиите, които не изповядват правилната вяра да са 100% Добро и 0% зло

"А относно идоложертвеното(т.е. що се отнася до верческата/духовната неправда): Знаем, че ние всички уж имаме знание да разрешим въпроса(т.е. досега обикновено тенденцията в това отношение беше че повечето вярващи бяха склонни да си мислят че имат знания за да разрешат въпроса)! Но знанието(т.е. но знанието в вярата) възгордява, а(докато) любовта (е която) назидава(т.е. смирява). Ако някой(т.е. ако някой вярващ) мисли, че знае нещо(сиреч, в вярата), той още не е познал както трябва да познава. Но, ако някой люби Бога(т.е. истинският Бог), той е познат от Него. Прочее, относно яденето от идоложертвеното(т.е. относно следването/практикуването на верческа/духовна неправда), знаем, че никакъв бог, изобразен от идол, няма на света(т.е. че няма такъв истински Бог, който е основан на неправда/зло), и че няма друг Бог освен един. Защото, ако и да има така наричани богове, било на небето или на земята, (както има много богове, и господари(т.е. и христосовци) много), но за нас(т.е. за всеки човек на вселената е така че) има само един Бог, Отец, от Когото е всичко, и ние за Него, и един Господ, Исус Христос, чрез Когото е всичко, и ние чрез Него. Но това знание го няма(т.е. обаче досега тази съвест я нямаше/това разбиране го нямаше) у всички; и някои, като и до сега имат(т.е. и така някои вярващи като и досега имаха) съзнание за идолите, ядат месото(т.е. следваха/практикуваха вярата) като жертва на идолите(т.е. служейки/в служба на неправдата/злото); и съвестта им като слаба, се осквернява(т.е. и съвестта им като отслабваше по този начин, се оскверняваше). А това що ядем(т.е. а окултизма/идолослужението/чрезмерната вяра), не ще ни препоръчва на Бога(т.е. на истинският Бог); нито ако не ядем(т.е. нито ако не го/я следваме/практикуваме), губим нещо; нито ако ядем(т.е. нито ако го/я следваме/практикуваме), печелим нещо." 1 Коринтяни 8: 1-8
    Последно редактирано от npp : 04-11-2012 на 11:11

Град
    София
    Зло може да прояви всеки един от нас. Смъртта е естествен завършек на всяко живо същество /животно или човек/. А в ад вярвате християните, като също така смятате, че който не изповядва вашата религия и не вярва във вашият бог, ще гори в ада. Сега ти ми обясни по какъв начин източните религии са зло, ти сам си писал в другите си постове за армия на злото която те е преследвала и прочие и прочие щуротии.

Мега фен
    ^
    не разбираш ли, че твоята будиска религия само лъжливо те самоуспокоява, че няма ад, за да те направи безгрижна, за твоето спасение, не виждате ли колко атрофирал е човешкия мозък и как с лекота се подава.
    Последно редактирано от defender : 04-11-2012 на 12:42

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Зло може да прояви всеки един от нас. Смъртта е естествен завършек на всяко живо същество /животно или човек/. А в ад вярвате християните, като също така смятате, че който не изповядва вашата религия и не вярва във вашият бог, ще гори в ада. Сега ти ми обясни по какъв начин източните религии са зло, ти сам си писал в другите си постове за армия на злото която те е преследвала и прочие и прочие щуротии.
    както вече казахме и в по-горни post-ове, аз не вярвам в злото, нито в смъртта, нито в ада, нито в какъвто и да е зъл дух, и това е съвсем нормално, но борбата на истинските Светии е против всички духове на "тъмнината", ето каква участ ги очаква:

"И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел." Откровение 19: 20,

"И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове." Откровение 20: 10,

"И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро е втората смърт. И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро." Откровение 20: 14-15

просто всеки зъл дух ще бъде обезвреден, понеже целта е вечно спасение за всички човеци/одушевени, а то не е възможно да дойде докато силите на злото не бъдат напълно премахнати веднъж завинаги от всеки човек

"нашата борба не е срещу кръв и плът(т.е. не е против души(-те), одушевени(-те) същества и човеци(-те)), но срещу началствата(т.е. но срещу системите), срещу властите, срещу духовните сили на нечестието(т.е. на неправдата/злото) в небесните места(т.е. в духовните места)." Ефесяни 6: 12

Бог е Дух, и Неговото Царство е Духовно, "тъмнината" също е дух, и нейното царство също е духовно, а духовното е в основата на всяко нещо от вселената, ето защо неправедните религии са зло, защото именно те са източникът на злото, понеже то влиза в света именно посредством верческото/духовното беззаконие

"А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал(т.е. и ето дявола бе роден/дойде от "тъмнината", а в сравнение с съществата, които истинският Господ Бог създаде, дявола беше лукав). И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред(т.е. което е отвъд) градината(сиреч, "дървото" на окултните за човека знания и способности/дейности), Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете; но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите(т.е. окултните/трансценденталните сетива) и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото(т.е. и ще станете равни на самият Бог по знание и могъщество). И като видя жената, че дървото беше(т.е. че "дървото" привидно изглеждаше) добро за храна, и че беше приятно за очите(сиреч, за тъмната област на човешкият ум), дърво желателно, за да дава знание(т.е. за да дава големи духовни знания и способности), взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. окултните/трансценденталните сетива) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и от онзи момент нататък те започнаха да възприемат Божиите Творения като срамни и нечисти); и съшиха смокинови листа(т.е. и изнамериха множество лъжливи духовни знания) та си направиха препаски(т.е. та си направиха човешка религия)." Битие 3: 1-7,

"както чрез един човек грехът(т.е. системата на верческото/духовното беззаконие) влезе в света, и чрез греха смъртта(т.е. бедите/страданията), и по тоя начин смъртта мина във всичките човеци, понеже всички съгрешиха(т.е. понеже мнозина се оказаха под системата на верческото/духовното беззаконие, кои като негови служители, кои като негови жертви), - (защото и преди закона грехът беше в света(т.е. защото и преди първородният грях сатана беше в вселената), грях, обаче, не се вменява, когато няма закон(т.е. грях обаче не се вменява на онези, които не вършат верческо/духовно беззаконие); при все това от Адама до Моисея смъртта царува и над ония, които не бяха съгрешили според престъплението на Адама(т.е. дори и над онези човеци/одушевени, които никога не са вършили и не вършат верческо/духовно беззаконие), който(т.е. който Адам) е образ на Бъдещия; но дарбата(т.е. но правилната вяра) не е такава каквото бе прегрешението(т.е. каквато е (по-)грешната вяра); защото, ако поради прегрешението на единия измряха(т.е. защото, ако поради верческото/духовното беззаконие на злият род от неправедни духовници/вярващи погинаха) мнозината, то Божията благодат(или: Спасението от истинският Бог) и дарбата(т.е. и правилната вяра) чрез благодатта на един човек(т.е. на едно одушевено същество), Исус Христос, много повече се преумножи за мнозината; нито е дарбата(т.е. нито правилната вяра е), каквато бе съдбата(т.е. лошата участ), чрез съгрешението на един(т.е. чрез верческото/духовното беззаконие на злият род от верчески/духовни беззаконници); защото съдбата беше от един грях(т.е. беше от верческото/духовното беззаконие) за осъждане, а дарбата от много прегрешения за оправдание; защото, ако чрез прегрешението на единия(т.е. защото ако чрез верческото/духовното беззаконие на злият род от неправедни духовници/вярващи) смъртта царува чрез тоя един(т.е. чрез тях), то много повече тия, които получават изобилието на благодатта и на дарбата, сиреч правдата, ще царуват в живот чрез единия, Исус Христос), - и тъй, както чрез едно прегрешение(т.е. и както чрез верческото/духовното беззаконие) дойде осъждането на всичките човеци, така и чрез едно праведно дело(т.е. така и чрез Божията Правда) дойде на всичките човеци оправданието, което докарва живот. Защото, както чрез непослушанието на единия човек(т.е. на злият род от верчески/духовни беззаконници) станаха грешни мнозината, така и чрез послушанието на единия мнозината ще станат праведни. А отгоре на това дойде и законът(т.е. несъвършените/неправедните вероучения/вероизповедания), та се умножи прегрешението; а гдето се умножи грехът, преумножи се благодатта(т.е. там истинският Бог дойде за да противодействува); така щото, както грехът бе царувал и докара смъртта, така да царува благодатта чрез правдата(т.е. чрез Божията Правда) и да докара вечен живот чрез Исуса Христа нашия Господ." Римляни 5: 12-21
    Последно редактирано от npp : 04-11-2012 на 12:42

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    както вече казахме и в по-горни post-ове, аз не вярвам в злото, нито в смъртта, нито в ада, нито в какъвто и да е зъл дух, и това е съвсем нормално, но борбата на истинските Светии е против всички духове на "тъмнината",
    Ако отричаш съществуването на злото (най-вече злото в себе си), как тогава ще се бориш с него "свидетелю".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ако отричаш съществуването на злото (най-вече злото в себе си), как тогава ще се бориш с него "свидетелю".
    кога сме казали че злото не е съществувало досега?!, ако то не съществуваше, нито библейските писания щяха да бъдат написани, понеже в тях се свидетелствува именно за борбата против злото за вечно спасение на всички човеци/одушевени

Мега фен
    кога сме казали че злото не е съществувало досега?!, ако то не съществуваше, нито библейските писания щяха да бъдат написани, понеже в тях се свидетелствува именно за борбата против злото за вечно спасение на всички човеци/одушевени
    ааааа, добре тогава, успокоих се. Айде със здраве.

и много поздрави на жената и на децата - живи и здрави. Айде.

ПП: много поздрави и на Пенка от Гоце Делчев (тя си знае)
    Последно редактирано от defender : 04-11-2012 на 13:19

Мега фен Аватара на Concussion
    npp, а според теб какво се случва след смъртта с "неправедните"?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    npp, а според теб какво се случва след смъртта с "неправедните"?
    ако говориме за злите, молитвите на Светиите са за спасение на всички човеци/души, иначе лично аз няма как да гарантирам какво ще стане с един или друг след смъртта, затова и никой от Светиите не съди(не осъжда), но борбата им е за спасение на всички, ето защо и досега имаше много хора, които се страхуваха от евентуално възмездие след смъртта, затова и не смееха да съгрешават, понеже не знаеха какво ще се случи след смъртта с тях, иначе самият аз винаги пледирам за спасение пред истинският Господ Бог, по простата причина че по принцип няма полза/смисъл от удължаване на страданията, понеже и без друго през първите 5-6 хилядолетия от/в следващите повторения на вечността отново ще има всякакви страдания за всяка една от душите, ето защо истинските Светии работят за пълното Спасение на всички човеци/одушевени

"И тъй, увещавам, преди всичко, да отправяте молби, молитви, прошения, благодарения за всичките човеци, за царе и за всички, които са високопоставени, за да поминем тих и спокоен живот в пълно благочестие и сериозност. Това е добро и благоприятно пред Бога, нашия Спасител, Който иска да се спасят всичките човеци и да достигнат до познание на истината(т.е. и да станат незли/добри). Защото има само един Бог и един ходатай(или: един Господ) между Бога и човеците, човекът(т.е. одушевеното същество) Христос Исус, Който, като своевременно свидетелство за това, даде Себе Си откуп за всички; за което аз бях поставен проповедник и апостол, (истина казвам, не лъжа), учител на езичниците(т.е. на човеците от езическият свят) във вярата и истината." 1 Тимотей 2: 1-7

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    не разбираш ли, че твоята будиска религия само лъжливо те самоуспокоява, че няма ад, за да те направи безгрижна, за твоето спасение, не виждате ли колко атрофирал е човешкия мозък и как с лекота се подава.
    Абе, момче, ти четеш ли, бе ? Къде съм написала, че съм будистка ? Не съм аз тази с атрофиралият мозък, бъркаш се нещо.

Великден според муслиманите

http://www.youtube.com/watch?feature...v=QSgvwQcVa8A#!

Мега фен
    ^
    Тогава някой от книжниците и фарисеите отговориха и рекоха: Учителю, искаме да видим личба от Тебе.
    Но Той им отговори и рече: лукав и прелюбодеен род иска личби; но личба няма да му се даде, освен личбата на пророк Иона защото, както Иона беше в утробата китова три дни и три нощи, тъй и Син Човеческий ще бъде в сърцето на земята три дни и три нощи

Както се знае Христос бил положен в гробница. Входа на гробницата била затворен с много тежък камък и била поставена стража пред гробницата. Ако Христос не е бил мъртъв и след това да е Възкръснал, а е бил жив в гробницата и след три дни е излязъл, ами то тогава това нямаше да бъде никаква личба (знамение), защото това може да бъде направено и от други хора - каква личба (знамение) ще е да стоиш в една стая 3 дни и да излезеш на третия ден - това знамение ли щеше да е?
    А в цитата горе ясно е казано, че ще им бъде дадена личба (знамение)
    А от възкресението има ли по-голямо знамение дадено на човеците.
    Последно редактирано от defender : 04-14-2012 на 10:05

Мега фен
    учението в Библията е не просто за вяра в Бог чрез съблюдаване на установени в нея заповеди, но за чиста вяра в истинскят Господ Бог чрез търсенето на нещо по-Добро за човеците/душите с цел да им бъде осигурено възможно най-Доброто за Вечен Живот, но все пак нещо, което може да се окаже малко или много неизвестно, или такова каквото малко или много не е имало досега, понеже истинскят Господ Бог е Онзи, Който осигурява Добрите неща, докато Светиите са онези, които ходатайстват пред Него за тяхното осигуряване

"Поради това, нека оставим първоначалното учение за Христа и нека се стремим към съвършенство, без да полагаме изново за основа покаяние от мъртви дела, вяра в Бога, учение за кръщения, за ръкополагане, за възкресяване на мъртви и за вечен съд. И това ще сторим, ако Бог позволи. Защото за тия, които веднъж са били просветени, и са вкусили от небесния дар, и са станали причастници на Светия Дух и са вкусили, колко е добро Божието слово, още са вкусили и от великите дела, които въвеждат бъдещия век, а са отпаднали, невъзможно е да се обновят пак и доведат до покаяние, докато разпъват втори път в себе си Божия Син и Го опозоряват. Защото земята, която се е поила от дъжда, що пада често на нея, и която ражда трева полезна на тия, за които се и обработва, получава благословение от Бога; но ако ражда тръни и репеи, отхвърля се; тя скоро ще се прокълне, и сетнината й е да се изгори. Обаче, ако и да говорим така, надяваме се от вас, възлюбени, за нещо по-добро, нещо, което води към спасението." Евреи 6: 1-9,

"Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните; още и долните и презрените неща на света избра Бог, да! и ония, които ги няма, за да унищожи тия(т.е. за да премахне лошите), които ги има, за да не се похвали ни една твар пред Бога. А от Него сте вие в Христа Исуса, Който стана за нас мъдрост от Бога, и правда, и освещение, и изкупление; тъй щото, както е писано, "който се хвали, с Господа да се хвали"." 1 Коринтяни 1: 27-31

например, досега от началото на тази вечност никога не е имало съвсем директно пълно спасение и вечен живот от истинският Господ Бог за всички човеци/одушевени
    Последно редактирано от npp : 04-14-2012 на 12:21

Мега фен
    ..............понеже истинскят Господ Бог е Онзи, Който осигурява Добрите неща, докато Светиите са онези, които ходатайстват пред Него за тяхното осигуряване
    ееееее, най-накрая някакво просветление, ако продължаваш да говориш в този дух може някой ден да ти повярвам, че си свидетел на словото.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Автора на темата е тотално заблуден,задава толкова тъпи въпрос,че няма накъде.. вие му отговаряте,той пак неговата си!
    А моята теза е,че религиите малко или много са измислени за да има ред на земята,много хора не правят нещо,не защото не искат а защото според религията им това не е правилно...
    Всеки има право да приема нещата,както си иска.Всеки има своя истина сам за себе си,всеки вижда нещата по различен начин.
    Аз вярвах сляпо в Бог,и още вярвам,че го има но не вярвам в религията.. наречете ме анархист,това е положението

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Предполагам имаше в предвид антихрист, не анархист? Иначе си просто нерелигиозен.

Град
    Памплона
    Не,точно анархист си имах предвид,макар и не напълно думата да отговаря на личността ми..
    Просто мразя налагането на всякакъв вид правила,дали религиозни,дали политически все тая!
    Човек трябва да отговаря сам за себе си и САМО пред себе си,за собствените си дела Това е.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Ясно, в първоначалния ти пост не видях връзка с политиката, а по принцип с това свързвам 'анархист'.

Град
    Памплона
    Добре Аз го свързвам с това,което вече обясних Няма лошо де...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Автора на темата е тотално заблуден,задава толкова тъпи въпрос,че няма накъде.. вие му отговаряте,той пак неговата си!
    А моята теза е,че религиите малко или много са измислени за да има ред на земята,много хора не правят нещо,не защото не искат а защото според религията им това не е правилно...
    Всеки има право да приема нещата,както си иска.Всеки има своя истина сам за себе си,всеки вижда нещата по различен начин.
    Аз вярвах сляпо в Бог,и още вярвам,че го има но не вярвам в религията.. наречете ме анархист,това е положението
    Ето поредния философ.
    Тези,дето си мислите,че разбирате всичко сте ми ясни,повърхностно мислещи и вярващи на първото нещо,което ви кажат,без да се съмнявате малко даже.Ама как да се съмнявате-то мозък се иска,анархистчо.Заради такива като тебе сме на тоз хал.Никой вече не зачита нищо.Всеки си прави квото си иска в таз държава.

И религиите не са измислени да има ред,а да държат хората в подчинение и страх.Сляп ли си-не прави това,не прави онова,ЗАЩОТО ЩЕ ОТИДЕШ В АДА.И овцете роби слушат и изпълняват.
    Няма никакъв шибан смисъл от религиите.

А,да,вместо да ми отговаряш,по-добре се качи на колата си и смачкай за кеф някое дете,подпали магазин или ограби и изнасили някоя жена-майната им на реда и правилата.Да живее Анархията !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Град
    Памплона
    Аз също се съмнявам,чрез съмнението достигаме до истината!Специалността ми е философия... но ето,че ти пак си говориш твоето,къде казах,че вярвам в Бог и неговите заповеди?Та ми казваш какво да наяправя...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Аз също се съмнявам,чрез съмнението достигаме до истината!Специалността ми е философия... но ето,че ти пак си говориш твоето,къде казах,че вярвам в Бог и неговите заповеди?Та ми казваш какво да наяправя...
    Сама си написал, че вярваш в Бог. В какъв бог вярваш ти и защо ?! Какво ще се промени в живота ти ако Бог го нямаше ? Защо изобщо имаш нужда от тази вяра ? Вярваш в бог, ама не вярваш в религията, съответно не спазваш написаното в библията. Повечето православни християни просто биха те нарекли безбожен и биха те пратили да гориш в ада. За тях дори носенето на мартеници е ерес.
    Последно редактирано от Rebirthing : 04-16-2012 на 14:23

Да, но в България са много малко хората, които отговарят на думата "християнин". Повечето се пишат такива, но следват сляпо езически традиции. Традиции които дори не знаят откъде идват и защо аджеба ги практикуват. Това са "християните" в България...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си