- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НАСПИВАНЕ
Здравейте, в последните 2 седмици нещо не успявам да се наспя като хората.. лягам си в 23 и ставам в 6 и 20 като дори и следобяд да спя пак не успявам да се наспя.. през цялото време ми се спи.. сутрин като стана съм като зомби, а вечер нямам сили за нищо.. моля ви кажете ми какво да направя, за да успея да се наспя като хората.. чувала съм, че е хубаво да се пие зелен чай 1 час преди сън.. някой пробвал ли е и има ли ефект,
P.S. Съжалявам ако раздела е грешен, но ми се стори, че е по-подходящ от другите пък и съня е доста важен за външния вид![]()
Може и да е от времето - пролетна умора.
А каквото и да пиеш преди сън няма да ти помогне ако времето не ти стига. Опитай един ден да пропуснеш следобедната дрямка и да си легнеш по-рано вечерта.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зеленият чай не се пие преди сън. Ако не понасяш кафе или не обичаш, сутрин един черен чай. Гледай да не си лягаш късно просто. А ако спиш следобед недей ляга в 3 и да ставаш в 9, 10, защото после ще заспиш късно и така се нарушава режима.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Когато бях първа смяна аз бях същата работа.Даже когато приятелят ми идваше в нас ми се е случвало да задрема.Според мен си в някъкъв такъв период,може и пролетна умора да е.Сега спя по около 7-8 часа и се наспивам.Е,в скучните часове си донаваксвам
![]()
Е ти к'во очакваш като си лягаш в 23?!? Аз си лягам през делниците в 22 и ставам в 6:45 и не съм си доспала, а спя слудобяд..