.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 246
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от cartoonnetwork Виж мнението
    До кога е срока с снимките ?
    То не мина ли вече? :д

Голям фен Аватара на adoreher
    предварително
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...5PG4avglvg.JPG
    и ми е ного интересно къде са снимките на другите

Мега фен
    Град
    <3
    соу свееет :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма ги естетсвено. XD Няма и да се появят. На никого нищо не му коства една снимка с надпис, особено при положение, че редовно качва снимки на задника си в прашки. Те го играят ощипани госпожички, защото просто не са те. Не искам и да знам какво са.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Няма ги естетсвено. XD Няма и да се появят. На никого нищо не му коства една снимка с надпис, особено при положение, че редовно качва снимки на задника си в прашки. Те го играят ощипани госпожички, защото просто не са те. Не искам и да знам какво са.
    беше реторичен въпрос ;d

Мега фен Аватара на machoka
    в крайна сметка ги изтрихме, както и всеки следващ профил, който счета за подозрителен.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Това са глупости всеки/всяка който/която мааалко разбира от фотошоп може да си направи снимката
    Последно редактирано от ubuntureload : 04-13-2012 на 21:06
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Искам да добавя тоя explosion_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1172684.html
    Има два варианта или е изключително голям нарцис с биполярно разстройство (в който случай се извинявам) или се представя за някой, който не е.

П.П. От пловдив е

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Искам да добавя тоя explosion_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1172684.html
    Има два варианта или е изключително голям нарцис с биполярно разстройство (в който случай се извинявам) или се представя за някой, който не е.

П.П. От пловдив е
    Този е от поколението на Наско и Дизела.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

anonymous708973
    Guest
    Що да е фейк пичът? Инструктор бил, има си нормални снимки... нищо му няма.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що да е фейк пичът? Инструктор бил, има си нормални снимки... нищо му няма.
    Начинът по, който пише. Снимките, които качва.
    Поне на такъв ми прилича но това е лесно опровержимо

Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94 Виж мнението
    Айде стига вече бе!Ставате смешни!Ся поне с тая намерихте начин да си покажете ненавистта към този или онзи!Ама ще ми стане мноо куул ако някой изпере една жалбичка в комисията за защита от дискриминация и тогава ще видя най-вече разните му там мачоци и тем подобни надъхани ментета!Нищо лично ама се уляхте вече и гледам ,че форума замря ,а всеки ново регнат е фейк!

Христос Возкресе!
    и кво; толкова ли е грудно да си направите една снимка

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    МироАндонов - форума замря защото след обновяването му, половината от функциите му не работят.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ няма нужда да се подлага на съмнение всеки тая тема не цели да си правимЕ албуми

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    предварително
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...5PG4avglvg.JPG
    и ми е ного интересно къде са снимките на другите
    Първата и единствена снимка в цялата тема, а именно 6 страници! Браво момиче, кефиш ме

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Моля към темата да се добави и AilinBaby. Момичето, чието снимки качва е момиче, с което бяхме в съседни класове. Подозирам че е фейк, но няма начин да съм сигурна. Пък нищо не и пречи да се снима заедно с табелка тийнпроблем.

Banned Голям фен
    Айде добавете целия форум най-добре!Така поне ще сте сигурни,че няма да изпуснете никой!И къде зачезна оня Nikolow93 с 58-те мнения от 2012 дето обвиняваше наляво надясно кой е фейк и трол!
    Бати спрете се бе ,осъзнайте се!
    Бате ти се успокой смисъл като човек хапан от камера ще ти кажа че няма смисъл да правиш такъФ сеир

Айде стига вече бе!Ставате смешни!Ся поне с тая намерихте начин да си покажете ненавистта към този или онзи!Ама ще ми стане мноо куул ако някой изпере една жалбичка в комисията за защита от дискриминация и тогава ще видя най-вече разните му там мачоци и тем подобни надъхани ментета!Нищо лично ама се уляхте вече и гледам ,че форума замря ,а всеки ново регнат е фейк!

Христос Возкресе!
    Алоо кондьо бияча се обади... жалко, че днеска е велик празник и не искам да те храня..

Голям фен
    az sum fake ve haha

anonymous708973
    Guest
    Абе... замислете се малко за Александра1993. Тузаро й е съсед и бая пъти са споменавали във форума, че са се виждали из квартала, а пък той си е истински, така че... май избързахте.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защо тогава не пуска снимка? В смисъл... снимала се е в какви ли не по-мръсни пози и облекла. Не е като да и коства нещо една снимка с табела Teenproblem.
    За нея и аз се чудех, защото е във форума от страшно много време и не ми звучеше логично да е фейк.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пантерке, тя може и да си е реална, но да пуснеш снимка с името на форона коства три минути средно, тъй че..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на draid
    Навярно знаете, че при наличието на елементарни познания и желание не може да спрете никои да пише и да се регистрира във форума. Единственото което може да се направи е да му се трият профилите и да се надявате, че ще му писне да прави. Иначе наистина не е лошо да има някакъв контрол особено след като неминуемо кръжат много чичковци с нечисти намерения към подрастващите пишещи в този форум, уви обаче този род контрол е доста труден.

Мега фен Аватара на xoxi
    Миро, това че някои хора живеят в този форум и са готови да подават жалби, е меко казано тъжно.
    Представи си, че имаш дъщеря и тя посещава такъв форум. Представи си, че си е намерила приятелка от форума, която всъщност е 40-50 годишен загорял мъж.
    Или пък си представи, че дъщеря ти има снимка по бански и някой е решил да се представи за нея, започвайки да се регистрира във форуми, да слага снимката на дъщеря ти и да обяснява с колко е спала, на колко е правила свирки и т.н.
    Да си направиш 1 снимка не коства нищо. Това, че някои тръгват да си оправдават, да се крият, да разтягат локуми или да показват личните си кореспонденции с някой е форума, навява на мисълта, че такива хора наистина е по-добре да се изтрият.
    Всякакви хора могат да се крият и зад останалите никове, които не качват снимки, нищо не е сигурно, но кражбата на чужда самоличност също е наказуемо престъпление.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като видя ника на въпросния Миро и се сещам за онзи невероятен индивид Алекс /глобала/
    тъжна история =/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си