- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета достатъчни ли са тези мерки ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
15-18, както каза някой по- горе. Идеален размер. Дали ще ме задоволи обаче е друг въпрос. Не зависи само от това.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не знам точно за 6-те сантиметра, ама тая сексоложка при Слави в "Мъжът и жената интимно", едва ли не каза че толкова си е напълно достатъчно да се достигне до G-точката, пък майната му на останалото![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Циците нямат роля в секса. Тва значи ли, че абсолютно плоско момиче е окей, щом има вагина? Мен би ме отблъснало. Същото и с хуя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе клитора не се ли намираше в горното начало на малките срамни устни?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Еми брат.... най-добрия ми приятел има 19см паток, моя е къде къде по-малък(по-малък от 15). Спали сме с една и съща и тя казва, че аз съм по-добър, прави си изводи.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако не мислиш за това точно колко см е и просто правиш това, което ви харесва на двамата, няма да имаш никакви проблеми
А наистина много си зависи от момичето и нейното мнение(ако е от тея лакомите и й кажеш колко е, може преди да сте правили нещо да те отреже, просто защото й се вижда малко)
Моя съвет е "Не мисли за размера и се наслади на удоволствието!"
Бате за чекията размера няма никакво значение!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е, как така бачка? На мене си ми излизаха? Ся ме караш пак да я пробвам.. я обясни.
пп. stone4 . По-добре задавай въпроси "как да успея да спя с момиче преди да стана на 25", отколкото дали щи стигнат тия сантими.
пп.2 shadow, оказа се, че една съседка, която ме мрази, от блока в студ. град, е колежка на приятелката ти и бях предал да прати поздрави. Ся и забравих името на тая..съседка.
Последно редактирано от umri : 04-07-2012 на 20:33
Temet Nosce
벨야카
Същество от женски пол те мрази? Въй, въй.
Ти ако не знаеш к'во да прайш с лангата си и 20см няа са достатъчни. Ръгай там пък к'вото излезе![]()
Друго си е..