- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички пловдивчанки:
предварително
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...5PG4avglvg.JPG
и ми е ного интересно къде са снимките на другите
соу свееет :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма ги естетсвено. XD Няма и да се появят. На никого нищо не му коства една снимка с надпис, особено при положение, че редовно качва снимки на задника си в прашки. Те го играят ощипани госпожички, защото просто не са те. Не искам и да знам какво са.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
в крайна сметка ги изтрихме, както и всеки следващ профил, който счета за подозрителен.
Това са глупости всеки/всяка който/която мааалко разбира от фотошоп може да си направи снимката![]()
Последно редактирано от ubuntureload : 04-13-2012 на 21:06
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Искам да добавя тоя explosion_ - http://www.teenproblem.net/users/view/1172684.html
Има два варианта или е изключително голям нарцис с биполярно разстройство (в който случай се извинявам) или се представя за някой, който не е.
П.П. От пловдив е![]()
Що да е фейк пичът? Инструктор бил, има си нормални снимки... нищо му няма.
МироАндонов - форума замря защото след обновяването му, половината от функциите му не работят.
^^ няма нужда да се подлага на съмнение всекитая тема не цели да си правимЕ албуми
![]()
Моля към темата да се добави и AilinBaby. Момичето, чието снимки качва е момиче, с което бяхме в съседни класове. Подозирам че е фейк, но няма начин да съм сигурна. Пък нищо не и пречи да се снима заедно с табелка тийнпроблем.
az sum fake ve haha
Абе... замислете се малко за Александра1993. Тузаро й е съсед и бая пъти са споменавали във форума, че са се виждали из квартала, а пък той си е истински, така че... май избързахте.
Защо тогава не пуска снимка? В смисъл... снимала се е в какви ли не по-мръсни пози и облекла. Не е като да и коства нещо една снимка с табела Teenproblem.
За нея и аз се чудех, защото е във форума от страшно много време и не ми звучеше логично да е фейк.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Навярно знаете, че при наличието на елементарни познания и желание не може да спрете никои да пише и да се регистрира във форума. Единственото което може да се направи е да му се трият профилите и да се надявате, че ще му писне да прави. Иначе наистина не е лошо да има някакъв контрол особено след като неминуемо кръжат много чичковци с нечисти намерения към подрастващите пишещи в този форум, уви обаче този род контрол е доста труден.
Миро, това че някои хора живеят в този форум и са готови да подават жалби, е меко казано тъжно.
Представи си, че имаш дъщеря и тя посещава такъв форум. Представи си, че си е намерила приятелка от форума, която всъщност е 40-50 годишен загорял мъж.
Или пък си представи, че дъщеря ти има снимка по бански и някой е решил да се представи за нея, започвайки да се регистрира във форуми, да слага снимката на дъщеря ти и да обяснява с колко е спала, на колко е правила свирки и т.н.
Да си направиш 1 снимка не коства нищо. Това, че някои тръгват да си оправдават, да се крият, да разтягат локуми или да показват личните си кореспонденции с някой е форума, навява на мисълта, че такива хора наистина е по-добре да се изтрият.
Всякакви хора могат да се крият и зад останалите никове, които не качват снимки, нищо не е сигурно, но кражбата на чужда самоличност също е наказуемо престъпление.
И спря да се върти за миг земята..