.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee

Exclamation Всичко за стиловете на обличане тук!..

Сигурно на много от нас ни е минавало през ума "от къде ли произлиза любимият ми стил на обличане? Каква ли е историята му?", но на повечето от нас ни мързи да влезем в гугъл и да проверим. Така и си оставаме само с размислите и страстите около това. Ето защо пускам тази тема, в която ще се опитам да обединя колкото повече стилове мога. Надявам се темата да ви е интересна!..

1.Започвам с емо стилът, който беше на мода в миналото. Сега може би е доста по-трудно да срещнеш човек подръжаващ на този стил.:
    Емо стилът възниква покрай музиката, той е по-скоро микс от пънка, готика и инди рока; Често дрехите са тесни, износени или ретро. Така наречените Emo Kids (обикновено тийнейджъри), гледат по различен начин на живота.Те искат да покажат това на другите хора най-вече чрез стила си на обличане. В цветовата гама на дрехите им най-вече преобладават черно, сиво и други тъмни цветове. http://prikachi.com/images/543/4589543e.jpg

2.Винтидж.
    Думата идва от френски и означава „отлежало вино, от изключителна реколта”. След време обаче става толкова популярна, че разширява значението си. Ценителите на модата я употребяват за дрехи „от предишна епоха”. Това е стил предимно от периода 1920-1980г. От тук става ясно, че дрехите са предимно втора употреба и уникални. Цената им обаче е много по-висока от нашите представи за употребявани дрехи. http://prikachi.com/images/553/4589553v.jpg

3.Пънк.
    Пънкът е течение в културата, зародено в САЩ, Великобритания и Австралия в средата на 70-те години на 20 век. Той има няколко елемента: музикалният стил пънк-рок, пънк модата и характерна философия, в основата на която стоят антиконформизмът, индивидуализмът и анархизмът. С думата „пънк“ освен музикалният жанр може да се означи и човек, който принадлежи към пънк-субкултурата или просто изпитва удоволствие от музиката. В българския език често се използва и думата „пънкар“, за да се опишат почитателите на пънка. http://prikachi.com/images/567/4589567r.jpg

Спирам дотук. Знам, че това което съм написала е една капка в океана от стилове, но се изчерпах. Хайде сега, който се сети друг стил да го пише и да добавя снимка! И също така, който иска да пита нещо за някой стил дрехи /например къде се продават, в кой магазин можем да ги намерим, какви са цените и т.н./ може да пита тук!

Аз много искам да си накупя дрехи в стил "Вентидж", обаче не съм виждала никъде по магазините. Някой може ли да ми каже оналйн от къде мога да си напазарувам такива дрешки и аксесоари?

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Влюбила съм се в така наречените high-low рокли и поли <333

Някой ако е виждал някъде в София да продават да казва ;д
    Не съм излизала по магазините още и не знам дали са започнали да зареждат пролетните и летните колекции

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Стига сте си рекламирали чалга роклите навсякъде, моля.

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy Виж мнението

Уникална е.
    Уникална.
    Доста стилове липсват. Ако имам повече време ще допълня....
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Супер фен
    да има и още какво да се добави, но и това е добре оформено

Аз си търся рокли тип балон, но никъде не намирам...
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    LaffyTaffy в магазин "Монро" днес видях рокля в този стил. Беше 70лв /до колкото си спомням/.

Голям фен Аватара на mey_si
    LIS4ETY >>>

ХАХАХА сигурна съм,че в Америка са чували за чалгата и си обличат според "чалгарските модни тенденции"...не се излагай моля ти се

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от mey_si Виж мнението
    LIS4ETY >>>

ХАХАХА сигурна съм,че в Америка са чували за чалгата и си обличат според "чалгарските модни тенденции"...не се излагай моля ти се
    мацка, преди мен имаше един коментар на някаква измислена българска модна агенция, която рекламираше роклите си. кичозните, лъскави материи определено не са в американски стил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си