- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЛЕКСИКОН:7-те смъртни гряха на красотата
Напоследък в youtubе се върти един таг "7 Deadly Sins of Beauty" (7-те смъртни гряха на красотата). Въпросите са доста интересни и реших да направя тема ,за да може всеки от нас да сподели. Ето ги:
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп - фдт,най-евтин-хума.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Пудри,моливи за устни.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балцам за устни.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло след баня,маски за лице.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюмите.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Мъжественост,сила,грижовно ст.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Нещо,което ще ми бъде от полза.
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Ммм, относително. Да речем едно олио от фризьорката ми. А и парфюмите ми. Най - евтин... кристалите за коса, май.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Ненавиждам баш не, но не харесвам моливите за устни, фнд, пудри.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни?! Има някой, които ухаят добре.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Черен молив, а и не ми харесва. Също и руж.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Хм, парфюмите.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Мъжественост, грубост (когато е нужно), ревност (когато е нужно).
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Парфюм ;д А и лакове не отказвам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюмите ми като цяло - около 100 - 200 лв варират. А най-евтиният не знам, имам някои гланцове за по 5 лв примерно.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Няма такива, не се сещам.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни ? Обожавам парфюмите.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Лосионите за тяло често ги пропускам.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Цялостният грим, парфюмите...
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - мъжкарство, кавалерство, маниери, хумор...
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цяял голям куфар с всякакви професионални гримове.. ;д
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? фдт. /хума
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? молив за устни,прекалено крещящи червила и сенки,оранжев фдт.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? плодовите балсамчета
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? напоследък хумата за лицето и косата и като цяло маските
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? всички,които подчертават хубавите черти в лицето ми
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? зависи..
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? нещо,което ползвам и ми е от нужда,а не нещо,което ще хваща прах.. т.е. нещо, което ще ползвам/нося
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюмите ми.. най-евтиния, вероятно хумата
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Ъм.. не се сещам ;д Май няма нещо, което да ненавиждам
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Вкусни ли... еми за сега имам навика да си ям само гланцовете и само тях съм опитвала де ;д така че те
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - лосионите за тяло.. някой път пропускам и ФДТ .. гланц или червило... и често от бързане или нещо подобно дори не се пръскам с парфюм (мириша си на душ гел ;д)
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Грима като цяло
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Трябва да излъчва някаква мъжественост
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цял комплект професионални четки, гримове и подобни щуротии![]()
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпият: матиращ крем за лице. Най-евтиният: ъъъ... гланц за устни на Балеа?
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Гадости като тези на Golden Rose.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцовете и червилата, лосиона за тяло, кремът за ръце.. почти всичко що може ми е с някакъв вкус![]()
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Фон-дьо тен, сенки.. такива работи.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувствието ви? Точен продукт няма.. макиажа като цяло.
6.Похот:Какви качества намирате за най-привлекателните в противоположния пол? Държанието, релефът, интелектът.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Скъпи парфюми, професионални сенки, четки..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
1.парфюми, фдт, и спирали (имала съм и по 35-40 лв една спирала :дд)/ лакове от онея по 80 стинки
2.на гарниер онова с четката
3. балсамчета за устни и на avon една плодова серия червила
4. балсам лосиони и всякакви такива (за тяло)
5.като цяло грима, но много обичам да съм с едва ли не фрапираш черен поглед (много спирала и много молив и тн) и парфюм
6.зависи много от човека
7.аз нищо не отказвам :д
![]()
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм, вазелин.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? ФДТ-те на импала.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцовете за устни..
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосиони за тяло.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Коректорът...
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Мъжественост, хумор..
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? ММ, обичам хубавите изненади :d
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? -Парфюмите ми-над 100лв. Най-евтин...ами балсам за устни.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - мразя гланцове.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Обикновено не ги ям, но това, което съм 'опитала' от червилата и балсамите никак не ми харесва на вкус.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? -От мързел скоро не съм се пръскала с термална вода. Ако много ми се спи вечер, след триенето на грима се е случвало да пропусна и крема. През зимата от мързел не си слагам и слънцезащитен продукт :Д
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Любимият ми парфюм. Чувствам се стархотно когато съм с него. И малко грим.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Мъжественост,чувство за хумор, самочувствие(но не твърде голямо), самоуважение... не мога да ги изредя всичките, много ще се разпиша :Д
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Нямам предпочитания, харесвам си подаръците винаги. И определено няма да сгреши някой, ако ми подари парфюм. Страст са ми.
Everything changes, but beauty remains ...
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-парфюм; хума
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-черен молив за очи
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-гланц за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-лосион за тяло, маски за коса/лице, ексфолиант за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюми, по-силен грим
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-честност, кавалерство, сила, внимателност, грижовност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-четки за грим, палитра със сенки
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?- парфюмите ми. най-евтиният - лакочистител;
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- като цяло ненавиждам всякакви домашни буламачи, които се изливат по коса, кожа и където и да е, от купешките ненавиждам евтините парфюми, които миришат на мухозол;
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-спрей за крака с аромат на мохито, всеки път искам да го изям...
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-понякога лосиона за тяло, ужасно ме мързи да се лакирам и ходя на маникюр;
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюма, цялостен грим на лицето;
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-мъжественост, сила, настойчивост, агресивност
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-винаги бих се зарадвала на парфюм, особено ако човекът е проучил какво искам и харесвам и ми подари точно него.
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? парфюма ми / лак за нокти
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- ФДТ
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцовете с полодв мирис
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло, понякога забравям да си сложа спирала и молив
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюмчето ми и като си подчертая добре очите
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? чувство за хумор , релеф ,маниери
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?- някаква сребърна джунджурийка ,не искам много![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм http://www.find-help.us/img/perfumes...come-Women.jpg ; лакочистител
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- моливи за устни;
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцовете с плодов или шоколадов мирис.. и някой лосион на Ейвън ... мн сладко миришаат ^^^
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? хм... онова за растежа на косата на Икаров.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?- попринцип имам дълги мигли и като сложа спирала ии ааооо мн яко :Д <3
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хехех релеф иии обичам когато ревнуват... и се дразнят.. ( стават секси-сладки)
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?- хохо .. от къде да започна.. бижутаа, хубави парфюми, обувки, лаковее за ноктии
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Не харча много пари за козметика!
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Очната линия !!!
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланца с касис на AVON
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Спирала
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Молива за очи!
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Очите
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Совата на AVON <3
Въпрос 3-Лакомия: "Кои са най-вкусните ви козметични продукти?" "най-вкусни" са по-скоро тези продукти,които миришат толкова добре ,че ви се иска да ги изядете
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
1.Алчност: най-скъп - не знам; най-евтин - може би шампоанът ми и то не като парична цена, а като цена, отговаряща на качеството си
2.Гняв: напукващи се и розови лакове, много ярки сенки, прекалено мазни гланцове
3.Лакомия: маската ми за коса (мирише на ванилия, по-скоро на ванилово кексче)
4.Леност: лосион за тяло, маска за лице
5.Гордост: парфюмът, без него някак си не се чувствам себе си (мирише на чиста ванилия, много си го обичам)
6.Похот: индивидуалност, дори и да се размиват границите между индивидуалност и ексцентричност; творческа настроеност; онази неустоимо затрогваща свенливост, когато момчето е около момичето, което харесва; психическа сила; (сравнително) дълга коса ;д
7.Завист: околосветско пътешествие и билет за концерт на любимата ми група ;д
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп парфюм. Най-евтин - лак за нокти.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Евтини фон дьо тени, тежки парфюми на млади момичета.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланцът ми за устни с мирис на ябълка.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Очна линия когато много ме мързи - слагам молив.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Няма такива. о.о
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Интелектът.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Почти всичко, стига да отговаря на вкуса ми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъпи са ми няколко парфюма, а най-евтини лаковете за нокти и молив за очи.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Лично за себе си не харесвам пудрите за лице.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - Имам няколко лосиона за тяло с плодов и щоколадов аромат, които буквално ми се иска да опитам и на вкус.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Най-често това са продуктите за ходила.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Хубаво направен грим и качествен автобронзант.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Чувството за хумор и способността да изслушва.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Обичам добре подбраните изненади.
[b][i]Je t'aime au-del
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? скъпия ми е крема на д-р тайс а най-евтиния хумата
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? тези,за които пише едно а е друго или не си вършат работата
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?балсама за устни с вкус на бадем
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?заздравяващия лак за нокти
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюма,гланца, пудричката ^^
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?най-вече гледам характера и ума но не пропускам и външния вид
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? некъв мнооо скъп кремможе и парфюм примерно
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъпия-
парфьомите ми, а за най-евтиния-хума.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Фондьотени.
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Гланца и балсама за устини.
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Топ лак.
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюмите и спиралата.
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Сила, обаятелност, чар.
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Скъпи обувки или нещо друго хубаво нещо.
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Фдт/балсам за устни
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-Фдт не харесвам,но имам много проблемна кожа и трябва да си слагам,също сенки за очи,много розови гланцове
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-лосиони за тяло,маски за коса,балсама за устни
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-имам бадемово масло и тривитаминол,но много често ме домързява да си правя маски
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-черен молив,спирала и кристали : ))
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-Държание,чувство за хумор,характер и чар
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - много неща : ))))
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най скъп - парфюм и сенки за оти/ най евтин: лак за нокти,лакочистител...много са
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Един шампоан на Al Verde
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсам за устни и един душ гел на Palmolive
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Маската за коса. ПОнякога много ме мързи да седя с нея не знам си колко минути
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Маската за лице(чуествам се по-свежа и с нежна кожа)
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? ръце, дупе, усмивка, очи
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Ако е свързано с козметика бих искала..не знам. Може би спирала, защото ми свършва![]()
1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
Най-скъпият ми- парфюм, най- евтиният- лак за нокти.
2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Жълтия шампоан на Елсев против накъсване
3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсама за устни на Нивеа с ягодка
4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло
5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Спиралата за очи и парфюмът
6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характер, кавалерство и похотливостта хах
7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Мнооого и всякакви хубави парфюми и червила.