.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Много се замислих, но да започвам:
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? най-скъпи са парфюримите ми, а най-евтини са лаковете ми обикновено
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? фондьотен и изкуствени мигли
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? не си ям козметиката но съм хвърлила око на един ягодов гланц за устни
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? понякога ме мързи много да си изтрия грима вечер но не ви съветвам да пропускате
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? ружът и хубавият парфюм
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характерът, вкусът, парфюмът, брадичката, непремахнотото окосмение
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? парфюююм или романтична вечеря, може би екскурзия

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
    -Най-скъпият-парфюм, най-евтиният-лак за нокти.
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?
    -бляскави гланцове.
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?
    -балсамът за устни с ягода. <3
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?
    -Лосион за тяло след баня.
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?
    -Парфюмът.
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?
    -Индивидуалност и начин на мислене.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?
    -Пътешествие.

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?
    Най-скъпият е парфъом а също и една палитра сенки .Най-евтиният ми да речем един лак за нокти
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Всички измислени продукти дето уж са много ефективни но същност са пълни боклуци а и са опасни за кожата и за здравето
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?Един глос на Lancome
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Няма такъв понякога не слагам ФТД но просто не използвам много много защото нямам нужда .
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?Червилото и спиралата за очи
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хъм за външност дупе, очи усмивка, иначе искам да е истински мъж а не лиглъо ала Джъстин Бийбър .
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? едни страхотни обици които си харесах.

Супер фен Аватара на paradosou
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - идея нямам
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - чак да ненавиждам... аз съм благ човек и не изпитвам такива неща :Д Предишният ми шампоан беше повече от кошмарен.
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - един балсам за устни с вкус на ягода <3
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - заздравител за нокти и маски за коса от време на време : ((
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - гримът като цяло, въпреки че не слагам много ;P
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - външно са ми харесвали много различни момчета. Непретенциозна съм, стига да ме кефи излъчването му като цяло.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - парфюмм <3 ;d

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Най-скъп ми е парфюмът, а най-евтин ми е лакочистителя и кремът за лице.
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - руж
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-крем за тяло с шоколад.
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?- лак за коса.
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?- очна линия и червило
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-кавалер, изисканост.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? -нова малка чанта и обувки на висок ток

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъп -лосион на Биодерма, най-евтин - гланц

2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - няма такива

3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - лосиона ми за тяло мирише уникално на шоколад

4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - лосиона за тяло

5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - парфюмите

6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - чувство за хумор , външен вид, държание като цяло

7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - доста неща ;д

мм най-скъп...май е шампоан. най-евтин - лак за нокти
    всякакъв вид фон дьо тени...изпъпчвам се от тях. Бляяяях
    гланца ми с бананн...мммммммм
    лосион за тяло
    спирала, парфюм, крем против стрии (ужас имам ги, но ми минават), молив за очи, коректор
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? характер, интелигентност, красота и тн.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? мии то ми е обещано (проф. фотоапарат), а освен него няк'ви дрехи <3

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп-спирала най-евтин--балсам за устни
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? очна линия
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсамчетата ..
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? понякога от мързел нищо не слагам
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? спиралите,коректор
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?характер,очи..
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?обувки на ток..и някаква хубава козметика

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    - СКЪП - термо спреят на Чи и един комплект на Шварцкопф
    - ЕВТИН - балсамите, продуктите на Здраве
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? дезедоратни против изпотяване, които не действат и прецакват важни моменти и спирали, които ми се ронят под очите
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсамите :Д
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? балсама ми за коса
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? колкото и да е странно Акне аут лосиона, защото изсушава кожата ми и не се притеснявам, че ще имам блестящо чело
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? грижовност, мъжественост...
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? магическа пръчка за красота.... всякакви професионални продукти от сенки до лакове :Д

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - най-скъпият - парфюм, най-евтиният - лак за нокти
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - масла за придобиване на изкуствен тен
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - един шоколадов балсам за устни на Ейвън. Тези плодовите са ми много гадни бтв
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - маска за коса и лосион за тяло много често
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - червило и парфюм
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - мъжественост, увереност, да е леко груб дори (знам, че звучи странно, но съм се нагледала на нежнички и мили момчета и определено мога да кажа, че не ме привличат), а пък ако има и брадaaaa <3
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - оо, не знам, парфюми имам много, а за всяко друго нещо трябва да ми се улучи вкуса и вероятността да остане да събира прах е огромна :д

- Най-скъп - сенки.. Най-евтин - лак за нокти.
    - Мисля, че няма такива.
    - Гланц с вкус на шоколад (Avon).
    - Никакъв
    - Фон дю тен.
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?
    - Мъжественост, красота, характер.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?
    - Чанта на Louis Vuitton.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Garnier pure 3in1, ако не се лъжа, а най-евтиният е хума, която не използвам често.
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-може би моливи за устни, балсами без отмиване
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-Повечето от гланцовете ми са вкусни, балсамут ми за устни, лосионът ми за тяло мирише страхотно и искам да го изям понякога.
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-лосион за тяло, фдт
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-парфюмът ми, спиралата и коректорът ми
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-състрадателност, да говори повече от мен, хумор, трябва да е умен.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-не обичам да ми подаряват козметика, но пък не бих отказала готин парфюм
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Най-скъпият е един страхотен парфюм, а най-евтиният май беше една маска за лице , от тези, които се продават единично.
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Фон дьо тена.
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Балсама за устни.
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Рядко ми се случва да пропусна нещо заради мързел, но има вечери, в които някак си просто не стигам до тоалетното мляко и ползвам дегримиращи кърпички.
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Спиралата.
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Привличането не е до качество, а до излъчване, поне що се отнася до мен.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Цеееелия Орифлейм

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюмите ми, най-ефтиния може би някой лак за нокти
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Тъмните червила може би
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Имах един гланц, който имаше вкус на дъвки, беше адски як.
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Маски за коса/лице и крем.
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Парфюми и гримове сигурно.
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? Зависи.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Парфюми, принадлежности за маникюр и професионални гримове.

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?-Най-скъпият е парфюм,а най-евтиният лак
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?-Не обичам гланцове за устни и ФДТ
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-Балсамите за устни предполагам
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-маска за коса
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви?-Спирала,червило,черен молив
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?-нежност,скромност,срамежли вост примерно,галантност,доброт а като цяло
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък?-Не съм материалист,така че всяко нещо,което е от сърце би ме зарадвало....иначе ако трябва да кажа нещо материално,една екскурзия до мечтана страна или хубав парфюм

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? парфюми над 150лв/балсам за устни
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Термозащитния спрей на Taft ъх,ужасен е
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсам за устни с черешка
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? маска за коса
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюмът и soft and gentle-a на МАС
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? усмивка,ръце,очи,чар,чувств о за хумор, 1-2 номер прическа (ох,обожавам ги такива )
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Всeвъзможни козметични и фризьорски принадлежности

Голям фен Аватара на slimbo
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният?- най-скъп -ПАРФЮМ ,най-евтин-ЧЕТКА ЗА ГРИМ
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате?- фондьотен , слънце-защитен крем
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти?-гланца
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел?-за това не ме хваща мързела
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - гланц,червило
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол?- чувство за хумор , хубави очи , яко тяло,усмивка
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - козметика - мм палитра с мнооого гримове + четки , а ако не е козметика - уредба или абе нещо яко

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Най-скъп - спирала, най-евтини - лакове за нокти & молив за очи.
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? Балсами за коса.
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? Един розов гланц за устни, не знам на коя марка е.
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? Лосион за тяло.
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? Сухи, светли цветове & спирала.
    6.Похот:Какви качества намирате за най-привлекателните в противоположния пол? Чувството за хумор.
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? Дрехи или обувки. <3

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? най-скъпия парфюм, най-евтиния балсам за устни
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? пудри
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? балсам за устни
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? доста рядко се случва да пропусна, но ако се случи това са лосионите за тяло....
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? спирала, парфюм
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? самочувствието
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? харесала съм си още един скъп парфюм и скоро смятам да се сдобия с негоо мммммммммм

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? руж на Шанел, хининова вода
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? евтин, долнокачествен фдт с цвят морков :ДД
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? душ-гелове
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? маска за лице
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюми
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? хумор, кавалерство и достойнство
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? многооо козметика (предимно декоративна)
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    1.Алчност:http://beautysweetspot.com/wp-conten...horiawomen.jpg Най-евтиния е крем Здраве.
    2.Гняв:Няма такива.
    3.Лакомия: Един крем за тяло на Балеа с грейпфрут.
    4.Леност: Маски за лице.
    5.Гордост:Парфюмите.
    6.Похот:Чувство за хумор. (умерено)
    7.Завист:Харесала съм си 10-тина парфюма :д

Голям фен Аватара на eminemfenka
    1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? - Парфюм ;лак
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? - Тъмни червила , шарени сенки и очни линии .
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? - гланцчето ми
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? - Очна линия
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? - Спирала
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? - Жестовете
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? - Всички лакове за нокти,спирали и много червила гланцове в цвета на устните ми ;д
    ла-ла-ла

1.Алчност:Кой е най-скъпият козметичен продукт,който притежавате? А най-евтиният? Парфюм ; лакочистител
    2.Гняв:Кои продукти ненавиждате? рол-он .. предпочитам стикчета
    3.Лакомия: Кои са най-вкусните ви козметични продукти? кокосово масло
    4.Леност: Какъв козметичен продукт пропускате да използвате,заради мързел? лосион за тяло
    5.Гордост:Кои продукти повдигат самочувстието ви? парфюм
    6.Похот:Какви качества намирите за най-привлекателните в противоположния пол? очи , усмивка , характер
    7.Завист:Какво бихте искали да получите като подарък? козметика , дрехи , парфюми :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си