.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Lightbulb Изпращане на 12 клас

здравейте аз съм 11 клас (само един 11 клас сме ) и по традиция трябва да измислим нещо за изпращането на 12 клас. Проблемът е че от моя клас почти всички са доста неаббицирани и не им се занимава и оставаме около 5 човека, та госпожата предложи да направим някакъв скеч на тема училище, но аз никъде из интернет не намирам. Исках да ви попитам дали имате някакви идеи, или ако знаете нещо моля да споделите
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми измислите скеч в образа на някой... как да кажа известни ученици, някой лудички такива. В нашето училище всяка година има мистър и мис и различни номинации и е интересно. Просто се съберете, нахвърляйте идеи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Правете конкурси за мис и мистър...направете някъв скеч малко ала американски сериал за някви нафукани момиченца дет се фръцкат из дск...ала-бала..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си